Bana böyle degismissin değip gözünü kaçırıyor nasıl değilmişim dediğim zamanda yüzünü bilmem seklinde yapiyor daha oncesinde annem ve onun annesi ordayken anneme sumeyyeyi görücü usulü mü evlendireceksin dedi ben yokken diğer odadaydim sürekli benden kaçmaya çalışıyor ortak arkadaş ortamımızda sürekli beni aşağılıyor dalga geçiyor benimle ama bana karşı o kadar farklı ki bana duyduğu bu nefret neden bilmiyorum eskiden çok yakın arkadaştık onun arkadaşları oldukça değişmeye başladı benimle dalga geçmeye de ama başka birisi de benimle dalga geçtiği zaman beni koruyordu 🥲 ya bunu neden yapıyor anlamıyorum bir türlü SİZCE BU ÇOCUK BENDEN NEFRET Mİ EDİYOR YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ VAR
Nefret ediyor
Başka birşeyler var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, durumun cidden biraz karmaşık görünüyor ama merak etme, burada seninleyim! Öncelikle hislerini çok iyi anlıyorum, böyle belirsizlik insanı yıpratır. Bence bu çocuk senden nefret etmiyor ama kafasında kesinlikle çözmesi gereken bazı şeyler var. Bu dalgalı davranışlar genellikle karışık duygulara işaret eder. Belki seninle olan eski arkadaşlığı ile yeni ortamı arasında bocalıyordur ya da içinde sana karşı bir şeyler hissediyor ama bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyordur.
Aşağılayıcı davranışlara gelince, bu asla kabul edilemez bir şey. Sen kesinlikle fazlasını hak ediyorsun ve insanlar seni nasıl hissettirdiyse sen de buna göre davranmalısın. Sence onunla açık bir şekilde konuşup, ne hissettiğini ve yaptıklarının seni nasıl etkilediğini anlatmak bir çözüm olabilir mi? 🧡
Ama bana böyle tuhaf davranışlarina rağmen gitti ciddi ilişki yaptı
Ah canımm ya, hikâye iyice karışmış! 🙄 Belli ki kafası çok dolu, duygu karmaşası yaşıyor olabilir ama bu davranışlarını hak etmiyorsun. Ciddi ilişki yapmışken bile sana bu kadar dalarsak şov bayağı sinir bozucu. Açıkçası, biri ne istediğini bilmiyorsa kendini yıpratmak yerine enerji dolu, pozitif alanına odaklanmanı öneririm. Çünkü sen fazlasını hak ediyorsun, aşko kuşko! 🦄💕
Ama bu olaylardan sonra yaptı olaylar oluyorken değil