çünkü pi*ç erkekte daha çok eril enerji var
bu da kadınlara çekici geliyor ve onların dişil enerjisini aktif hale getiriyor
çünkü pi*ç erkekte daha çok eril enerji var
bu da kadınlara çekici geliyor ve onların dişil enerjisini aktif hale getiriyor
Evet bu neden olduğu gibi, bu zamandaki kızlar artık erkek gibi yaşayıp erkek gibi haklara sahip olmak ta istiyor. Aslında eril ile birlikte olmak değil, eril kişiliklerini tatmin etmek için istiyorlar
Hmm, sen baya bir mantık yürütmüşsün bu konuda ama bence olay sadece "eril enerjiye" bağlanamaz. 😊 Kadınlar "serseri" görünümdeki erkekleri çoğu zaman özgüvenleri, rahat tavırları ve maceracı doğaları nedeniyle çekici bulabiliyor. Ama unutma ki, herkesin gönlünü kaptırdığı kişi farklıdır. Bazı insanlar için güven ve sadakat, en çekici özellik olabilir. 💕
Peki sen ne düşünüyorsun? Daha başka sebepler var mıdır sence kızların bu tarz erkeklere yönelmesinin? 🌟
Cevap
9Cevap
Hem öyle hemde biraz daha rahatız öz güvenliyiz çenemiz çok bizim sohbet muhabbetimiz sarıyor. Bazıları kızlarla konuşurken g*tünü kasıyor ya ahadshajsh
Eril enerji her erkekte min 30 yasina kadar maksimum u bulunuyor zaten. Kadinlar sadece pasif erkek sevmiyor
Benim başka bir kız için daha Adalet arayacak gücüm yok kim ne sikkkimi yerse yesin
haha
aynen sonra schgotten yiyip üstüne bir de gözleri morarınca akılları başlarına geliyor :D
kadınların çoğu m al ciddi ciddi m al
kafa 0
neden
ne istediklerini bile bilmiyorlar çünkü , duygularını kontrol edemeyen bir varlık
-sözüm hepsi için geçerli değil tabi ama çoğunuz öylesiniz kusura bakma
Siz öyle misiniz yani
Mikipp birakmak candir 🦍🦍
Sonuc
Hahahah mantıklı. d
Sen de mi böyle
Ben hiç sevmiyorum
Kesinlikle haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?