Sevgilim kavga ettiğimizde ve ben suçlu olduğum zaman bana el kaldırıyor ve hatalarımdan vazgeçmem için yaptığını aslında iyiliğimi düşündüğünü söylüyor sizce seven insan sevdiğine vurmaya kıyabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılAhlaki sınırları aştığın içinse ayrı bir durum, o anki sinirle herkese karşı olabilir. Ama onun dışında bir durumsa kesinlikle kişiliği bozuk biri ya da sen çok taviz vermişsin. Ondan bir an önce ayrıl. Refleks olarak el kaldırma da var ama süreklilik gösteriyorsa gerçekten ahlaki açıdan kötü, saygısız biri. İleride aranız daha çooook kötü olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Romantik öküz dedikleri şey bu olsa gerek, sizede bravo yüz verin yüz verin sonra daha çok forumlara yazarsınız kocam/eşim/sevgilim bana el kaldırıyor diye.
30 Yorumla
erkek kendini kadının karşısında aciz hissetmiştir dolayısıyla da odunluğu tavana verip tek iyi olduğu şeyi bilek gücünü gösterebilmiştir. ki aslında daha da küçük duruma düştüğünü elini kaldırdıktan sonra anlayabilmiştir.
23 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani kendini niye aciz hissetsin ki karşımda
Soran+1 yılanladm
gerizekalıya bak. o kendini ne sanıyorda sana el kaldırıyor o hata yapınca sende söyle onu dövdür senin iyiliğini düşünüyorum de akla mantığa bak senden buna inanıyor musun canım?
18 Yorumla
Soran+1 yılo bana hata yapmıyo ki işte sorun burada ben ne dersem o oluyo bana bı yanlısı hiç olmadı ama benm erkeklerle mesajlamamı kafasına taktığını söylüyo ve fazla büyütüyo herşeyi
Soran+1 yılama o da mesajlasıyo ben ilişkimde eşitlik istiyorum dediğimde de kızıyo ben kızlarla mesafeli konuşuyorum ama erkekler seninle mesafeli konuşmuyo diyo
Soran+1 yılterazi burcu dengesizzz
Soran+1 yıl:) öyledir ama anı anına tutmaz çoğunlukla terazilerin en azndan bir çoğunun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
39Cevap
+1 yılbahane ne olursa olsun kadina el kalkmaz. kaldiran adamdan bir cacik olmaz. ama kadinda o duruma getirmemeli dir durumu !!! karsilikli empati kuracaksiniz. hosgorulu bir iliski yuruteceksiniz. bu soyledikleriniz yltekrarlaniyorsa ayrilacaksiniz.
40 YorumlaBelirli bir süre sonra tik gibi bir şey olur sende. Vurdu vuracak olur korkarsın. Gerek var mı bu psikolojiyi çekmeye? Yazık değil mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle şuanda zaten
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. bizde tam tersi sevgilim bana el kaldryr tabi sakadan bende vur diyorum ulan :) hiç kimse kimseye el kaldrmasn ya ben sevglme çok fazla kızmadkca bağrmyrm bile
20 Yorumlaafedersin ama eşşekliğinden yapıyor bunun izahı olamaz her hatanda dayak yersen evlendiğinde neler olabileceğini düşünüyomusun şu haber manşetlerine çıkan kadınlarımız var ya onların arasına yenisi eklenir balık baştan kokar misali
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bu durum hastalıklı bir ruhun yansımasıdır. Sevgilin normal değil. Devam edersen ilişkine bunları çok yaşarsın.
24 Yorumla
Soran+1 yılsinir hastası zaten
Soran+1 yılfarkında ilaç kullanıyo
El kaldırmakta hatalı ancak gerçekten seviyorsa tartışılabilir bir konu... Sevmeyipte sırf ihtiyaçlarını gidermek için başka bir yerlerini kaldıranlardan iyi olacağı kanısındayım.. Hiç olmazsa içi dışı bir ^^
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Pardon tatlım ama soru başlığında ki '' Erkek '' kelimesini istersen sök at.
Çünkü erkek sevgilisine değil , bayana el kaldırmaz.
Kaldırıyorsa kendisini tepede görüp, kadını ezen zihniyettir.20 YorumlaKiyamaz tabi ki benimki vardi ben ona vuruyodum o bana asla vurmazdi bitaz galiba kroluk var sevgilinde yol yakinken ayril sen ondan ilerde evlensen seni doverde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. El kaldırıyor derken.
Tokatlıyor mu diyorsun?
Peki sen tokatlanmaktan zevk alıyor musun?
Cevaplarsan yorumlayabilirim14 Yorumla
Soran+1 yılhyr nie zevk alim
Soran+1 yılayrıldığımda gitme diye yalvarıyo ama
+1 yılGerizekalı ya aptal herif ! Ayrıl ondan hemen mahveder seni de gelecegini de.
Beyinsiz özürlü ya nasıl el kaldırır sana20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan seviyorsa el kaldırmamalı hatta konuşurken sözlerine bile dikkat etmeli...
40 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorduğuna göre kafana sağlam darbe yemişsin
31 Yorumla
+1 yılAdam olmadığı için el kaldırır , gücü başkasına yetmediği için el kaldırır , empati kuramadığı için el kaldırır , ...
21 Yorumla
Soran+1 yılevet empati kuramadığı kesin
Vuracaksın ki akıllansın da bir daha yapmasın ;) yoksa genelde kızın götü kalkıyo yine yapıyo ayni şeyi
15 Yorumla- +1 yıl
sitede gördüğüm en bağnaz yorum, yazık
Soran+1 yılbir kızın canını yakmaktan zevk alanlardan mısın sende?
Odun yobaz egosu tavan yapmış kendini güçlü zanneden ama aciz insanların davranışıdır bu benim gözümde. Tartışır kavga edersin belki ama bir bayana asla el kaldırmamalısın ne olursa olsun.
30 Yorumla
+1 yılçocukmusun sende tokatı gösterince hatalarından vazgeçmiş olucan. bunu 5 yaşındaki çocuklara yapıyolar. el kaldırcaksa gitsin yanağını okşasın saçını okşasın sevdiğine vurabilirmi bir insan.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın dediği gibi olabilir olmadı selam da veriyor olabilir onun harici güçsüz zayıf aciz biri olduğu içindir.
00 Yorumlasana el kaldiriyor ve sen halen onu sevgilin olarak görüyorsun ilginc gercekten
20 Yorumlane hatası yapıyorsun? hata dediğin ne? iyice saçmalamış seni ezip dövüyor saçmlama kendine gel
20 Yorumlabu gidisle sen cok dayak yersin ezdirme kendini o kadar
30 Yorumlatartışmak normalde el kaldırırsa hayvandır başka açıklaması olamaz
00 Yorumla
+1 yılAllah belasini versn asewen insan sevdigine kiymaz evlenince daha beterini yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöküz herif ya bir de ona hala sevgilim mi diyosun? o suçlu olduğunda bir kere ağzını burnunu kırsana? sonra da hatanı anlaman için yaptım aşkım senin iyiliğin için de bakalım ne yapacak.
10 YorumlaKıyamaz. Seviyorsa Kıymamalı. Kıyma yapıp yemeli bence.
22 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd:D
+1 yılKıyamaz bence psikoloğa götür onu psikolojik sorunlari vardır
15 Yorumla
Soran+1 yılsinir hastası o zaten
- +1 yıl
Böyle bir insana sevsen bile katlanmak mümkün olmaz yol yakinken bırak düzelmez bence
Soran+1 yılnasıl yani katlanmak mümkün olmaz derken?
- +1 yıl
Ondan sevgili de eş te olmaz diyorm bence yani evlenince sürekli dayak yersin buna katlanirim diyorsan sen bilirsin yani dışardan benm fikrim bu yönde
Soran+1 yılhaklsnnn
+1 yılNasıl el kaldırıyor. Biraz birey ol artık köle olmaktan çık
12 Yorumla
Soran+1 yılkölelikle alakası yok bunun el kaldırırsan biter demiştim ve bitirmiştim ilişkimizi ama o kadar içten özür diledi ki dayanamadm
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılayrılmanı tavsıye ederim insan sevdiği kişiye el kadırmaz
25 Yorumla
Soran+1 yılinsan sevdiğine el kaldırmaz ama benim ayrılmama izin vermiyo ki seviyorum ben seni diyo
- +1 yıl
seviyosa niye el kaldırıyo ve sen seviyomusun
Soran+1 yılevet seviyorum onun sevdiğinden de eminim hemde çok ama el kaldırma huyundan vazgeçmiyo bunu kaç defa konustuk yuzyuze ama arada bir yine tekrarlıyo
- +1 yıl
sureklı uyar o zaman
Soran+1 yıluyarıyorum zaten bir an geri çekiliyo sonra elini tekrar kaldırıyo ama vurmuyo susuyo bir anda
çok kötü şeyler yapıyorsan evet fakat cok kötüm değilde çözülebilcek bir sorunsa vurulmaması gerikir diye düşünnnyorumm
02 Yorumla
Soran+1 yılen ufak bir kıskançlık belirtisi yüzünde belirdiğinde anlıyorum vurucağını uzaklaşıyorm çünkü tutamıyo kendını
+1 yılyüz kızartıcı durumlar dışında kadına yönelik her türlü fiziksel şiddet insanlık dışıdır, ne tür hatalar yapıyorsun ki şiddete maruz kalıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılçok küçük sorunlarda yapıyo bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeyi geçtim sevmese bile el kaldırması cok yanlış. Ki insan sevdiğine kıyamaz bence. Ne hatan olursa olsun yaptıgı yanlış. Izin verme böyle bişeye.
00 Yorumlabence kıymalı hatannı bırakmalısın benim sevgilim el kaldırmıyo ama daha beter lafıyla öldürüyo :(
04 Yorumla
Soran+1 yılbana da laf sayıyo sonra elini kaldırabiliyo işte bazen eskisi kadar sık olmasa da
Soran+1 yılben yapamıyorum ben hafif bir şekilde saçını dahi çeksem vuruyo bana
+1 yılEl kaldırmayı doğru bulmuyorum. Sevgiliyken böyleyse , evlenseniz napacak kim bilir. :S
00 Yorumlahayattan koşuşturmadan yorulmuştur strese girmiştir sende üstüne gittiğinde şansına sana patlamıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Kiyar. Sucuna gore Kiyar.. kahpelik ve hırsızlık affedilmez. Bunun disindada kadin dovulmez.
00 Yorumla
+1 yılBiz sevmeye kiyamiyoruz millet dövüyor öyleleri değerli olur iste püeeaah.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyin özürlü olduğundan. Böyle angutları da baş tacı yaparsınız.
10 YorumlaAdam olmadığını gösteriyor işte
30 Yorumlacok kotu bir sey yapmis olmasi lazim
10 YorumlaInsan en çok sevdiğini acıtır :P
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama olmuyo böyle :)
Soran+1 yıl:) saol ya
bahane uyduruyo o evlenınce döverde senı
20 Yorumla
+1 yılgerçekten ADAM olamadığı için
10 Yorumla
+1 yılHiç doğru bir davranış değil
10 Yorumla
+1 yılkıyamaz bu çok saçma bir mantık
12 Yorumla
Soran+1 yılhakettiğinde vurabilirim hata yaptığında kaldıramıyorum seviyorum diyo
- +1 yıl
hakettiğinde vururum ne demek ya bilemem onun tarzıda ben karşıyım böyle birşeye
+1 yılresmen sopalıyor san ayanı?
00 Yorumla
+1 yılSen salak mısın ya iyiliğini düşünmek ne demek
20 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam ayrılırdım
06 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğini söylüyo ama yalvarıyo gitme ben kimseyle uzun bir ilişki yaşamadım hep 2-3 ay sürdü en uzun ilişkilerim bile sen çok farklısın diyo
- +1 yıl
Ay aynı benim gibisin. Bizde de öyleydi o pislik sayesinde simdi biri bağırsa hemen korkuyorum dizlerim titriyo
Soran+1 yılçok zoruma gidiyo bazen
- +1 yıl
Bunu onunla konuş anlat
- +1 yıl
Kolalının hangi mesajına denk geldiysem hepsinde de "ayrıl" diyor veya "ayrılmasına yol açacak" tavsiyelerde bulunuyor. Kolalı bacım, seni minik ve şirin buluyorum, bu özelliğini kaybetme. Buradaki mesajında haklısın ama artık milleti ayırma. Olur mu abisi?
- +1 yıl
İnanmıyorum bu aklımın ucundan bile geçmedi artniyetim yoktu bilerek ya da isteyerek demedim hiçbir zaman. Çocuk el kaldırıyomuş napsın razı mı olsun? Böyle düşündüğüne inanamadım şu an.
+1 yıladam olsaydı boyle bişey yapmazdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu yüzüne söylemiştim onun
anlık sinirle olabilir ama öyle her zaman olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Vuruyorsa evlenince daha kotu olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu ona da söyledim şimdi vuruyosun ilerde dövceksin ben seninle ilerye dönük bir ilişki yaşamaya korkuyorum itiyosun beni kendinden dedim
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. dirsekten kopar valla
00 Yorumlabı erkek sadece kadın ogretmenıne el kaldırmalı
00 Yorumla
+1 yılhoşçakal demek için
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. yav$ak oldugu icin
00 Yorumlaadam değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam olamadığı için.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılne erkeği ya
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadm?
Adamsa kaldırmaz.
20 Yorumlaadam degildir.
10 Yorumlacehalet...
10 YorumlaHayvan olduğu için
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı