Kimi ailesini, kimi arkadaşlarını almış karşısına, nadir de olsa kariyerinden, hayallerinden vaz geçenleri gördük. Ama mutlu sona ulaşanlar bir elin parnaklarını geçmez. Buyurun soruya.

Kimi ailesini, kimi arkadaşlarını almış karşısına, nadir de olsa kariyerinden, hayallerinden vaz geçenleri gördük. Ama mutlu sona ulaşanlar bir elin parnaklarını geçmez. Buyurun soruya.

Kendi sınırlarımı esnetmek. O bıraktığı halde bırakmamak kendi gururumu hiçe saymak. Kendimden önce onu ön plana koymak 🤦🏼♀️
Bilin bakalım değdi mi 😊
Hayatım boyunca aşk adına öyle büyük fedakarlıklar yapmadım çünkü hayatım boyunca doğru düzgün bir aşk hayatın ve yaşayacağım bir ilişki durumumsuz konusu olmadı. Kendim doğuştan bedensel engelli olduğum için benim hayatta her zaman daha başka önceliklerim daha başka mücadele ederim veya sosyal bir hayatımın da çok fazla söz konusu olmaması nedeniyle ilişki sevgili aşk hayatı vesaire durumlarında hiç olmadı doğruyu söylemek gerekirse ha şimdi diyeceksin ki hani böyle okul döneminden uzak mesafe falan görüştüğün olmadı mı olmuştur ama öyle ciddi anlamda buluşma görüşme Ne bileyim ciddi düşüneceğim bir ilişkiyle karşı karşıya kalmadım O yüzden bu soruyu net bir cevabım yok
Öncelikle Alalh sağlık sıhhat versin inşallah tez zamanda. Ama engeller aşk yaşamaya engel değil kii. Evet tabii ki norm birisine göre çok daha zor. Ama görüyorum etrafımda, ''AMA'' olup sevgili olanlar, ne biliyim şeer hastası olup birbirlerine tutunanlar, koltuk değneğiyle yaşayıp sevgili olanlar. Umarım sende gönlünü hoş eden çok iyi anlaştığın birisini bulursunn.. (çiçek)
Teşekkür ederim kardeşim herkes bunları söylüyor ama hayatında bir de gerçek yüzü var yani öyle ben çok toz pembe bakamıyorum öyle aşk engel tanıması falan diyorlar ya tanımayanına denk gelmedim
Hak veriyorum ne diyim. Elbette yazdığım kadar kolay değil biliyorum. Bilmişlik yapmakta istemedim böyle algılandıysa özür dilerim. Ama kovalamakta lazım sanki...
Yok Yok estağfurullah kardeşim güzel yazdım ben sana bir şey demedim yanlış anlama
Yok güzel yazdın Allahı var. Sadece içten ''heee oyle de kolaydı'' diye geçirilmesin istedim. Elbette çok zordur. Umarım her şey gönlünce olurr.
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Henüz bir fedakarlık yapmadım.
Hep o benim için yaptı.
Ama yapmaya da çalışıyorum yani.
@Ben_köpraa
Ben öyle düşünmüyordum, sonra hatırladım sinir sistemimi feda etmiştim😅
@Ben_köpraa Hahhjabsfhja
Aşk için yapılan fedakarlıklar her zaman yürekten gelir ama bazen hepsi karşılık bulmaz ya da değer görmez. Benim yaptığım en büyük fedakarlıklardan biri, başarı odaklı bir yurt dışı fırsatını elimden bırakmaktı. Kalbimin olduğu yerde kalmak istedim ve pişman olmadım. Senin hikayen nasıl, nelerden vazgeçtin? 🌹
Cevap
5Cevap
Sevmekti, kıymetim yetmiyor demek ki 🤦🏻♀️
Herkesin kıymeti bi yerlerde biliniyor. Allah karşımıza i bi yerleri çıkarsın inş amin..
Çok amin 🤲🏻
Anamla yaşıcaz çünkü ben sana maço ama anneme kuzu olan bir bireyciğim dedi, tamam dedim ama sonra ayrıldık evlenmeye kalmadan.
Bi keresinde onun dolmus parasini odemistim 😬😎😎
Ailemi karşıma aldım isimden de az daha oluyordum yeterli mi
Gençliğimi verdim bee
Ama halaa daha gençsinnn. Geçmiş olsun bu arada
Ya işten ondan dolayı ironi yaptım
www.youtube.com/watch
Al o zaman hak ettin
Beyfendi ben dünyaya barış getirmeye geldim böyle şeyler dinlyemem
Yurtta sulh cihanda sulh nedir biz Hitlerciyiz asbfkjas
Zaten kötülerle barış içinde olmayı kastetmistim🩶
O an için gereken neyse o
Hiçbir şey yapmadım aşkım olmadı.