Kime "ezik" dersiniz? Birini ezecek olsanız nasıl bir insanı ezersiniz?
Fiziği, yüzü, davranışları, sesiniz tonu, veya kimsesiz olması falan gibi her şey olabilir sebep
Kime "ezik" dersiniz? Birini ezecek olsanız nasıl bir insanı ezersiniz?
Fiziği, yüzü, davranışları, sesiniz tonu, veya kimsesiz olması falan gibi her şey olabilir sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimseyi ezmem. Ezeni de sevmem. Haa illa birini ezeceksem hayvanlara şiddet uygulayan birini veya bi te ca vüz cü yü, mazluma zulmeden birini ezerim (mecaz değil). Ve bunu haz duyarak yaparım.
Beni çok ezdiler. Dalga geçmek için ve... Evime girmelerine izin vermediğim için hep birlikte tec*vüz ettiler bütün sınıf alkışladı kahkaha attı evime girdiler bileziğimi çaldılar öldürmeye çalıştılar herkes gülüyordu biz de gelelim diyordu
Ben de hep dayak yerdim küçükken, hep dalga geçerlerdi. Ama şimdi sıkar biraz
https://www.hizliresim.com/npmjudw
Benim tipim nasıl sizce
Ezilecek, aşağılık biri gibi miyim? Veya zavallı veya aptal vs vs
Saydığın özelliklerle ezik görmeyi pek bagdastiramadim. Ezik göreceğim konu karakteri ve düşüncesi. Dış görünüşü önemli degil
Beni herkes eziyor. Üniversitede para istediler, evime girmeye çalıştılar izin vermedim işkence yaptılar döverek evime girdiler öldürmeye çalıştılar bileziğimi çaldılar herkes kahkaha atıyordu bütün sınıf. Bende ne olabilir sebep ne olabilir neden ben
Ciddimisin
Kendini yeterince ifade edebiliyomusun peki ozguvenli misin yeterince. Karşı taraf seni alaya aldığında onu bastirabiliyomusun dusuncelerinle
Çok kalabalıktılar. İlk görüşte iki kız para istedi ısrar etti resmen alıkoydu beni bağırdım bende para yok bir daha sorma diyen öldürecek gibi baktılar
Şikayet etseydin neden yapmadin
Beni takip etmeye başladılar ev adresimi öğrendiler. Sınıf 35 kişiydi. 20 kişiyi toplayıp getirdiler zorla evime girmeye çalıştılar küfürler tehditler izin vermedim linç etti beni bütün sınıf öldürmeye çalıştı evime giremezsiniz dediğim için
Sana sahip çıkacak biri yok muydu. Yoksa bile devlet var polis var
Sadece evime girmeyin dediğin içinse biraz saçma geldi açıkçası bu sebeple biri birine karışmaz diye düşünüyorum
Boğazımın içini parçaladılar tecavüz ettiler kızlar kollarını boğazıma soktu yani kızlar da tecavüz ettim ellerinden kurtulmasam sınıftaki herkes bana tecavüz ve işkence yapmaya gelecekti
Herkes gülüp alkışlıyordu sınıfı whatsapl grubundan biz de gelecek diyordu herkes
Korona çıktı okul kapandı kurtuldum sandım sokakta beni görünce etrafımi sarıl saldırdılar
Polise gidersen ölürsün diyorlardı. Gerçi polise şikayet etmediğim halde gene öldüreceklerdi kurtulmasam
. Bunlara rağmen neden şikayetçi olmadin
Herkes öldürün şunu tecavuz edin deyip kahkaha atıyordu. Boyum 159 cüce ilkokul çocuğu diyorlardı bana
Bizi eve almazsan ölürsün diyorlardı. Lüks bir evde kirada kaliyordum bunların amacı bedava yaşamak lüks yaşamak
Şikayetçi olamadım birsuru sebebi var
Hoca bile olayın üstünü örtüyor
Bence bu soylediklerinle şikayetçi olunmicak ne sebep olursa olsun olmalıydın. Çünkü olmadığın için daha çok üstüne gelmeye başlamışlar nasi olsa şikayetçi de değil korkuyor her şey yaparız kafasindalar
Beni saf ve ezik görüyorlar herhalde, onların hırsız olduğunu anlamayacagimi sandılar ve şikayet etmeye korkacagimi düşündüler. Ben polis çağıracağım deyince evimin altında beklemeyi bıraktılar, okulda omuz atmaya başladılar. En sonunda saldırdılar her şeyi yaptılar ve evime girdiler
Şu an devam ediyomu bu dediklerin yoksa okul falan bittimj
Sizi takip ettim
Okula bir daha gidemedim kaydımı soldirdim. Evet tehdit devam ediyor
https://www.hizliresim.com/npmjudw
Tipim böyle. Boyum 1.59 acaba tipimde bir aptallık veya cücelik mi var bu yüzden mi oldu bunlar
Tipinde gayet iyi aslında kimi de dalga geçmek için yer aramış sizde fazla bisey demeyince normal olarak üstünüze gelmisler
Sizi takip ettim. Profilime de başka bir resmimi koydum. Lütfen tipime bakıp yorum yapar mısınız yüzüm çok aptal veya çocuksu mu
Veya ezik zavallı biri gibi miyim
Dediklerinin içinden sadece davranışları yüzünden ezik denebilir. Diğerleri kendi seçimi değil.
Davranışları da yaşadığı bir travma yüzündendir belki? O zaman ezer misin dalga geçer misin
Hayır
Zaaflarını kullanırım ya da zayıf noktasından vururum
O da seni zayıf noktadan vursa ne yaparsın o zaman?
Ben kimseye zayıf noktalarımı göstermem böylesi her zaman daha iyi
Diyelim ki bir kız istismara uğraşmış ve tekrar aynı olayı yaşamaktan korkuyor. Kızdan bir şey istiyorsun yapmıyor. İntikam almak veya ona dediğini yaptırmak için kıza istismar tuzağı yapar mısın
O kadarını yapmam o bambaşka bir mevzu
Bu benim bir tanıdığımın başına geldi. Kızdan para istemişler, evine girmeye çalışmışlar, kız izin vermemiş. Ona zorbalık yapan kızlar da erkekleri bu kıza saldırtıp tec*vüz ettirmişler
Yani böyle bir şeyi herkes yapar mı bunu nasıl biri yapabilir
Hemcinsini koruyup yanında olacağına böyle o. c Luk yapmayı tercih ettiler yani
Bana yaptılar da bunu... Üniversitede hem de sınıftaki neredeyse bütün kızlar planladı bana bunu...
Gaddar duygusuz biri yapabilir bunu
Ben çok mu acizim sence nasil cesaret edebildiler?
İstediklerini yapmadın diye böyle bir şey yapmaları acizlik karakatersizlik senlik bir şey yok yani sen güçlü dur yine de
Boğazımın içini parçaladılar. Tecavüz ederken öldürmeye çalıştılar kahkahalarla. Bütün sınıf alkışlayip eğleniyordu sence neden herkes gülüyor böyle bir olaya neden zevk alıyorlar
Ellerinden kurtulmasam sınıftaki bütün erkekler tec*vüz etmeye gelecekti. Kızlar bile kolunu boğazıma soktu yani kızlar da tec*avuz etti
Ezilmek isteyeni ezerim. Gerisi zorbalığa girer.
Genelde ezmem kimseyi