Evet arkadaşlar bir insan hiç görmediği birinden hoşlanabilir mi yani onun düşünceleri konusmasi ve tatli sohbetinden dolayi o kisiden hoşlanabilir mi?
Lütfen düzgün görüş yazin
Lütfen düzgün görüş yazin
Biliyormusun yaşadım bunu. Ve ilişkimiz 3 yıl sürdü. İlk olarak sadece konuşuyorduk ne yüzünü görmüştüm ne başka bişey. Hoşlandığımı söyledim bir süre sonra. Konuşmasından, huyundan, tavrından etkilenmiştim. Buluştuğumuzda inanırmısın hiç tipini bile yargılamadım. Mutlu bir şekilde 3 yıl sürdürdük ilişkimizi. 3 yılın sonunda da isteyerek ayrıldık beraber.
Bazen görmek gerekmez sevmek için... Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin. Sevmek için illa ki yüzünü görmek şart değil; Yüreğinde duruşunu seversin...
Mumkun. 1 yıl 7 aydır hıc gormedgım bır ınsanla cıkıyorum... Düşün agaaa ne bıcım delılık... Ukraynada okuyo ama Azerı bende Azerıyım.. gelıyo ama asla gorusmuyoruz... kendımız boyle ıstıyoruz ama tabıkıı skypede falan konustuk..
ilginç bir soru olmuş , olabilir doğal bir şey fakat buna aşk denmez
Cevap
5Cevap
Eşittir sanal aşk
Benim görüşüm hoslanabilir tabikide
Ama Okadar
Hoşlanti başka birşey
Aşk tamamiyle başka birşey
Sanalda aşk olmaz
He gorusursunuz iyice tanistiktan sonra
Neden olmasın
Ama hep bir eksiklik güvensizlik olur derim ben
Görmeden sesinden, cümlelerinden, fikirlerinden hoşlanırsın sadece o kişinin, kendisinden değil.
Ben kızı görmedim ve hiç bir şekilde sohbet etmedim ama deli gibi seviyorum
ever hoslanir... amma gormeden asik olmasi mumkun deildir :)
evet
Hoşlanmaz mı ya.. Ruhtur önemli olan
Evet olabilir tabi ki.
Olabilir benim gbi görmdn hoslanan cok :))
İnsan konuşmasıyla az çok kişiliğini belli eder.
Tabi ama fazla ileri gitmez.
Hoslanabilir
Sizden hoslanabilirmiyim?
💔👎
olabilir hoslanirsin
evet
evet hoslanır
imkansız:)
Evet hoşlanır
hoşlanabilir bence
@dertkutusu
Buyrun benim?