7 ay"Erkek" diye ayırmanız ilginç olmuş. Gerçek bir ayrılığı, aklı yerinde olan her insan anında anlayacaktır. Bunu anlamanın zamanı olmaz. Ayrılık, ayrılıktır. Ya da en kötü ihtimalle, giden çabucak gittiği için, kalan görerek anlar. Veda anları kısa sürer. Bence uzun sürmesi imkansız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayBence bunun net bir günü yok. Erkekler çoğu zaman ayrılığı ilk anda değil, hayat normale döndüğünde anlıyor. Mesaj atacak kimse olmadığında, alışkanlıklar eksildiğinde ya da bir şey paylaşmak istediğinde… O zaman dank ediyor. Kimi birkaç günde fark ediyor, kimi haftalar sonra. Ben şöyle düşünüyorum; ayrılık erkeklerde geç ama daha derin hissediliyor.
00 Yorumla
Bazı erkekler ayrılığı hemen fark eder ve kaybettiğini hisseder Bu genellikle ilişkiye ne kadar bağlı oldukları ve duygularının yoğunluğu ile alakalıdır
Bazıları ise duygularını bastırır veya durumu görmezden gelir Bu yüzden fark etmesi günler, l haftalar hatta bazen aylar sürebilir00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
7 ayAyrılmadan önce bile anlar ama iş pişman olmaksa daha iyisini, daha güzelini, ilişkiye girmeye razı olanını veya istediği fanteziye gelenini bulamazsa pişman olur. Çoook daha cilvelisini yetenekli ve güzelini bulursa da adını bile hatırlamaz, hayatın gerçeği bu. 😌
010 Yorumla
Soran7 ayYani bilmiyorum ki engeller mi peki sevmeyen
- 7 ay
Her erkek göstermelik olarak engeller, bunu hepimiz yapıyoruz herkese karşı. Dönme ihtimali olunca o engel yavaş yavaş kaldırılıp stalk başlıyor zaten tabi tamamen bitmeyen ilişkiler için.
Soran7 ayBeni engelle dedi de engellemedim oda engellemedi ondan sordum
- 7 ay
Gönlünüz varsa 3-5 gün rahat bırakın döneceği varsa döner, belki ufak tefek araştırma kaçamak denemeler yapar, bir şey bulamazsa zaten gönüllü olan eski sevgiliye döner.
Soran7 ayYeni birini aramaya gider bulamazsa döner diyorsun yani
- 7 ay
Aynen öyle, pirince gitmeye çalışır kanka Kübra boşta mı? Dostum yengenin kankisi Ebru müsait mi? Gibi gibi ufak denemeler sonrası kürkçü dükkanına intikal eder. 😌
Soran7 ayÖyle biri değil gibiydi reis çok kız çevresi yok ya
- 7 ay
Zaten kankalarına sorar dedim çevresindeki kızlara direk sorar demedim reyiz. Hadi o zaman belki özleyince döner diyelim gönlün olsun, başkasına yanlamadan yani. 😌
Soran7 ayEyw reis sağolasın
- 7 ay
Her daim kral, ne demek. ✌️😌
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi canım, erkeklerin ayrılığı anlaması aslında sandığımız kadar kolay olmuyor çoğu zaman! Onlar genelde ilk başta olayı "rahatlık" gibi yaşıyor ama sonra gerçekler kendini gösteriyor. Özellikle o alışkanlıklar, anılar ağır basınca, böyle birkaç hafta sonra “Ya ben ne yaptım?” tribine girebiliyorlar. Ama tabii herkes farklı ya, birinin bir hafta geçmeden acı çektiği yerde diğeri aylar sonra dank edebilir.
Peki sence, birinden ayrıldıktan sonra en çok ne zorlar insanı? 👀10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Sevmeme bağlı hemen anlarım ileide anlamam hiç
00 YorumlaHemen söylüyorum denendi onaylandı kişisine göre değişir seni konumlandırdığı yere göre hani geçmişte bi duygusu olduğuna eminsen sonradan istemiyorum vs dese de erkekler duygusaldır 20 günde 1 ayda direk özleme geri dönme modunda olabilirler aranızda çok büyük şeyler olmamışsa
11 YorumlaKime göre neye göre insan var erkek var erkek var insan var unutma dünyanın en iğrenç varlığı erkektir hep bir özürünn arkasına saklanır
120 Yorumla
Soran7 ayBunu biri de dedi erkekler pistir diye de inanmak istemedim
Soran7 ayYalvarsın keşke yalvarsa
Soran7 ayBilmiyorum değişir mi
Soran7 ayÇok güzel konuşuyorsun be abi de çok emek verdim
Soran7 ayİste inan o zaman daha kolay umut keserim biliyor musun şimdi bana kalkıp beni engelle dedi ya kendisi yapamadı insan bir aceba mi diyor
Soran7 ayYani Ben de onu diyorum madem istemiyorsun sen engelle demi derdin ne benimle çıkart her yerden defol git hayatımdan beni de uğraştırma
Soran7 ayBende nefret ediyorum kararsızlıktan istemiyorsan çek git yani derdin ne ki
Soran7 ayŞu an hiç ponçik deĝilim ve Taşı böyle sevseydim karşılık alırdım kesin kalpsiz denk geldik
Soran7 ayBiliyorum da düzelmek değil gelsin istiyorum sadece gelsin bu kadar sadece o yani biliyorum çok sacma
Soran7 ayEngellese umut etmem de engellemedi ya bir umut işte
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok bea bitirelim diyen ben olduğum için genelde an itibariyle biliyordum sadece bir tanesi vardı o sosyal medyadan ordan buradan engellediği zaman anlamıştım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eğitim düzeyine, genel kültürüne ve sosyal kapasitesine bağlı. Bir de duygusal zekasına. Sanki pet-shoptan iguana alıyor :/
05 Yorumla
Soran7 ayDuygusal zekası yokmuş öyle dedi
Soran7 ayÇok şey etmemem lazım da insan emek verince çok şey ediyor be
Soran7 ayMaalesef öyle
7 ayEngelleyince anlarlar. Başka türlü kırsalar da reddederler, her zaman kendileri haklıdır onlara göre.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayDeğişir ilişkideki ayrılma nedenine bağlı, ya da ayrıldıktan sonra hale daha yalnızsan da anlayabilir..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 ayTrip atıyor naz yapıyor diye bir süre fark etmiyorlar tahmini 3 gün ile 30 gün içinde anlıyorlar
10 Yorumla
7 ayBak sen böylesin şöylesin böyle iyisin "ama" ile başlıyorsa zaten ayrılmak istiyordur anlamak çokta zor olmasa gerek.
00 Yorumla
7 ayBi rivayete göre 340 gün 15 saat 31 dk, bazılarına göre 12 gün 50 dk
015 Yorumla
Soran7 ayBu günde herkes şakacı
- 7 ay
🤨sende ol
Soran7 ayYeni ayrıldık lan nasıl olayım daha 3 saat oldu ayrılalı
- 7 ay
Ne bağırıyon lan benim suçum ne.. Geçer
Pencereyi aç içeri soğuk hava girsin
Soran7 ayBağırırım sinirim bozuk
- 7 ay
O da olur bağır rahatla
- 7 ay
Kalkın lan ben yatıyom mu de, 😃
Soran7 ayBağıracak hakim de yok biraz depresif takılsam olur mu
- 7 ay
Olmaz rahatsız oluruz. Kapat gözünü uyu
Soran7 aySaat sabahın 5i ayrılalı 3 saat oldu gram uykum yok
- 7 ay
Müzik dinle, istediğini aç gözlerini kapat.
Soran7 ayAğlıyorum müzik dinleyince
- 7 ay
İyi gelir gülecek değilsin ya
Soran7 ayAğlamak daha da canımı acıtıyor
- 7 ay
şu an sana bişey yaramaz uyumaya çalış geçecektir
Gizli Üye(25-29)7 ayO geri dönecek. Bi de engelle demiş falan. Ayak yolu yapıyo. Kesin dönecek. Ama sen sakın affetme. Hatta cevap bile verme görüldü atma kudursun sinir
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayCanım yandı yaa bugün benimde ayrılığımın yıldönümü bi de hissettim resmen
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senden güzelini cilvelisini bulamazsa pişman olur. O süreçte bulursa pişman olmaz olay bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBana acısı şu aralar çöktü herkes en başta toparlamaya çalışır kuyruğu benim gibi dik tutar sonra bir pik noktası olur sarsar önemli olan onu anlatabilmek sonrası dümdüz devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKim ayrildi neden ayrildi. Sevgilim benden ayrildi 1 seneden fazladir, ben hic yazmadim, cunku prensibim şu "seven neden ayrilsin"
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayParası olan erkek için kadın tırı vırıdır... Ayrılsın canıma minnet der ☺️ Parası olana her yer sevgili. Sanki hayır a birliktesiniz adamla...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayayrılalım dediğimiz an anlıyorum dizilerden beyni sulanmış tr kızı
03 Yorumla
Soran7 ayHelal olsun be zeki jojuk
Cevap sahibi7 ayne demek rica ederim. ''zort'' olan ergen
Soran7 ayÖyle sanmaya devam et abicim
7 ayCinsel bir birliktelikse 4-5 gün sonra. Çünkü vücut kendini bu sürede tazeler.
Laklaktan ibaret bir birliktelikse dırdırla kafasını yiyen biri olmadığının hemen ertesi gün farkına varır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTutku ve ihtiras yoksa zaten bitsin o ilişki diye hatunun gözüne bakarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKnka bunlar canım gibiler 10 yıl geçse anlamazlar awqqqq😀😀shhsshsh
00 Yorumla
7 ayValla bilmiyorum diğer erkekleri de yeni ayrıldık barışalım diye çok çabaladım o istemedi ben unutamıyorum o ise çoktan hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Yerler değişmiş galiba :)
00 YorumlaBir kaç gün ilgi kesilince anlaşılır bende ben öyle anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ay15 gundru ayriyim 5 kızla denedim yok his yok bişi yok işin garibi eski sevgilimde tum hesaplarini kapati
04 Yorumla- 7 ay
His derken gerçekten sevme ona bişeyler hissetme hissi yok di mi? Ben de bir çok kişiyle denedim yok. Neden böyle acaba
Cevap sahibi7 ay@neverstopp 2 aylikti ama cok fazla bağ vardi unutamiyorumda fotolarimiz bile hala cok samimi geliyor bacagimda uyuta uyuta biraktiğim bir kızdı o kadar seviyordum koklayarak opuyordum onu cinselikte yasadim ayni şekilde ayni suyu ayni yemegi yediğim bir insandi gelde unut yoluna devam et his yok bende anlamiyorum
- 7 ay
Sanki o an yapman gerekenleri yapıyorsun sonra devam his yok di mi?
Cevap sahibi7 ay@neverstopp tık yok tık 5 kızıda oturtum yaw onla yasadiğim bağ cok kuvetlidi yani bide işin garibi bunlarda daha cok seviyor beni bu sekilde olsam his yok duygu yok bittirdi bildiğin hele bakalim nasil olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
7 ayHayır sadece belli etmiyoruz
012 Yorumla
Soran7 ayAnlı hissediyorsunuz yani kalbiniz var
- 7 ay
Evet biz de insanız ya hanii. Ama erkek ağlamaz ya üzülemez. Kimse teselli etmez. Çünkü erkek adam dik durmalı
Soran7 ayAğladı da üzüldü de hepsinden teselli ettim ama bir halta yaramadı demekkki kalbiniz yok
- 7 ay
Belki sorun sendedir. O da kendini buna göre hazırlamıştır
Soran7 ayBana ben seni üzerim baştan diyorum daha ilerlemesin dedi sence kimde sorun var
- 7 ay
Bir şeyleri öngörmüş demekki. Ya doğru düzgün o sorunu konuşur halledersiniz ya da başlamadan biter
Soran7 aySizden erkeklerden öyle bir nefret ediyorum ki bak anlatamam yani O kadar kinliyim
- 7 ay
Bi kişinin hıncını tüm cinsiyetten niye alıyorsun be 😄. Naptım ben kendi başıma yaşıyorum
Soran7 ayAlırım ben çok kırgınım senin cinslerine
- 7 ay
Nasıl bi erkekle ya da erkeklerle karşılaştın bilmiyorum ama yanlış kişiyle karşılaştığın için doğru kişi denk gelmeyeceği anlamına gelmiyor
Soran7 ayHiç denk gelmedi ki biliyorum çok ergence bir cümle ama çok yoruldum be
- 7 ay
İşte tam da bu zaman doğru kişiyle karşılaşıcaksın. O zaman onun kıymetini bileceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayGeç oluncada pesınden kosarlar affet dye
012 Yorumla
Soran7 ayYaparmış bilmiyorum da keşke yapsa
- 7 ay
Bize denk gelmiyor böyleki, kıymet bilelim
Soran7 ayOda öyle diyordu da işte bak kaldım bu gece şey gibi
- 7 ay
Yanlız değilsin , kendini yalnz hssetme
Soran7 ayBu gece farklı be
- 7 ay
Zaman herseyin ilacı. Komşun olsaydım bi sarılırdım sana
Soran7 aySu an bur kahve içip sabaha kadar ağlamak iyi olabilirdi evet
- 7 ay
Emin ol sabahlardk ağlar rahatlardn
Soran7 ayGüzel olurdu be
- 7 ay
Yanında bde çikolataa beee
Soran7 aySarar ya
- 7 ay
Bak sana leziz bi kahvaltı hazırlardım suab
Karısız kalmadan eskisini hatırlamaz yavrum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Baskasini bulamadigini anladığı zaman🤣
00 YorumlaGeç anlıyorlar genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Mal olan kabullenmiyor bitti ula işte
00 Yorumla
7 ayAnlıyorlar mı gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
7 ayAy ben de merak ediyorum
00 Yorumla 4-5 saat falan 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Helvalarını kavurduktan sonra anlıyorlar xd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. İmam efendi selasını okuduktan sonra ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayberaberlik olduysa ben alışıyorum bazı durumlara bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1 hafta sonra oturur bunalıma girer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
7 ayYo biri gider biri gelir pek umursamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySkinde olmaz boşuna konuşma
33 Yorumla- 7 ay
Yo olur 😛
- 7 ay
Tecrübeli ve erkekleri iyi bilen bir kadınsın. Aşk sevgi ne kadar yoğun olursa olsun ayrılınca umurumda olmuyor bitti gitti diyorum
Cevap sahibi7 ay@neverstopp giden erkek dönmez kadınlar saftır dönebilir ama erkek gitti mi dönmez dönerse de kimse olmadığı için döner yine ilk fırsatta gider bu yüzden ilkten yol vermek lazım
7 ayAdamına bağlı
00 YorumlaHemen anlar kabul eder
00 Yorumla
7 ayAnlamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayÇok geç anlar 1ay vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayErtesi gün bence... 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBence hiç
00 Yorumla
7 aySaniyesinde?
00 Yorumla
7 ay1 ay sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAnlamazlar
00 Yorumla