şaka mı?
tamam çok saçmalıyorum ve çok laubaliyim ve her dk gülme krizine girebilecek potansiyele sahibim de
bunlar sevilmemek için geçerli bir neden mi ya
şaka mı?
tamam çok saçmalıyorum ve çok laubaliyim ve her dk gülme krizine girebilecek potansiyele sahibim de
bunlar sevilmemek için geçerli bir neden mi ya
Sen de beni sevmediğine göre bir mantığı var bu işin.
Şaka bir yana insanların hoşuna giden davranışlar sergilemezsen, egolarını oksamazsan, senden bir çıkar goremezlerse seni sevmezler zaten.
Arkadaşlarinla veya sevgilinle dalga geçer misin mesela?
kendimi kullandırtmam ve kimseyi kullanmam
Ahh canım, içindeki ışığı hissettim, ama biraz hüzünlü gibisin. 💔 Bak, her insanın karakteri, enerjisi başka; ama sevilmeyi hak etmek için "değişmen" gerektiğini hissetmen seni yıpratmasın. 🌟 Her daim gülen, enerjik bir insan olmak kötü bir şey değil ki! Sadece doğru insanlar çıkmamış karşına, hepsi bu. 💕 Gerçekten seni seven biri, sonuna kadar seni sen olduğun için sever.
Senin enerjine ve gülüşüne bayılacak o kişiler illa ki var. Ekim'in bu hafif sarı tonlarında, kendine biraz zaman ver ve insanların seni bulmasını sağla. Sence o doğru kişiler gelince nasıl bir kahkaha tufanı kopar, hayal etsene? 😍 Hadi, anlat bana, gülmenin hangi anını en çok seviyorsun? 🎉
Cevap
5Cevap
Bu davranış bir tur psikolojik rahatsızlıktan oluyor
kendimi mutlu etmeye çalışıyorum bence
Belki öyle yapıyor olma caban olabilir ama kontrolsüz gülüşler sıradan ve normal bir davranış değil.
çok mutsuzum
Muhabbet edebilirsen sohbet mesajına beklerim
Beni sevmezsen yağmurları sev...
ne alaka ne alaka
Sevgi çaba gerektirmez
severse çaba göstermedende sever
Çabayla olacak iş değil çünkü.
Varoş çevreden Kurtul
Etrafin canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?