Ex aşkım ve nexti?

Merhaba eski sevgilimle ayrılmamıza rağmen bağımız kopmadı ve buluştuğumuz gün gayet yakın olmamıza rağmen o gğn biriyle tanıştı ve bir gün sonra kızla sevgili oldu ben kıza gidip çocuğun beni daha önce aldattığını öğrwndiğimi söyledim cocuğun gecmisi esc s*x alk*l uy**trcu ne ararsan var baska kızı tvlamak icin bir gün tanıdıgı kıza sehir değişmis falan her seyi anlattım ayrıca benle ilişki yaşadı ileri boyutta ve bu kız icin de 1 gün tanımasına rağmen şehrine gştti 500km başka şehre gitti kız dedi ki bana olsun ben seviyom güveniyorum ve 3 gündür tanıyor şaka gibi annesine anne diyormuş eski sevgilim kızı annesiyle tanıştırdı 3. günden ve kı diyor kş ben de güvenmiyorum askında ama sevgilime yazma falan. Cocugun hesapları i cloudy instası tiktoku whatsabı bile kız da var ve kız diyor ki biliyorum benle cıkmadan once bir gün önce yakınlasmıssınız ama olsun ve kızın 1 ay önce baska iliskisi vardı nefes bile alamıyorumm acıdan ben napıcam cocugu engelledim kızı da bunlar mutlu olur mu kız niye böyle yaptı ayrıca
Ex aşkım ve nexti?