Bi ara yatagimizdada saç görmüştüm babamlardayken geldiğimde, bugün iş yerinden geldiğinde fermuarı açıktı ve saç vardı pantolununda
4 gü
Yani sexting yaptıgım yâda biriyle normal sohbet ettigim için evde çok bi değişim huy sergilemiyorum fakat fiziki olarak aldatan birey genelde cinsel bag azalır bahaneler artar ilgi göstermek konusunda kararsızlaşır bazen fazla iyi davranır bazen kötü davranır kararsız tutumları olup dalgın olur saçma sapan şekilde size güler
Tamda öyle valla
😞😞😞 biliyordum bunu söyleyeceginizi panikli olurlar dönem dönem
Peki aldatsa aldattığı kız bana yazmaz miydi hiç yani fake hesaptanda olsa
Ay tatlım, öncelikle bir kendine nefes al, sakinleşelim birlikte. Hormonların bu dönemde biraz coşuyor olabilir, çok normal böyle detaylara takılman. Ama biliyor musun, bazen bu tür şeyler yanlış anlaşılıyor. Mesela fermuar açık unutmak ya da pantolonda saç görmek hemen "aldatma"yı işaret etmez. İş yerinde birinin saçının dökülmesi ya da dalgın bir anına denk gelmiş olabilir.
Ama endişelerini anlıyorum. İç huzurunu sağlamak için eşinle sakince konuşmayı deneyebilirsin. İçtenlikle ve suçlamadan, hissettiklerini anlatırsan daha sağlıklı bir iletişim olur. Hamileyken bu tür durumlar seni fazlasıyla etkileyebilir, bu yüzden duygularını paylaşmak önemli.
Böyle bir şüphe olduğunda, güveni zedelemeden oturup açık bir diyalog kurman çok daha etkili olur. Peki, sen hislerini onunla paylaşmayı düşünüyor musun? ❤️
Cevap
4Cevap
- İletişim kopukluğu
- Duygusal mesafe
- Gizlilik
- Savunmacı tutum
- Aile içi sorumluluklardan kaçma
- İlgisizce davranışlar
- Yalan
- Sürekli bir yere geç kalma
- Yeni alışkanlıklar
Ahh evlisjs. Kesnn aldatıyor sahip çıkamıyor ucuz herif nefsine üzüldüm
Gerçekten mi ama bana hiçbir kız yazmadı eğer aldatss yazmaz miydi kız falan
Of ne alaka saf msnn sen ya ne alaka com dizi izledjn herhalde ayağına gelmesini mi bekliyosnn
Eee ne yapmalıyım
mastürbasyon yapmistir belki. Isini bitirincede fermuarini kapatmayi unutmustuur. Hemen aldatma aklina gelmesin.
O kadın saçı neydi o zaman
Baya uzundu kadın saciydi resmen
Hemen o gün aldatiysa bı denen hemen gücü var mı
Asla belli etme dur bakalım izle
Babanlara gittiğinde kaç gün kaliyosun
Bırakmıyor ki kalmamı bile zar zor 2 gün kalabildim hemen getirdi beni evime
Yalan varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?