1.5 yıllık ilişkim her kavga da hakaret aptal canım senden adam olmaz bir cacık olmaz vs vs?

Bir kadını sevdim. 1.5 yıl sürdü ilişkimiz. İstediğim şeyler ilişkide var olan şeyler bir yere gittiğinde haber etmesi. İşten çıktıgında eve vardıgında hber etmesi İstanbul gibi tehlikeli yerde yaşıyor aklım onda kalıyor. Dışarı çıktıgında arkadaşlarıyla kuzenleriyle merak ettiğim için arardım. Kuzenleriyle gece 2 de dışarıda oldugunda da arardm kuzenlerimleyim neden arıyorsun derdi. Merak ederdim seviyorm çünkü bunu hesap sormak olarak görürdü. Bir yere gittiğinde ya da bir yerdeevresinde ki insanları sormak instada bir erkek yazıyorsa o erkek ne yazdı diye merak etmek rahatsız etmiyorsa daha bakmıyordum onun yazısına ediyorsa çıkarmasını istiyordm. orada da kavga ediyorduk sanki güvenmiyormuşum gibi konuşuyordu tüm bunlardan dolayı. Sizce hata benim mi yani dışarı çıktıgında haber vermesini istemem çalıştıgı zamanlarda gün içinde 20-30 defa aramam ama yanlış mı merak ediyorum seviyorum meslegim psikolojik olarak zor bir meslek onun sesini duyunca tüm problemlerim gidiyordu gün geliyor gece mesaisinden 8 de dönüyordum onun sesini duymadan uykum gelmiyordu. Yanlış mı yaptım acaba ilişki denilen şey bu dediklerim değil midir yani karşı taraf bunlardan rahatsız ona göre mi şekillendirmeliydim. Arama diyorsa aramamalımıydım merak ettgmden vallahi. Yaptıgım ve isteklerim yanlış mı? Bir de hakarete varıyordu işin ucu en basiti ortak bi noktada bulucagız daha erken görmek için ona yakın olan yere gelmeyi teklif ederdim gelirsen geri dönerim demeler baska bi konuda canım yapıyorsun aptal vs

1.5 yıllık ilişkim her kavga da hakaret aptal canım senden adam olmaz bir cacık olmaz vs vs?