Kendisi 36 yasinda. Karisiyla arasi yoktu surekli kavga sesleri de gelirdi biz 2 yil once yakinlasma yasadik ve o benim ilkimdi. bana bazen baba gibi davranirdi bazen nazli bir sevgili gibi. ben hep suyuna giderdim ama sevdigim icin... cok dikbasli olmama ragmen ona oyle degildim. Simdi tum anlarimiz gozumun onunden geciyor ve yaslarla birlikte gozumden dusuyor.
Karisinin hamile oldugunu ogrenince isyerini bastim. burasi kucuk yer laf soz olur diye dusunmedim bile hic. bir apartmana soktu beni ama nasil sinirliyim. sonra bana tokat atti. Ne bekliyormusum oyle dedi. Ama karisiyla birlikte olmadiklarini onu sevmedigini soyluyordu. cok kalmaz bosanirim diyordu...
4 aylik hamile simdi karisi. o gunden sonra birkac tartisma harici bir daha yuzune bakmadim ne kadar ozlesemde. ama o beni apartmanda cevirdi dun. ozlemis beni. sktri basmak istedim yemin ederim istedim ve denedim ama konusma israri ile evlerine girdirdi. tum kizginligimi bosaltmak istedim ama zor kullanarak birlikte oldu benimle. anlayin iste... simdi ne yapicam bilmiyorum devami gelir kesin ama kadin hamile. hamile ya bir cocuk var ortada. cok yoruldum dogru duzgun dusunemiyorum. sucluluk duygumda tavan yapti. ne yapicam ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer