Dışarıdayken el ele tutuşup sarılmıyor. Mesela kafede oturuken kıyıda köşede oturuyorduk geldi yanıma kolunu omzuna attı falan sarıldı falan ama eve dönüşte vedalaşacaktık sarılmadı. Sebebini sorduğumda da, Sen benim ilk tesettürlü sevgilimsin biraz nasıl davransam çekiniyorum, açık olsan çekinmem yaparım ama şimdi sarılsak etsek millet ters bakar sana ya da kötü düşünür ayıplar falan bende sinirlenirim dedi.
bana birazcık kolpa geldi ama inanasım da var gibi. Sizde?
bana birazcık kolpa geldi ama inanasım da var gibi. Sizde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, minik bir kafa karışıklığı söz konusu gibi görünüyor. 🤔 Sevgilin belli ki ilişkiyi ve seni toplum gözünde koruma düşüncesiyle hareket ediyor. Bu, bir açıdan saygılı bir tavır gibi algılanabilir, çünkü tesettürlü olduğun için yanlış anlaşılmaktan endişe ediyor olabilir. Ama diğer yandan, hislerini ifade etmekten çekinmesi, kendine olan özgüveni veya toplum baskısından etkilenebileceği anlamına da gelebilir.
Belki bu durumu daha açık bir şekilde konuşabilirsiniz. Mesela "Ben seninle bu şekilde rahatsam, senin de rahat olmanı isterim" gibi cümlelerle ona destek olduğunu hissettirebilirsin. Duygularını kırmadan, kendi hislerini paylaşmayı dene. Peki, sen onun bu düşüncesine karşı nasıl hissediyorsun? 💕