Evlenmek üzere olduğum sevdiğim adam ona attığım soru ve anlamlı mesaja karşılık sadece emoji attı normal mi, ne yapmalıyım?

Sorunumuz yok çok şükür yakın zamanda nikahımız var ama zaten az mesajı seven birisiyiz günde 3 kez yazışırız o kadar,2 kez filan kendisi arıyor zaten gün içinde. Bugün bir kerede ondan önce ben yazayım önce dedim saat 11 gibi hayatım günün nasıl geçiyor dedim, arkasından onu çok özlediğimi ve şehvet içeren bir mesaj yazdım. Normalde yerim seni ya da bir cevap yazması gerekir iken sadece öpücüklü ve kalp emojileri atmış sadece, yazı yazmamış yazdıklarıma cevaben. İnsan yoğun da olabilir diyelim, onu atmaya fırsat bulan her türlü atar ya da müsait olunca bakar yazar. Böyle bir mesaj şekli olabilir mi ya ben 2 satır yazmışım, günün nasıl geçiyor demişim, arkasından birdaha yazmışım bir cevap olarak emoji atmak kadar bir saçmalık olabilir mi. ilk kez böyle bir şey yaptı. Çok kırıldım önemsemez gibi bu nedir. Geri çektim bende kendimi direk. Nasıl davranmalıyım

Evlenmek üzere olduğum sevdiğim adam ona attığım soru ve anlamlı mesaja karşılık sadece emoji attı normal mi, ne yapmalıyım?