Kurumsal bir firmada çalışıyorum. 20 den fazla alt departman var. Bu alt departmanların binaları da farklı. 1000 den fazla çalışan var. Annem bu kurumun alt departmanı olan hastanede tedavi oldu. Tedavi eden doktoru sorduğumda çok ilgimi çeken biri olduğunu fark ettim. Ben de aynı kurumda olduğumuz için teşekkür mahiyetinde aradım kendisini ve mümkünse teşekkür amaçlı kahve içmeye davet ettim. Kabul etti. Kurum içinde kahve içtik Starbucks’sta. 30 dakka kadar sohbet edip birbirimizi tanıdık. Hemşerim olduğunu öğrenince işler daha da ilgimi çekmeye başladı. En son kalkarken numaralarımızı da aldık.
Daha sonrasında kurumda beraber bir öğle yemeği de yedik. Ama şans eseri oldu yani yemek sırasında denk geldik. Yemekten sonra yine bir kahve içip toplamda 1:30 saat kadar sohbet ettik.
Sizce benim ona olan ilgimi anlamış mıdır? Eğer anlamış ise ona olan ilgimi nasıl hissettirmeliyim?
Daha sonrasında kurumda beraber bir öğle yemeği de yedik. Ama şans eseri oldu yani yemek sırasında denk geldik. Yemekten sonra yine bir kahve içip toplamda 1:30 saat kadar sohbet ettik.
Sizce benim ona olan ilgimi anlamış mıdır? Eğer anlamış ise ona olan ilgimi nasıl hissettirmeliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk ilişkiler soruları da kızlar bir adım öne başlığına düşmeye başladı :) İşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne?
Kafam yerinde olaydı taktik verirdim kardeş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!