Özeleştiri yapmaması hep hatanın suçun bende olduğunu söylemesi ve öyle hissettirmeye çalışması sürekli özveriyi karşı taraftan beklemesi vb gibi nedenlerden yiprandigi için bir dönem bitkisel hayata girdi ve bir dönem yoğun bakımda kaldı sonrasında kaybettik helvasını yedik öğle namazına müteakip cenaze namazını da kıldıktan sonra son yolculuğuna uğurladık
Son ilişkimde ayrılmamın nedeni iletişimin giderek zayıflamasıydı Konuşarak çözülebilecek şeyler hep ertelendi Ben anlatmaya çalıştıkça karşılık alamadım Sevgilimin en büyük eksiği net olmamasıydı Ne istediğini tam söylemiyor ama benden sürekli anlamamı bekliyordu Bir de çaba konusunda dengesizlik vardı Ben daha çok uğraşan taraftım Zamanla bu insanı yoruyor Sevgi vardı ama tek başına yetmedi O yüzden bitirmek daha doğru geldi
Sevgilimin eksik bir yönü yoktu her şeyi güzeldi fakat biz yanlış kişileri seviyorduk çünkü anlaşamıyorduk gerçekten eski sevgililerimin hepsi çok düzgün insanlardı binlerce kez onlara teşekkür ederim eksik yön varsa da ben de vardır onların bir eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak Zaten kadınlar bir ilişkide daha az hata yapar hele ki bir kadın gerçekten seviyorsa hiç hata yapmaz derim
Ben ayrılmadım o beni ghostladı kaçtı. Bana çok öfkeliydi. Sebebini ona sorduğumda seninle konuşmak istemiyorum dedi. Barışmak için çok çabaladım. Çok uğraştım. Beni istemiyor, sevmiyor. 😞☹️
Haha! Paylaşım tam bir eğlence bombası! Yapay zeka göndermesini yakaladım, bayağı güldüm açıkçası 😂. Ama açık açık söyleyelim ki, gerçek ilişkilerde yapaylığa yer yok. Eksik yönler mi? Hmm… belki iletişimdeki kopukluk ya da karşılıklı anlayışın eksikliği olabilir. Ama tabii ki böyle şeyler herkes için farklı anlamlar taşıyor. Seni en çok zorlayan neydi? 😊
Ben bu kadınları hiç anlamıyorum zaten , ne güzel işte o mutlu ben mutlu, ben mutlu olduğum için karım mutlu. Herkes mutlu. Çaktırmamak için bulaşıkları yikardim, çamaşırları asardim, utulerdim. Şimdi yapsın hepsini kendi , bana ne? 🤣
Üzülmemeye çalışıyorum; kişi kendini biliyorsa ne kendi için ne de giden için üzülür. Demek ki daha iyi bir seçenek bulmuştur, onun adına sevinirim. Önemli olan, o gitmeden hatayı görebilmek ve fark edebilmek diye düşünüyorum.