#Aşkİlişkileri Sizce kıza böyle yazsam nasıl olur?

2025'in Mart ayına kadar, İzmir'de üniversite okuduğum son dönemde, alt sınıfımdan bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım ve sonra kısa süre içinde etkileşime geçip bayağı uzun bir süre etkileşimde kalmıştık. Ben o zamanlar biraz saf olduğum için kıza, kendisinden hoşlandığımı belli etmek için durduk yerde çok sayıda jest yapmaya başlamıştım. Bir süre sonra kız da bunu gayet normal karşılayarak resmen benden yemlenmeye başlamıştı. Her neyse sonra kıza açıldım ve kız da " Ben şimdiye kadar sana hiç o gözle bakmadım, bunu da hiç kimse duymasın " diyerek konuyu kapatmamı istemişti. Ben de kapatmayıp üsteleyince her yerden engellemişti. Bir süre önce İnstagram'da engelimi kaldırmış. Ayrıca kızın yan hesapları da var ve o hesaplarından birinde " tanısalım mı niyetim kötü " yazıyor. Sizce kıza o hesabına dmden " Bunu, seni ilk gördüğünde anlayan biri olarak büyük bir takdiri hak ettiğimi düşünüyorum... 😂 " yazsam nasıl olur?
Güncellemeler
5 ay
Şu anda o kızla aramızda tabiri caizse dağlar denizler var, ama gerçekten ondan sonra hiç flörtüm olmadı ve canım sıkılıyor. Biraz da o yüzden yazmak istiyorum, ayrıca bir sebebi de şu ki; sanırım kız tatillerde vs. otellerde çalışıyormuş ve ben de gelecek yıla butik otel tarzı bir konaklama yeri açacağım. O zaman bir ihtimalle de olsa kızın bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
#Aşkİlişkileri Sizce kıza böyle yazsam nasıl olur?