Kadınlar duygularını daha kolay ifade ettiği için mi öyle görünür, yoksa erkekler aşkı daha sessiz ama daha derinden mi yaşar?Sizce farkı yaratan istek mi, cesaret mi?

Kadınlar duygularını daha kolay ifade ettiği için mi öyle görünür, yoksa erkekler aşkı daha sessiz ama daha derinden mi yaşar?Sizce farkı yaratan istek mi, cesaret mi?

Sanırım sorun yanlış oldu bana göre aşkı yaşamada kim daha cesur olmaz. Aşkı yaşamada kim daha kendine güvenir.
Çünkü cesur olmak yetmez. Ne yapman gerektiğini de bilmen gerekir
Kendine güvenmek gerekir önce kendine güvenen ne yapacağını bilir yani bu konuda bilgili, kültürlü ve deneyimlidir demektir yani bunu şey gibi düşün çapkın erkeklere neden çapkın erkekler denir çünkü bu konuda kendine güvendikleri için bilgili kültürlü deneyimli oldukları için çapkınlık yaparlar ve bu konuda da fazla acele etmezler. Çünkü işlerini bilirler.. ama cesaret etmek te önemli tabiki her konuda.. bence yani.
Yani sorun Aşkı yaşamada kim daha çok kendine güvenir olmalıydı.. umarım anladınız beni ne demek istediğimi..
Evet o sekilde de sorulabilir. Güzel yorumun icin teskler
Rica ederim yardımcı olabildiysem sevindim.
Bence bu tamamen kişiye bağlıdır ama genel gözlem olarak erkekler daha cesur gibi görünebilir çünkü toplum onlardan girişken olmalarını bekliyor ama kadınlar da hissettiklerini ortaya koymakta cesur olabilir sadece daha temkinli davranıyorlar toplum baskısı yüzünden bu yüzden cesaret ölçüsü cinsiyetten çok kişiliğe ve bulunduğun duruma bağlı oluyor
Ben şöyle düşünüyorum: Aşkta cesaret kadın–erkek meselesi değil, karakter meselesi. Kimisi duygularını açıkça yaşamaktan korkmaz, kimisi de ne hissediyorsa içine atar. Ama gerçekten seven insan, cinsiyeti ne olursa olsun, risk almayı göze alandır.
Nettt
🤗🤗
Aşk en fazla birkaç yıl süren geçici bir sanrıdır. Deneyip görün. Ben denemeden yüksek gözlemci yeteneklerim sayesinde farkına varabilmiş şanslı azınlıktanım. Zaten biyokimyasal yani bilimsel açıdan baktığımızda da; bazı hormonların aynı anda belirli oranlarda salgılanmasıyla oluşur diye bilim bu durumu açıkça belirtmiştir. Hormonlarınıza bu kadar güveniyor musunuz gerçekten🤣🤣🤣🤣🤣
Aşkı yaş ama gerçekten derinden yaş, işte bu cesaret gerektirir! 💘 Erkekler daha sessiz ve derinden yaşar gibi algılansa da, kadınların aşkını o özgüvenle ve açıkça ifade etmesi tam bir güç göstergesi. Bazen farkı istekten çok, ifade şekilleri belirliyor. Kim cesur dersen, bence her iki tarafın cesareti farklı tatlarda! 🍁 Peki, sence bu fark neden kaynaklanıyor? 👇✨
Cevap
16Cevap
Bu konuda çok cesurum ama ne hikmetse bana gelenler korkak ve aciz oluyorlar nedensen..
Erkekler Aşktan ne anlıyor da yaşayacak 🤦🏼♀️
Öyle demeyin her erkek aynı değildir bence..
@Necro12345 her erkek aynıdır.
O zaman her kadında aynıdır.. üstünüze alınmaniz için değil. Ne demek istediğinizi anlamanız için söylüyorum..
Aynıyızdır o zaman
1 konuda anlaştık o zaman.
Aşkı yaşamak konusunda kadınlar daha cesurlar..
karaktere göre değişir..
Kalbinin içinde kapakciklardan ziyade bir cesaret barındıran birey kimse o en cüretkar yaşar ne yaşarsa
Erkeklerin birçoğu aşktan anlamazlar, birçoğunun ilgiisni aşk değil başka şeyler çeker maalesefff
Erkekler aşk yaşamıyor ki. Duyguları bile net değil. Her çiçekten bal alma derdindeler.
Bunun cinsiyeti yok çok seven taraf her zaman cesur ve fedakar olur
En çok kim severse o cesurdur kadın erkek fark etmiyor
İlişki çatırdadığında biz tamir etmeye çalışırız, kaçan korkaktır
Kadınlar tabiiki
Benim dışımda herkes cesur
Erkekleri kimse geçemez sjjszn
Erkekler bence
Erkekler daha cesurdur bu konuda
Erkekler bence
Kadınlar daha duygusal olduğu için kadınlar bence
Erkekler cesur
Kadınlar