Evli olabilir mi ya da benden mi utanıyor?

3ay önce instagram da birisiyle tanıştım 3gün sonra buluştuk sevgili olduk 1hafta sonra sen evlenip ayrılmışsın çocukların var ben hiç evlenmedim ailem kabul etmez arkadaş kalım dedi bu konuşmadan 2hafta sonra buluştuk ben seni arkadaş olarak göremiyorum dedi yakınlaşmada oldu 1hafta sonra benim evime geldi akşam yemeği yedik 5saat durdu güzel vakit geçirdik bu süre böyle 3ay devam etti yan yanayken çok sıcak ama yanyana olmadığımız zaman soğuk aramıyor mesajlara geç cevap veriyor özellikle hafta sonları ulaşamıyorum mesaj çok geç cevap veriyor bende evli olabileceğinden şüpelendim evli değilim dedi birsürü açıklama yaptı yine bana arkadaş kalalım ben senin hissettiğin duyguları hissetmiyorum keşke 2yıl önce tanışsaydık dedi benim yine aklıma evli olması ya da ciddi bir ilişkisi olduğu aklıma geldi beni hiçbirşekilde hayatına dahil etmiyor gizliyor gibi arkadaşlarınla tanıştır dedim istemedi yarin yine buluşacaz beni hayatına dahil etmiyor ama bir şekilde hayatında olmamı istiyor benim aklıma 2şey geliyor ya evli ya da benden utanıyor.
Evli olabilir mi ya da benden mi utanıyor?