Kızda size ilgisi var, hatta duygularını açıyor fakat karşılık veremiyorsunuz. Kızın her paylaşımını takip ediyorsunuz ama kız size bakmayı kesiyor. Siz yine de bakmaya devam edip neden sonrasında bakmayı bırakırsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)7 ayhayat bir yerden sonra gereksiz zaman kayıplarına karşı savunmaya geçirtir. Bu da boşa gecen zamanın devamını sağlamamak gerekliliğinin ortaya cıkmasına sebep olur. kısacası boşa zaman harcayan erkek yoktur. boşa zaman harcatan kadın vardır. bu yüzden alayına rest denen söz ortaya cıkar bye bye yani
04 Yorumla
Soran7 ayBasta bana umut veren sonra ilgimi actigimda da ilk ilimli sonra soguk davranan ve istemeyen oydu bende geri cekildim
Soran7 ayAdim atttim hemde cok fazla Ben 28 yaşındayım, o 34 yaşında. Başta tesadüf eseri tanıştık. 2-3 aya yakın sohbet ettik ama aramızda ne arkadaşlık ne de duygusal bir ilişki vardı. Sonra o bana istek attı, geri çekti. Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Daha sonra bana bir profil gönderdi, bir kız aynada poz vermişti, profil açık değildi. Ben de "Yanlış oldu galiba" yazdım. O da "Pardon, pardon, engelleyecektim, yanlışlıkla sana göndermişim. En son seninle konuşmuştuk" dedi. Ben de "Sorun yok, olur böyle şeyler" yazdım. Sonra şahsi hesabından bana istek attı, konuşmaya başlamıştık. Zamanla ilgim oluştu ve ima ettim, yani onunla konuşmanın bana iyi geldiğini söyledim. O ise maddi olarak yetersiz olduğunu söyledi. "Beklerim" dedim. Bana "Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye girilmesini de istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez. Acele olmasını sevmiyorum" falan dedi. Iletisime kapali oldugum anlamina gelmez demisti bende oyle soyleyince sohbetimizi etkilemes diye dusunmustum 9 gun sonra normal yazdim halini hatrini sordum oda soguk ve uzak davraninca geri cekildim
Cevap sahibi7 aytek soru sroacagım sana. sevgiye bu kadar aç mısın?
Soran7 ayAç olsam bana her ilgi gosterene karsilik verirdim diye dusunuyorum ama hu sevilmek istemedigim anlamina gelmez
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ahh ilişkiler dünyası ne kadar da karmaşık olabiliyor bazen, değil mi? Buradaki durum bana şu ihtimalleri düşündürüyor: İlki, o kişi duygusal olarak senin beklentilerine karşılık veremeyeceğini hissetmiş olabilir. Bu yüzden senin hayatını uzaktan takip etmek ona fazla geliyor ve belki de biraz mesafe koymak istemiş olabilir. Diğer bir ihtimal ise kendi duygularını toparlamaya çalışıyor olabilir. Çünkü bilerek bunu yapmak, içsel bir çatışmanın işareti olabilir.
Amaaan kim ne yaparsa yapsın, sen kendine odaklan kız! Şimdi sonbahar havası, hüzün ve romantizm tam... Sessiz sakin bir yerde yürüyüş yapıp ruhunu dinlemelisin belki de. Sence seni takip etmeyi istemekten vazgeçmesinin nedeni ne olabilir? 👀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
7 ayBşr çok sebebi olabilir ani soğuma veya beklendiği yakıştıramadığı haraket vs
02 Yorumla
Soran7 ayHic oyle hareketim olmadi kendi halimdeydim
Soran7 ayBen 28 yaşındayım, o 34 yaşında. Başta tesadüf eseri tanıştık. 2-3 aya yakın sohbet ettik ama aramızda ne arkadaşlık ne de duygusal bir ilişki vardı. Sonra o bana istek attı, geri çekti. Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Daha sonra bana bir profil gönderdi, bir kız aynada poz vermişti, profil açık değildi. Ben de "Yanlış oldu galiba" yazdım. O da "Pardon, pardon, engelleyecektim, yanlışlıkla sana göndermişim. En son seninle konuşmuştuk" dedi. Ben de "Sorun yok, olur böyle şeyler" yazdım. Sonra şahsi hesabından bana istek attı, konuşmaya başlamıştık. Zamanla ilgim oluştu ve ima ettim, yani onunla konuşmanın bana iyi geldiğini söyledim. O ise maddi olarak yetersiz olduğunu söyledi. "Beklerim" dedim. Bana "Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye girilmesini de istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez. Acele olmasını sevmiyorum" falan dedi. Iletisime kapali oldugum anlamina gelmez demisti bende oyle soyleyince sohbetimizi etkilemes diye dusunmustum 9 gun sonra normal yazdim halini hatrini sordum oda soguk ve uzak davraninca geri cekildim
7 ayBaktığını görmesin diye işte belki de bakmanı beklediği için
04 Yorumla
Soran7 ayBasta bana umut veren sonra ilgimi actigimda da ilk ilimli sonra soguk davranan ve istemeyen oydu bende geri cekildim
- 7 ay
İyi yapmışsın geri çekilmekle demek ki hiç ilgisi yok artık bu da olabilir bakmama olayında
Soran7 ayBen 28 yaşındayım, o 34 yaşında. Başta tesadüf eseri tanıştık. 2-3 aya yakın sohbet ettik ama aramızda ne arkadaşlık ne de duygusal bir ilişki vardı. Sonra o bana istek attı, geri çekti. Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Daha sonra bana bir profil gönderdi, bir kız aynada poz vermişti, profil açık değildi. Ben de "Yanlış oldu galiba" yazdım. O da "Pardon, pardon, engelleyecektim, yanlışlıkla sana göndermişim. En son seninle konuşmuştuk" dedi. Ben de "Sorun yok, olur böyle şeyler" yazdım. Sonra şahsi hesabından bana istek attı, konuşmaya başlamıştık. Zamanla ilgim oluştu ve ima ettim, yani onunla konuşmanın bana iyi geldiğini söyledim. O ise maddi olarak yetersiz olduğunu söyledi. "Beklerim" dedim. Bana "Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye girilmesini de istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez. Acele olmasını sevmiyorum" falan dedi. Iletisime kapali oldugum anlamina gelmez demisti bende oyle soyleyince sohbetimizi etkilemes diye dusunmustum 9 gun sonra normal yazdim halini hatrini sordum oda soguk ve uzak davraninca geri cekildim ama neden basta ilgiliydi peki sizce
- 7 ay
Hayatında kimse yoktu belki de ya da başka biri olacaktı olmadı eskisiyle tekrar barıştı belki Bi sürü şey sıralanır
Bakti kız havalara giriyor ilgilenmiyor bosuna ugrasmanin anlamı yok demiştir
06 Yorumla
Soran7 ayNe olabilir ki maddi problemleri oldugunu soyledi bana
Soran7 ayBen 28 yaşındayım, o 34 yaşında. Başta tesadüf eseri tanıştık. 2-3 aya yakın sohbet ettik ama aramızda ne arkadaşlık ne de duygusal bir ilişki vardı. Sonra o bana istek attı, geri çekti. Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Daha sonra bana bir profil gönderdi, bir kız aynada poz vermişti, profil açık değildi. Ben de "Yanlış oldu galiba" yazdım. O da "Pardon, pardon, engelleyecektim, yanlışlıkla sana göndermişim. En son seninle konuşmuştuk" dedi. Ben de "Sorun yok, olur böyle şeyler" yazdım. Sonra şahsi hesabından bana istek attı, konuşmaya başlamıştık. Zamanla ilgim oluştu ve ima ettim, yani onunla konuşmanın bana iyi geldiğini söyledim. O ise maddi olarak yetersiz olduğunu söyledi. "Beklerim" dedim. Bana "Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye girilmesini de istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez. Acele olmasını sevmiyorum" falan dedi. Iletisime kapali oldugum anlamina gelmez demisti bende oyle soyleyince sohbetimizi etkilemes diye dusunmustum 9 gun sonra normal yazdim halini hatrini sordum oda soguk ve uzak davraninca geri cekildim
Soran7 ayBenim icin sorun degil dedim beklerimde dedim o bekletmek istemem dedi
Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Bakmayı kesiyorsa yapacak bi şey yok.
08 Yorumla
Soran7 ayBilincli dikkat cekmek icin yapiyor olabilir mi
Soran7 ay34 yasinda Basta bana umut veren sonra ilgimi actigimda da ilk ilimli sonra soguk davranan ve istemeyen oydu bende geri cekildim
Soran7 ayBirsey yapmadim ki Ben 28 yaşındayım, o 34 yaşında. Başta tesadüf eseri tanıştık. 2-3 aya yakın sohbet ettik ama aramızda ne arkadaşlık ne de duygusal bir ilişki vardı. Sonra o bana istek attı, geri çekti. Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Daha sonra bana bir profil gönderdi, bir kız aynada poz vermişti, profil açık değildi. Ben de "Yanlış oldu galiba" yazdım. O da "Pardon, pardon, engelleyecektim, yanlışlıkla sana göndermişim. En son seninle konuşmuştuk" dedi. Ben de "Sorun yok, olur böyle şeyler" yazdım. Sonra şahsi hesabından bana istek attı, konuşmaya başlamıştık. Zamanla ilgim oluştu ve ima ettim, yani onunla konuşmanın bana iyi geldiğini söyledim. O ise maddi olarak yetersiz olduğunu söyledi. "Beklerim" dedim. Bana "Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye girilmesini de istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez. Acele olmasını sevmiyorum" falan dedi. Iletisime kapali oldugum anlamina gelmez demisti bende oyle soyleyince sohbetimizi etkilemes diye dusunmustum 9 gun sonra normal yazdim halini hatrini sordum oda soguk ve uzak davraninca geri cekildim
Soran7 ayZaten herkes cok sacma buldu tavirlarini bende uzaklastim
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Çok toksik ilerlemiş biri bi türlü ilerletememiiş
08 Yorumla
Soran7 ayKafasi karisik belki
Soran7 ayya da pesinden kosmami istiyor egosu icin
Soran7 ayArtik yaklaşamam Ben 28 yaşındayım, o 34 yaşında. Başta tesadüf eseri tanıştık. 2-3 aya yakın sohbet ettik ama aramızda ne arkadaşlık ne de duygusal bir ilişki vardı. Sonra o bana istek attı, geri çekti. Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Daha sonra bana bir profil gönderdi, bir kız aynada poz vermişti, profil açık değildi. Ben de "Yanlış oldu galiba" yazdım. O da "Pardon, pardon, engelleyecektim, yanlışlıkla sana göndermişim. En son seninle konuşmuştuk" dedi. Ben de "Sorun yok, olur böyle şeyler" yazdım. Sonra şahsi hesabından bana istek attı, konuşmaya başlamıştık. Zamanla ilgim oluştu ve ima ettim, yani onunla konuşmanın bana iyi geldiğini söyledim. O ise maddi olarak yetersiz olduğunu söyledi. "Beklerim" dedim. Bana "Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye girilmesini de istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez. Acele olmasını sevmiyorum" falan dedi. Iletisime kapali oldugum anlamina gelmez demisti bende oyle soyleyince sohbetimizi etkilemes diye dusunmustum 9 gun sonra normal yazdim halini hatrini sordum oda soguk ve uzak davraninca geri cekildim
7 ayUmudu kesmiş demek ki
03 Yorumla
Soran7 ayIyide acik acik zaten ilgim oldugunu soylemistim bana umut veren ve karsilik vermeyen oydu
- 7 ay
Bişeler eksik demek ki 30 yaş üstü sonuçta vardır bi eksik
Soran7 ay34 yasinda maddi sorunu oldugunu soyledi beklerim dedim benim icin para onemli degil dedim bekletmeyi istemem ama iletisime kapali oldugum anlaminada gelmez dedi sonra soguk yapinca bende geri crkildim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayVazgecmsiizdir
015 Yorumla- 7 ay
Kalan ömrümüzü senin bizi sevmediğini bilerek seni karşılıksız sevmeye devam mı edeceğiz. Bu saatten sonra anamız babanız ölsek ölse gozumuzden yaş düşmez. Sana mı üzüleceğiz. Madem denemişiz madem olmaz denmiş olmasın o zaman
Soran7 ayIyide brn ilgim oldugunu acik acik soyledim basta bana umut veren oydu ama soyledigimde ilimli sonra soguk yapti istemedigini soyledi ve bende uzaklastim bundan dogal ne var
- 7 ay
Evli olabilir. ya da senin evlilik hayallerin vardır. Onun maddi sorumluluğunu beceremeyecektir. Sana kıymet vermiş ama
Onu söyleyeyim. Yoksa erkek kim gelse senden hoşlandım dese iki posta mikmiklemeden göndermez. Sana hayır demişse sana bir kıymet vermiş arada imkansizlimlsr olduğunu düşünmüş ama sana kıymet verdiği için seni fikifikileyip travma yaratmaya kıyamamış
Soran7 ayAnladım maddi sorunu oldugunu soylwmisti bende benim icin problem yok istersen beklerim demistim oda bekletmeyi istemem ama iletisime kapali oldugum anlamina gelmez dedi peki dedim iletisime kapali oldugum anlamina gelmez dedigi icin yazarsam bisey olmaz diye dusundum 9 gun sonra halini hatrini sordum oda uzak ve soguk olunca 2 bucuk haftadir hic yazmadim bakmadim begenmedim paylasimlarini falan
- 7 ay
İlgiyi kesme zor zamanda yanında olanı insan ebediyen unutmaz.
Soran7 ayAma ben yaninda olmak istedim zaten 3 gun 9 gun 5 gun 7 gun aralarla yaziyordum ama o en son beni farkli algilayip ben ilerletmeyi dusunmuyorum diyince benim zaten oyle beklentim yoktu dedim iletisime kapali oldugum anlamina gelmez dedigin icin sohbetimizi etkilemez diye dusunmustum ki etkilmiş dedim oda onlari soyleyince bende artik yazmak istemedim
- 7 ay
Sana demiş ki evlenecek param yok ama fiki fikiye varım
Sonra senin iyi bir kız olduğunu düşünüp yapmayayım lan buna kız beni seviyor. Ayıptır demiş. Olabilir. Birde acaba her gün merhaba günaydın hayırlı işler vs demek varken neden 5 günde bir belki ona. Bozulurmuş da olabilir
Soran7 ayHayir aksine hergun yazsam gozune batardi 2 işte calisiyor yogun ve bu tarz seyler icin vakti zamani yok konusmak icin
- 7 ay
E peki birde bir şey sorayım. Sende çocuk değilsin neden bunda tutuklu kaldın ki. Ne var yani bu kadar içine. Isleyecek. Sana bir şey sunabilecek olanakları yok 18 yaşında değilsin gideyim gezeyim diyesin. Sana iyi bir hayat sunacak yüksek potansiyelli kişiler varken. Neden o. Bulamiyorum da diyebilirsin. Çevreni ona göre değiş derim zengin yakışıklı bekar erkekler var halen. Ve evlenmeyi düşünen
Soran7 aySeçiciyim icime sinmeyen ve duygu hissetmedigim kisiler ile sirf sevgilim olsun diye yakisikli parasi var diye sevgili olmadim bu yasima kadar kimse olmadi hayatimda yani ya beni seveni sevemedim ya sevdigim kisiler beni sevmedi denk gelmedi maalesef bu yuzden hislerim onemli bu kisiyle dertlesiyordum ilgim olustu ve bu kisiyide kendime benzettim ve onunla sohbet etmeyi ozledim derdimi ona anlatiyordum
- 7 ay
Derdini bana da anlat da Allah dert vermesin. Evliyim bacimsin ama anlatabilirsin.
Soran7 ayşu an anlatiyorum ama işte o hic aklimdan cikmiyor hemde hic gormedim sadece sosyal medyadan gorduk o kadar basta zaten tanima amaci ile baslamamisti tesaduftu
- 7 ay
Abla git sosyalles gezi turlarına katil. Tiyatroya git. El sanatlarına git işsizsen işe git çalışıyorsan çevreni işini degis. Yeni insanlarla tanış. Başka birini de seversin.
Soran7 ayCalisiyorum haftasonlari kursa gidiyorum geziyorum mesele illa biri olsun degil hissettigim kisiden zihnen kopamiyorsam zaten aklimda hep o varsa birini neden uzeyim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
7 aybaşkası olduğu için
02 Yorumla
Soran7 ayBaskasi yoktur aşıri zor biri
Gizli Üye(30-35)7 ayKafasında bittiği için
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayTamam işte o yaşta daha kendine güveni yok sana umut veremeyeceği için bitirmiş kafasında Allah'ın fakiri paran yok ne milletle konuşuyorsun bırak engelle defolsun gitsin yoluna bak
7 ayVazgeçmiştir
03 Yorumla
- 7 ay
Ah biz erkekler...
Hayal kırıklığı 😃
01 Yorumla
Soran7 ayNe konuda hayal kirikligi Basta bana umut veren sonra ilgimi actigimda da ilk ilimli sonra soguk davranan ve istemeyen oydu bende geri cekildim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Özellikle 30 yaş ve üzeri erkeklere soruyorum begendiginiz merak ettiginiz kizin hikayelerine bilinçli olarak neden bakmayi keser?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım