Kocam galiba ayrilmak istiyor emin degilim?

selam, 4 yildir evliyiz birbirimizi cok severek evlendik, son zamanlarda biraz ailevi sorunlar yasadik benim ailemden kaynakliydi, benim bir hatam olmamasina ragmen sanirim benden sogudu, ben oyle hisediyorum, su an kendi evimiz yok onlarla yasamak zorunda kaldik yurtdisina ciktimiz icin 6 ay kaldi ayrilacagiz. Ama bu surecte yiprandik en cokta kocam. Su an bunların hepsini evlilik icin cekiyorsam ben istemiyorum, ben yanliz olmak istiyorum demisti bir defa. Sorun benden kaynakli olmadığı icin saygi duyorum dedim. Bende aynisini soyleyince geri adim atiyor, belki ayri evimize gidince düzelir diyor. Ama kocam butun sorunlari konusamadiklarini benden sorumlu tuttu. Herzaman motive etmeye calistim ama surekli ayriligi yalnızlığı dile getirdigi için bende basta gidine kadar motivi etmek ayak uyduruyordum, su an bende oyle dusundugumu fark ettim, sogumadim cok seviyorum, ama surekli mutsuz olunca benden soguyacak mi diye dusunmek istemiyorum hayatim boyunca. Çünkü bizde evlendigimizden beri durumumuz yok ve ben surekli ona destek olmak icin calısıyorum, ve gerçekten kiyamiyorum ona hic. Belkide surekli 1 senedir yanyana olduğumuz içindir, bana mantikli birseyler yazin lutfen gececek mi 😔
Kocam galiba ayrilmak istiyor emin degilim?