İçki içen kızlar mı kahve içen kızlar mı daha dost canlısıdır kolay arkadaşlık edilir sizce?

Kafede kız tavlanır mı? Bir kuzenim var her gün kafelere gidiyor kız tavlamak için sizce mantıklı bir yöntem mi?
İçki içen kızlar mı kahve içen kızlar mı daha dost canlısıdır kolay arkadaşlık edilir sizce?

Kafede kız tavlanır mı? Bir kuzenim var her gün kafelere gidiyor kız tavlamak için sizce mantıklı bir yöntem mi?
En kolay tanışıp arkadaş olunacak yerler doğal ortamlar ve ortak ilgi alanlarının olduğu yerlerdir barda tanışmak bazıları için daha hızlı ve eğlenceli olsa da çoğu zaman sohbet yüzeysel kalabiliyor kafede ya da kurs, atölye, spor salonu gibi ortamlarda insanlar daha rahat ve samimi oluyor ayrıca ortak bir konu üzerinden başlamak sohbeti kolaylaştırıyor ve arkadaşlığın temeli daha sağlam atılıyor yani bence kafede ya da ortak aktivite yapılan yerlerde tanışmak daha uygun ve kalıcı arkadaşlıklar sağlıyor
Nasıl birini tavlayacağına göre değişir. Şahsen ben kafede gelip bana yürümeye çalışan birine güvenemem. Bar desen zaten oraya gidenlerin nasıl tipler olduğu belli. Orada birini tavlamaya çalışanın da nasıl bir tip olduğu belli. Birbirilerini bulmuş olurlar derim
Ben iki yere de gitmem evde kaldım 😂
Kafeye birini tavlamak için değil arkadaşlarınla oturup bir şeyler yiyip içmek, vakit geçirmek için gidilir. Evde de durma arada dışarı çık yani
Camiyle aram iyi yolda belki biri beni bulur😀
Bulsan da ne kadar güvenebilirsin bu da var. Ne diyim Allah iyilerle karşılaştırsın
Haklısınız. Amin inşallah cümlemizi😊
Amin de ben kendimle ilgili umudum baya azaldı çünkü insanlara güvenimi kaybettim gibi bişey. Kalan 1 damla umudum da Müslüman oldugum için. Yoksa o da olmazdı
Böyle düşünme bak müslüman olmayan biri bile ne diyor
SÖYLEDİKLERİNİZE dikkat edin; düşüncelere dönüşür. DÜŞÜNCELERİNİZE dikkat edin; duygularınıza dönüşür. DUYGULARINIZA dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. DAVRANIŞLARINIZA dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. ALIŞKANLIKLARINIZA dikkat edin; değerlerinize dönüşür. DEĞERLERİNİZE dikkat edin; karakterinize dönüşür.
Mahatma Gandhi demiş bunu
Son sözüm Müslüman Allah'tan umudunu kesmez.
Ben de onu diyorum ya işte. Sırf Müslüman olduğum için kalan biraz umudum var. İnancım olmasa o umudum da olmazdı
Müslüman olduğum için kesmiyorum zaten umudumu
İnşallah tez zamanda hayırlı biriyle evlenirsiniz 😊
Guven yoksa evlilik de yok. Bir süre de kimseye tam anlamıyla güvenebilecegimi sanmıyorum maalesef
Ama yine de teşekkür ederim
Tanışma uygulamaları bunun için değil mi? Valla dışarıda işiniz zor, kimin ne niyetle yaklaştığı belli değil diye herkese sapık muamelesi yapılıyor olabilir. Onun dışında aile ve arkadaş ortamları da tanışmak için uygun
Bence birini nerede tanıdığın değil, samimiyetinle ve enerjinle nasıl yaklaştığın önemli. 💫 Barda ya da kafede olması fark etmez, ama doğal olman en önemli şey! Kafeler biraz daha sakin bir sohbet ortamı sunarken barlar sosyalleşmek için daha enerjik oluyor.
Kuzenine gelince, her gün kafelere gitmek biraz tekdüze bir yöntem gibi. Arkadaşlık, sadece mekanla değil, içtenlik ve ortak paydalarla gelişir.🙂 Peki, senin kendini en rahat hissettiğin yer neresi?
En rahat camilerde kendimi rahat hissediyorum. Barlar kafeler bana göre değiller meraktan sordum 😃
Ahahah camiler diyorsun yani! 😂 Farklı bir yaklaşım, sevdim! Merak etmek iyidir ama sıkışık alanlarda zorlanıyorsan kendine uygun yerlerde insanlar tanımak en iyisi. Mesela bir hobi kursu ya da doğa yürüyüş grupları falan tam senlik olabilir. Orada sohbetler daha genuine, daha samimi oluyor. 😇 Ama önemli olan senin kendi tarzına uygun bir şey bulman. 💛
Cevap
5Cevap
1 - Sosyal Medya
2 - Spor Salonları
3 - Kafeler/Barlar
4 - Gece Kulüpleri
5 - Sanatsal Etkinlikler
(SİNEMA, TİYATRO, RESİM GALERİSİ,
A. V. M.'ler, Mağazalar, Toplu Geziler V. B.)
Eğer Buralarda Sürekli Takıldığın Halde Birisini Bulamıyorsan Bir Doktora Görün Derim.
Bir hobi bir dost demektir 😊
Bildiğini yap
Amacın eğlenmekse barda, yok ciddi ise kafede. Özgüvenli ve orta tipli biriysen barda tanışmak daha kolay.
Barda tek gecelik kızlar mı olur yani onu mu demek istedin😳
Hepsi demiyorum tabiki var ama. Açık giyinen, instagramında çok takipçisi olan ve flörtöz para avcısı kızlar var. Onların amacını hem paranı yemek hem eğlenmek. Onlardan bulacaksın tek gecelik istiyorsan.
Yolda
Düz yolda mi yokuş yukarı mı iniş aşağı yolda mı😃
İniş aşağı
İyi bari yokuş yukarı insanın nefesi kesilir de😂
Bar net bir şeklide
Barda
Sosyal medyada
Parkta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?