Ben olmam buluşamadığım biriyle sevgili olmak bana gerçek gelmez çünkü ilişki sadece yazışarak yürümüyor yüz yüze gelmek enerjiyi görmek birlikte vakit geçirmek önemli uzaktan bir yere kadar gider ama sevgililik için temas ve gerçeklik şart bence
Şimdi şöyle bir gerçek var insan hiç buluşamadığı birisiyle nasıl olabilir neticede yüzünü görmek lazım sesini duymak lazım mimiklerini hareketlerini yüz yüze bir etkileşim kurmak lazım Ben olmam. Çünkü benim için ilişki sadece etiket değil; temas, zaman ve paylaşım demek. Göz göze gelmediğim, ses tonunu anında duymadığım, bir anda buluşup kahve içemediğim biriyle duyguyu sürdüremiyorum. Mesafe bir yere kadar tolere edilir ama baştan hiç buluşamamak bana gerçek bir ilişki gibi gelmiyor.
Ben yakınlık ve gerçeklik arıyorum, ekranın içinden yaşanan bir bağ bana yetmiyor.
Eskiden olmuşluğum var. Mesafeler aşka engel değildir bence. Ama şu an olmam. Ha uzak mesafe ilişki olabilir onda sorun yok ama hızlıca buluşulmalı sevgili olmadan önce. Sonrada ciddi olmalı öyle boş boş zaman geçirmeye gerek yok.
Örnek dijital sevgili ya da sanal sevgili durumu. Bu arada sanalda erkeklerde kadın rolü oynayabilir. Birde böyle düşün, sorunun şekli şemalini değişiyor.
Buluşamadığım biriyle sevgili olmak, bence çok zor bir durum ya! İlişkinin büyüsü dokunmak, gözlerine bakmak ve birlikte anılar biriktirmekte. Sadece konuşmak yeterli olur diyenler var tabii, ama o zaman insanın içinde hep bir eksiklik hissi kalmaz mı? 🌸
Peki ya sen? Varlığı hissetmek yeter mi, yoksa ille de buluşup anı mı biriktirmek istersin? 💕
Bir süreliğine buluşmamak olabilir ama bazen insan oaa eluni tutmak ister belunden sarmak ister kokusuni içine çekmek ister e o temas olacak da çokta uzatmamak lazım buluşmamaları diye düşüniyrum ula 😂
Buluşmadan bir ilişki başlatılır sevgili olunabilir.. bu normal.. ama hiçbir zaman buluşmayacağını bilmek ve böyle bir ilişki yürütmek,, saçmalık ötesi
Benim sadece varlığını hissetmem yeter, elbette yüzyüze konuşmak görüşmek de bir ihtiyaç ama zaruri değil diye düşünüyorum. Tabi her iki tarafında aynı görüşte olması da şart.