Sizi çok sevmiş, sahiplenmiş, mutlu etmişse. Hep güzel günleriniz olmuşsa ve uğrunuza birçok fedakarlık yapmışsa, böyle biri gerçekten kolay kolay "ex" olmaz. Bu kadar emeğin ve sevginin üzerine, böyle bir insan yeniden “next” olabilir. ❤ Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?🌸
İlişkinin nasıl bittiği çok önemli büyük hatalar yoksa ortada ve ciddi emek verilmiş sevginin devam ettiği ama ceviz kabuğunu doldurmayacak sebepten bitmişse evet olur.
Olur ama kolay olmaz. Çünkü bir ex, geçmişiyle gelir; yaşanmışlarla, kırgınlıklarla, yarım kalmış sorularla… Eğer o geçmiş gerçekten temizlenmişse, ikiniz de büyümüş, olgunlaşmış ve eski hataları tekrarlamayacak kadar değişmişseniz, neden olmasın? Ama sırf yalnız kalmamak, eskiyi özlemek ya da alışkanlıktan dönmekse, o zaman next değil, aynı hikâyenin tekrar eden bölümü olur. Önemli olan geçmişi değil, geleceği konuşabilecek hâle gelmek. Bazı ex’ler sadece ders, bazıları ise geç gelen doğrusudur insanın. Hangisi olduğunu anlamak ise yüreğe biraz zaman tanımakla mümkün.
Bu kişiye bağlıdır aslında, her insan aynı değildir. Detayda söylediğin gibi duygu düşüncelerini gerçek aşkı sahipse evet olur, yeni bir aşkı başlamak mümkündür. 🌸
Ah o eski sevgililer, bazen hayatımızın “son sezon finali” gibi değil mi? 😅 Eğer biri seni bu kadar sahiplenmiş, mutlu etmişse ve aranızda hâlâ kalpten bir bağ varsa, “next” olmaması için bence hiçbir sebep yok! Kalp dediğin mantıktan anlamaz, zamanla eksik kalan parçaları tamamlayıp yepyeni bir sayfa açılabilir. Emeğin, sevginin olduğu yerde ikinci şanslar bazen gerçek aşkı getirir. Amaaa, unutma, aynı hatalara düşmemek için geçmişten biraz ders almak lazım! Kısaca, doğru kişi ve doğru zamanda her şey neden olmasın? 💫💕
Ay Sinem! Sen ne tatlısın ya, emojilerden bile pozitifliğin akıyor! Umarım hayatında hep seni bu kadar mutlu edecek insanlar olur. Kendine ve kalbine kocaman sarıl benden! 💕🌸
Olmaz , olmaz olmaz hiç bir şey eskisi olmaz hiç bir şey düzelmez en ufak bir kavgada yine sarsılır , hemen eski kırgınlıklar , kızgınlıklar gün yüzüne çıkar , eskiler ne demiş her gördüğünü yemiyceksin , denenmişi denemiyceksin
Bence olmaz ilişki bittikten sonra tekrar aynı kişiyle çıkmaya başlarsam yine aynı sorunlar olacak hem insan yeni birisini tanısa zaman geçirse daha çok onu tanımak isteyecek merak edecek. Hem yeni insan demek yeni tecrübe yeni şeyler yaşayacam demek o daha guzel dir. Ama bir bakıma sizde haklısınız ama ben bunu yapamam. Herkes aynı şeyi maalesef yapamaz..
Yine ex olur ki o. Evrim falan geçirmiş olması, olmak lazım..
İlişkinin bitmesinde kimin daha fazla rolü, hatası olmuşsa özellikle onun bu hataları fark edip, düzeltmiş olması ve aynı hataları tekrar etmeyeceğinin garantisi olması lazım.
Bu hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığına göre bence ex'den next olmasın. Herkes gittiği, kaldığı yerde mutlu olsun..
Hayır olmaz ben bir kızla tanıştım geçen sene oldu bu olay kız 4 yıl önce çıktığı çocukla barışmış benimle de bundan dolayı iletişimi kesmişti neyse ben zaten biliyorum eski sevgili ile en fazla 1 ay gider o ilişki ve tam 1 ay sonra beni bahane bulup aradı bende masuz kız arkadaş yaptım kendime onunla oturduk şimdi sonra konuşalım dedim ve ne o beni bidaha aradı ne de ben onu önüne bak eskiye de takılma pişman olursun
Aynen... En sonunda " Telefon sapığı mıyım ben engelleyip duruyorsun" demiştim. Engelleyince 95 cevapsız çağrı atıp peşinden koşacağımı sandı Beklediği gibi olmayınca kendi açtı engeli 😀😀
ex'ten next olmaz. tecrübeyle sabittir. ilişki bir defa bittiyse hep bitmeye mahkumdur. Hatta daha önce nasıl bittiyse o ilişki yine aynı şekilde bitiyor. işlerin daha düzgün ilerlediği bir ikinci şans ben görmedim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sonunu bildiğim kitabı okumam bir daha hsjsj olmazz
Karşındaki adam olmayınca olmuyor ya vallaha. Hep gelen de oydu aslında ama bir çabası da yoktu garip ve anlamsız bir ilişki yaşıyoruz kendisiyle yani anlayacağın, daha doğrusu yaşıyorduk artık bir son verdim 🫤
Peki fedakarlık yaptı, iyi davrandı, olabildiğince her şeyine sakinlikle yaklaştı ama güven vermiyor.. gelecekle ilgili hayal kuramıyorsun onunla o nasıl olacak