Sevgilim boşanmış olduğum için beni terk etti?

3 yıl önce tanıştık. Birbirimizi çok sevdik. O hiç evlenmemiş ve benden 3 yaş küçük. Ben boşandım 10 yaşında bir oğlum var. İlk görüşmeye başladığımız zaman bana ondan evlilik beklentim olmaması gerektiğini, ailesinin beni asla kabul etmeyeceğini söyledi. Ben de evlilik düşünmediğim için sorun etmedim. 3 yıllık ilişkimizde çok iyi anlaşmamıza rağmen defalarca sırf bu problem yüzünden ayrılmaya kalktık ama ne o yapabildi ne ben. Bu arada her defasında ayrılmak isteyen kendisiydi ama ya o geri döndü ya ben aradım bir şekilde hep yeniden başladık. Bir ay önce yine benden bu sebepten ayrıldı. 20 gün sonra tekrar sensiz yapamıyorum diye döndü ama bu kez ben kabul etmedim. 3 yıldır bu karar veremeyişinden gitgellerinden bıktım artık ben istemiyorum dedim. Çünkü gidiyor, ben ağlıyorum harap oluyorum acı çekiyorum geri dönüyor. 6-7 kez yaşandı bu bana da yazık. Ya ailenle konuşup bu işi ciddiye bindireceksin ya da ben artık istemiyorum yeterince hırpaladın beni dedim. Günlerce düşündü, uzun uzun konuştuk, ben sensiz yaşayamıyorum ama elalem ne der korkusundan da kendimi alamıyorum olmaz yapamam dedi. Son görüşmemiz bu yöndeydi, sarıldı öptü kokladı, çok ağladı, ben yanından ayrılırken hâlâ ağlıyordu vedalaştık ve ayrıldık. Bugün 6 gün oldu. Öyle canım yanıyor ki tarifsiz bişey bu. 3 yıldır yaşadığım mutluluğun bitmesine mi yanayım, herşeyi göze alacak kadar sevilmediğime mi yanayım , ona da mı hak vereyim bilemedim bilemiyorum. Ben senden ayrılınca senin gibi birini bulabileceğime inanmıyorum, kimseyi senin gibi sevemem, hiçkimse de beni senin gibi sevmez bunu da biliyorum dedi. Bir gün çok pişman olacağım bundan da eminim ama yapamıyorum beni affet dedi. Bi daha hiç aramadım beni her yerden engellemiş. Bir yerde dayanamayıp evlenmeyi göze alabilir mi yoksa kesin gitti mi sizce? (Çok özledim diye yazsa arasa bile evlenme kararı olmadan ona dönmeyeceğim)

Sevgilim boşanmış olduğum için beni terk etti?