Sevgilinizin geçmişte birileriyle bir şeyler yaşamış olmasını sorun eder misiniz? Bahsettiğim durum farklı farklı insanlarla birliktelik değil arkadaşlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. açık söyleyeyim, benim için sorun olmaz. çünkü geçmişi olmayan insan diye bir şey yok. herkes bir şeyler yaşıyor, öğreniyor, yanılıyor, büyüyor. önemli olan geçmişte ne yaşandığı değil, bugün o yaşanmışlıklarla ne yapıldığı. bir insan geçmişini dürüstçe anlatabiliyorsa, onu saklama ihtiyacı duymuyorsa ve o defterler gerçekten kapanmışsa benim için mesele bitiyor. zaten geçmişi yüzünden birini yargılamaya başladığın anda ilişki sağlıksız bir yere gidiyor. kıyas başlıyor, kuruntular başlıyor, olmayan şeyler büyüyor. ben şuna bakarım: şu an benimle mi, bana karşı net mi, bana saygılı mı? geçmişte biri olmuş olması değil, geçmişi bugüne taşıyıp taşımadığı önemli. herkes birilerinden bir şeyler alarak bugünkü haline geliyor. ben de öyleyim, o da öyle. geçmişi sorun eden insan aslında çoğu zaman kendi güvensizliğiyle uğraşıyordur. ben o yükü ilişkiye taşımamayı seçiyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Açık konuşmak gerekirse benim geçmişimde kimse olmadı, bu konuda fazla titizim. Aşkı sadece evleneceğim insanla yaşamak istiyorum. Fakat sırf böyle yaşıyorum diye karşı tarafın geçmişini de çok takacak değilim. Benim için önemli olan kadınları obje olarak görmemesi, sadece sevdiği insanla birlikte olmasıdır. Önüne gelenle her şeyi yaşayan birini elbette kabul edemem.
32 Yorumla
Soran6 ayOlması gerekeni en güzel şekilde özetlemişsiniz 👏👏
u 6 ay🫶
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu nasıl olabilir? diye düşündüğümde bence masum bir taraf yinede bulamıyorum, bunu erkeğin kabul etmesi için benzer şeyi yaşamış olması lazım, yoksa haklıdır, ne kadar işte aşık oldum, bir şekilde ikna oldum dese de, masum değildir. birde şarkı bırakayım..
https://www.youtube.com/embed/Lc8Nuk2VN-I00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 6 ayMerhaba, ne olduğuna bağlı olarak değişir bu ama ben geçmişte çok sevdiğim için hiç kabul etmeyeceğim durumları da kabul ettim fakat kıymetimi bilememişti o kişi. O yüzden ben nasılsam karşımdaki kişinin de öyle olmasını istiyorum şu saatten sonra ve bunu da hak ettiğimi düşünüyorum sonuna kadar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Sevgilinle konuşacak kadar samimi ve yakınsan, geçmiş ilişkileri bence doğal bir süreç gibi karşılaman gerek. Hepimiz bir şekilde hayatımızda farklı deneyimler yaşıyoruz, işte bu deneyimler de bugünkü bizi oluşturuyor. Sevgilin geçmişte bir şeyler yaşamış, bunu kabul etmek önemli bir olgunluk göstergesi. Eğer şimdiki ilişkiniz sağlamsa, geçmişe takılmana gerek bile yok aslında.
Peki sen bu konuda tam olarak ne düşünüyorsun, paylaşsana! 🧡✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayŞimdi sorun edilecek şeyler kendi isteğiyle olmuşsa sorundur. Kendi isteği dışında olanlar sorun yaratmaz yaratmamalı. İnsan bazen bazı şeyler yaşar ama dürüst olduktan samimi olduktan sonra ne yaşanırsa yaşansın geçmiş geçmiştir. Geçmiş geleceği etkilemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 6 ayBenim için geçmişte ne yaşamış ne etmiş pek önemli değil sonuçta geçmiş gitmiş. Ama bana yansıtırsa bunu hoş olmaz o zaman
10 Yorumla Yaşayıpta pişman olduysa benim için sorun olmaz, yaşayıpta pişman değilse ve bunu sorun olmadığını belirtirse tamamen soğurum ve soğukluğumu belli ederim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayTâbi ki önemli yaşananlar bir gün mutlaka karşısına çıkar insanın o yüzden adımlarımızı doğru atmak lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Çok çok sayısı fazlaysa evet sorun olur benim için ama onun dışında az kişiyle bir şeyler olduysa pek takmam bu durumu açıkçası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorun etmem herkes yaşıyor sonuçta..
00 Yorumla
5 ayBir insan diğerine elbette güvenmiş, bağlanmış ve birliktelik yaşamış olabilir. Bu beni ilgilendirmiyor. Benim daha önce biriyle bir beraberliğim asla olmamış olmasına rağmen, karşımda ki insanının bir diğerine duyduğu derin bağlılığı sevgiyi ve dayanışma hissini anlamayacak biri değilim. Bir insanın bir diğer insanı bu denli çok seviyor olmasını kabul ederim. Ve ona güvenirim ki zaten ilişkisi için elinden gelen her şeyi yapmış olmasına rağmen sürdüremediği bir durumun belki acısını belki öfkesini taşıyor. Birine bu kadar derin bağlılık duymuş, ama onu aldatmamış bir insana güvenirim. Çünkü o bağlanabilmiş biri. Ama bu noktada benim de şu korkularım oluşmaya başlar. Zamanla beni hangi gözle görecek. Beni diğer, niyeti kendisiyle sadece birlikte olmak isteyen tiplerden nasıl ayırt edecek? Aramızda belki de evlenmeden önce böyle bir birlikteliğin olmayacak olmasına hangi gözle bakıyor olacak? Bu onu öfkelendirecek mi? Hangi davranışım kendisine onu suçlu gibi hissettirecek. Duygularımı ve hissettiklerimi bir gün görmezden gelecek mi? Çünkü çok derin bir bağlılık yaşamış ve karşılığında aldığı sonuç bu. Peki benin daha önce hiç kimseyle birlikte olmamış olmama, yaşayacağım belki de her şeyi ilk kez sadece onunla paylaşıyor olmama özel bir değer verecek mi? Onun için bunun bir anlamı var mı? O bu davranışımı küçümseyecek mi? Normal iki insanın konuşmaları ile ikimiz arasında geçen konuşmaların dozu, hassasiyetini doğru şekilde yönetebilecek miyiz? Bana psikolojik olarak açık şeffaf olabilecek mi? Birbirimize ve hassasiyetlerimize ilişkin yaralayıcı olmayacak şekilde konuşma ve beklentilerimizi paylaşabilecek miyiz. Birbirimize doğru ve sağlıklı desteği, gerçek bağı ve yardımı verebilecek miyiz? Bu konuda benimle aynı olacak mı.
Tüm bunlar karşımda ki insanın hislerini, duygularını, kırgınlıklarını ve öfkesini bilmediğim için düşündüğüm şeyler. Çok bağlandığı bir ilişkinin onda nasıl şeylere yol açtığını bilmiyorum. Neye duyarlı öfkeli ve hassas olduğunu bilmiyorum. O yüzden karşımda ki insan benimle açık olması gerekiyor. Bana güvenebiliyor olması gerekiyor. Çünkü onu anlayamayacak biri değilim. Tüm konularımızı birlikte konuşabiliyorsak ve psikolojik açıdan dengeleyici, bütüncül bağlar kurmak istiyorsak hiç bir şey hayatımızda sorun olmayacaktır.
00 Yorumla
6 ayBenim için sevgilimin geçmişte bir şeyler yaşamış olması tek başına bir sorun değil. Sonuçta herkesin bir geçmişi var ve o yaşananlar insanın bugünkü olgunluğunu, ne istediğini ya da ne istemediğini anlamasına yardımcı oluyor. Önemli olan geçmişte ne yaşandığından çok, şu an bana nasıl davrandığı ve benimle kurduğu bağ.
Tabii ki geçmiş hâlâ bugünü etkiliyorsa, yani eski defterler kapanmamışsa ya da sürekli gündeme geliyorsa bu beni rahatsız eder. Ama geçmişte kalmış, ders alınmış ve duygusal olarak kapanmış şeylerse bunu dert etmem. Ben ilişkiye bugünden bakarım; güven, saygı ve samimiyet varsa geçmiş benim için arka planda kalır.10 Yorumla
6 ayhz. muhammedin bir hadisi vardı bir kadın bir iftiraya uğruyordu ve sokak ortasında ona sözlü saldırı başlamıştı herkes kadını taşlarken hz. muhammed o kadının önüne gerilip açıkça o mühimleri uyarmıştı ve dedikodulardan yola çıkarak yaptıklarının aptalca olduğunu söylemişti sonra muhammed bunu demişti
aranızdan kim amel defteri temizse taşı o atsın kimse atamadı
seninki işte o
10 Yorumlayani ben biraz paranoyak biriyim acaba onu düşünüyorum falan diye kuruntu yaparım ve ben kimseyle olmamışsam oda olsa güzel olur olduysa da güveniyorumdur aslında bu biraz hissetirmesine bağlı ne kadar davranışında beni sevdiğini gösterirse kuruntu yapmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
6 ayNe gibi şeyler? Cinsellikse o sorun ederse bende bende onda sorun ederim. O etmezse ben de onda sorun etmem ama beni gelip geçmişte cinsel ilişki yaşadığı kızla mukayese edip ona laf ettirmez iken bana ediyorsa ağzına s*çarım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
6 ayÇok büyük bir mevzu ise sıkıntı. Ya öyle insanlar var eskilerini 3-5 yıl sonra bile unutamıyor. Bu ciddi bir tehlikedir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayben yaşamiş erkegim eski sevgilim tum ciplakliğiyla oğrendi gine kabul eti işin garibi o kızın ılkidim ben asla geçmişteki bir insani veya varliği karşimdaki insana yansitmam yok ederim hata ha sorda acık ve durust bir şekilde solerim belki temiz birini istiyor hayatinda ama beni bu sekilde kabul edene ceneti yaşatirim yaşatimda..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayDemek istediğin şey yakınlaşmaysa eğer, ne kadar ileri gittiği önemli. Hiç bir erkek, asla ve asla yaşamış olması sorun değil diyemez, hangi düzeyde olması ve nereye gittiği önemli olan.
026 Yorumla
Soran6 ayKesinlikle katılıyorum ve bu durum kadınlar için de geçerli bence. Burada detaylar önemli sanırım
- 6 ay
Nasıl bir detay var peki?
Soran6 ayKiminle ne yaşandığı önemli bence. Örneğin bir kişiyle her şeyi yaşamış birisiyle çok kişiyle bir şeyler yaşamış birisi gözümde çok farklıdır
Soran6 ayBen biraz da duygusal yaklaşıyorum meseleye
- 6 ay
Tamam haklısın ama, bir kişiyle her şeyi yaşamışsa da aynı durumu etkilemez mi?
Soran6 ayŞimdi böyle sorunca emin olamadımm😂
- 6 ay
Mevzu bahsi olan kadın sen misin? Ya da erkekten mi bahsediyoruz? Olmadı ikimiz hakkında mı konuşuyoruz? 😂
Soran6 ayGenel konuşuyoruz sanki değil mii😂
Soran6 ayKafam çok karıştı 😂
- 6 ay
Kim hakkında konuşuyoruz sahiden hahahaha
- 6 ay
Ama nerede cevabım neden bu kadar geç kaldı nedennn
Soran6 ayBen birazcık ben hakkında konuşuyordum. Sende birazcık sen hakkında mı konuşuyorsun 😂
Soran6 ayKafa karışıklığı sebebi ile gecikmeye uğradıkk😂
- 6 ay
Ben de birazcık kendim hakkında yorum yapıyorum ve senin de neler yaşadığını öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenmeye çalışırken, sadece yanıt vererek yazdığın şeylerden, dişil enerjisi yüksek bir kadınla konuştuğumu anlamış bulundum sanırım 😅
Soran6 ayBunu nasıl anladın 😂
Soran6 ayÇünkü gayet iyi kamufle ettiğimi düşünüyordum 😂
- 6 ay
Yazdığın cümlelerde bile enerji sağlıyorsun, konuşmaya çekiyorsun ve bunu istemsizce yapıyorsun 😅
Soran6 ayEnerjimiz tutmuş olabilir belkii😊
Soran6 aySenin burcun nedirr😂
- 6 ay
Benim enerjim tuttu mu bilemiyorum, fakat seninki bende aşırı derecede tuttu galiba 😅
- 6 ay
Terazi, senin?
Soran6 ayTuttu tuttu, pozitif bir enerji alıyorumm😂
Soran6 ayAslan
- 6 ay
Yani o halde bir istek gelebilir mi? Gelmesine müsade varsa tabii 😂
Soran6 ayOlabilir tabii ki neden olmasın😂
- 6 ay
Geldim, hiç müsait olamayan hanımefendi geldimm
Gizli Üye(18-24)6 ayBüyük konuşmak istemiyorum ama evet. Ben evlenmeden böyle şeyler yaşanmasını istemem ve karşımdaki kişinin de benim gibi olmasını isterim. Bir de kıskanç biriyim sevsem kıskanırım ki seven sevdiğini kıskanmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHerkesin geçmişinde birileri var ne olmuştur. Herkes birgün başkasının eski sevgilisyle evlencek.
30 Yorumla
6 aysevgilimin videolari bile var ama asla eski hayatina özenmiyor ve bana sadìk. bu yuzden sorun etmiyorum
20 YorumlaBu konuda seffaf ve durust oldugu surece sıkıntı olmamali. Gecmis adi ustunde gecmis coktan. Tabi bu gecmisin sevgiliniz acisindan da gecmesi lazim. Erkekler ilk asklarini yasadiklari ilklerini unutamaz diye bi yanilgi var ama cok fazla erkek yakin arkadasim oldu ve hepsinin ilk asklarini ve ilklerini yasadiklari kizlari unuttuklarina sahit oldum. Kendini sakin sevgilinin gecmisiyle kiyaslama. Uc ay sure ver seni sevmeyen ve gecmisini unutamayan zaten uc ay duramaz bile.
00 Yorumla
6 ayBenim için kesinlikle en temel problem olurdu. Ben eşim ile evlenmeden önce ona geçmişte herhangi biri ile beraber olup olmadığını sordum. Yalan söyleme durumuna karşılık ise onun hakkında her şeyi öğrenmek için tüm geçmişini sorguladım. Sonuç olarak ilk ilişkisini benimle yaşadı. Başka biri benden önce olmuş olsaydı kesinlikle eşimi kabul etmezdim.
00 Yorumla
6 ayBenim bir geçmişim olmadı. Yani bırak vir
kadınla ilişki yaşamayı öpüşmedim bile. O yüzden onunda bir şey yaşamamış olmasını tercih ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Önüne gelenle yatmadığı sürece kabul edilebilir bişey
12 Yorumla
Soran6 ayDetaylar önemli
4 ayNe yaşadığına göre değişir tabii Eğer geçmişi benimle beraberken ilişkimizi etkileyecek seviyedeyse o zaman yollarımızı ayırırım
00 YorumlaSorun etmem , hepimizin geçmişinde hatalar olmuştur. Önemli olan şu an yanımdaki kişi ve bizim geleceğimizdir..🌼
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayİnsan gibi bir şeyler yaşamasını sorun etmem ama Hayrat gibi kamuya hizmet vermiş birine bakışım farklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySorun. Kadınlar ilişki yaşadıkça bağlanma gudulerini kaybediyor. Bu istatistik olarak kanitlanmis. Çünkü östrojeni çok yoğun salgiliyorlar bağlanma hormonu salgiliyorlar. Zamanla başka birine bağlanma da azalabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayadı üstünde sevgili yani karın değil. muamelesi başarılıysa sorun olmaz sonuçta kiracıyız
07 Yorumla
Soran6 ayBu çok yanlış bir düşünce. Bu düşünceyle asla ev sahibi olamazsınız
- 6 ay
niye kiracısı olmamışlardan ev sahibi oluyoruz sıfır inşaat
Soran6 ayOlamıyorsunuz maalesef
- 6 ay
niye olmayalım dolu kız var öyle
Soran6 ayO kızlar size bakmazz
- 6 ay
bakmak ne kelime gözlerini ayıramıyorlar
Soran6 ayİşte buna çok güldümm
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Yani can sıkıyor ama unutup yola devam ediliyor yaşamayan kaldı mı ki? Öyle olması için 16 yaşında falan sevgili olmak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayZarı duran ama anal kraliçesi olmuş biriyle sevgili olmak yerine dobra bir şekilde korkmadan bunu söyleyen biriyle sevgili olmayı tercih ederim.
Bu arada kaç yaşındasın?
12 Yorumla- 6 ay
Aynısı ben yaşadım terk etti
Cevap sahibi6 ay@günesiisevenkızzzz Yaşın Bana gore küçük olmasaydı kesinlikle seninle tanışmak isterdim 🤔🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayÇoğu evli kadınlar geçmişini dışarı yansitmazki anlatmazlar ciddi birine 20 kişi skr birine kalır
00 Yorumla
3 ayEğer kötü şeyler yapmışsa ve pişman olup ders almışsa sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayYaşayamaz doğumundan itibaren beynine ben kodlanmış olmalıyım djdj
00 Yorumla Seviyorsam artık sorun yok yaşamış geçmişe çözüm yok güven veriyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Geçmiş önemli ben sorun ederim temas varsa yatak ilişkisi varsa zaten olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Geçmişte yaşananlar gelecekte yaşanacaklarin teminatıdır
00 Yorumla
6 ayZaten sizde bi eşekle bişey yaşamayan kaldı, o da..
00 Yorumla
6 ayÖncesinde asla olmaz diyordum ama geçmiş önemilymiş herkes dengiyle evlensin.
20 YorumlaGeçmiş geçmişte kalmıştır benden sonra yaşadıkları bebi daha çok ilgilendirir
20 Yorumla
3 güErkekler yaşadığı aşkı yaşadığı yerde bırakır bu sonraki partneri için sorun değil tecrübe avantajı sağlar, fakat kadın tüm ilişkilerini bilinçaltında taşır ve bir sonraki ilişkisini altüst etmeye yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHerkesin bir defteri var sonuçta, biz son sayfadaki mutlu sona bakıyoruz. Geçmişte ne yaşadıysa yaşadı, o tecrübelerle gelip beni bulmuş işte
00 Yorumlainsan sürekli kendini kıyaslıyor ve aklına gelip duruyor ama sonuçta ne sevgilin ne de sen birbirinizin hayatına gireceğini bilemezdi şu anki ilişkinin sonsuza kadar süreceğini bilememek gibi yani durumu kabullenmek zorunda kalıyorsun
00 Yorumla
6 aySorun olmaz önceki hayatı beni ilgilendirmez önemli olan benimleyken nasıl olduğu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEvet sorun. İstemem geçmişi karanlık olan bir erkeği
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
20 güBenden öncesine karışmam
00 Yorumla Bence olmaz aksine birseyler deneyimlemis doymus olur diye dusunuyorum
33 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Bi şey yazmak istiyorum
Gizli Üye(36-45)6 ayRahatsız olmam diyen olmayacaktır diye düşünüyorum, insan sevdiği insanın bir başkasıyla bir şeyler yaşamasını kolay kolay kabullenemez.
01 Yorumla- 6 ay
Maalesef yorumlarda kabul edenler de var... Kesinlikle kabul edilmemeli diye düşünüyorum. Her şeyin bir yeri, zamanı var. Evlenmeden evlilik hayatı yaşayan insanlar bir süre sonra eş, çocuk, evlilik gibi kavramların sorumluluğunu almaz. İnsan, bir şeyi devamlı yaparsa o şeyden artık sıkılmaya başlar, durumu normalleştirir. Bu yüzden bazı şeylerin olmaması gerekiyor.
6 ayyaşadığı şeye göre değişir
10 Yorumla
2 ayBence olmaz doğaldır. Önemli olan senle ve senden sonrası içindir
00 Yorumla
5 ayBenim için bir insanın geleceği kadar geçmişi de önemlidir o yüzden sorun olur
00 YorumlaSevgili ise sorun değil, ben de tadına bakar geçerim
00 YorumlaYani olmaz neden olsun ki sonuçta geçmiş adı üstünde sen de yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Ne yaşadığına bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
6 aySorun etmem
14 Yorumla
Soran6 ayHiç mi
- 6 ay
Hiç
Soran6 ayGüzel
- 6 ay
Evet
Sorun etmeyen 0E dır nett
13 Yorumla
Soran6 aySizin elinize kadın eli bile değmedi o zaman😊
Soran6 ayNe güzell
- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
6 ayDeğil. Ama bir erkek icin sorun olmalı
02 Yorumla
Soran6 ayKadın ve erkeği eşit görüyorum bu konuda
- 6 ay
Ben görmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
6 ayNe yaşadığını nereden bilecem?
05 Yorumla
Soran6 aySorarsın
- 6 ay
Ulan herkes kolpa olmuş kimseye güvenilmez
Soran6 aySen güvenilir misin peki?
- 6 ay
Yok
- 6 ay
😅😅
6 ayOlur tabi sevgilim degildir o
04 Yorumla
Soran6 ayO halde senin geçmişinde bir şey yok
- 6 ay
Olmadığı için rahat konuşuyorum ya zaten
Soran6 ayDiğer türlüsü komik oluyor zaten
- 6 ay
Aynen
3 ayÇocukları yoksa sıkıntı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayÖyle birisiyle sevgili olmam, mesela
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 aySevgilim ise sorun olmaz
00 Yorumla
6 ayEsc geçmişi yoksa sorun değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin geçmişte bir şeyler yaşamış olması sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler