Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu konuda kadınlar daha cesur erkeklerin çoğu örnek olarak bi kavga da falan bile arkalarına güveniyorlar tek başlarına bi bk yapamayacaklarını biliyorlar ama kadınlar öyle değil tek başlarına herseyi yapiyorlar
Aferin genç😄
Kadınlar daha cesur, çünkü sapıklar arasında yaşıyoruz.
Eic seçicem bunu..
Teşekkür ederim.
Cevap
42Cevap
Konuya göre değişir. Gel gelelim bazı konularda fazla ahmaklık yapmayı cesaret olarak nitelendirmiyorum ben.. Zeki ve cesur olmak önemli benim için..
Kadınlar daha cesurdur tabiki..
Erkekler daha cesurdur
sonuçlara bakıyorum da kadınlar kadınlar cesur demiş erkekler de erkekler cesur demiş.
esas soru cesaret nedir?
en küçücük bir şeyden bile kavga çıkarıp adam dövmek mi cesaret?
tüm sorumluluğun ömür boyu üstüne kalacağını bile bile çocuk doğurmak mı
evet her erkek adam dövmüyor
her kadın anne olmuyor
sadece iki basit örnek verdim
Güzel örnek verdin..
Hayatta yaşanan bir çok olay ve tecrübe kadınların cesaretini ortaya koymaktadır, aileden başlayarak hayata atılan, kendi hayallerine ve hedeflerine kafa yoran, âşık olan, sevgisini bağlılığını ilgisini bir erkeğe adayarak onunla yeni bir aile kuran, çocuklarını yetiştiren o cesaret âbidesi her daim kadındır.
Kesinlikle kadınların daha cesur olduğunu düşünüyorum bakın bütün eziyeti kadınlar çeker Tamam erkek olmanın da zorlukları vardır evi geçindirmek sorumluluk sahibi olmak falan ama çocuk doğurmak özel günler yaşamak eziyetine kilosuna sıkıntısını çekmek gerçekten Kadın olmak zor iştir şimdi hakkını yemeyelim
Geneli bilemem ama cesaret konusunda bir çok erkeğe bin basarım...
Kadınlar bazen erkeklerden daha cesur olabiliyor bir çok konuda
Kadın adam diyoruz ona..
Her iki cinsiyette yürek var cesaret yürekte olur cinsiyet fark etmez hak eden cesaretli yaşar etmeyen korkak yaşar
Bu karakteristik bir özellik, cinsiyetle bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Her iki cinsiyetinde cesaretli olduğu alanlar mutlaka vardır, bunun istatiğini kestiremiyorum. Yine de birbirine yakın bir oran vardır diye tahmin ediyorum.
Kadınlar cesaretini toplayıp hamle yapar. Erkekler ise korkusuz, düşünmeden hareket eder. Çünkü kadınlar tedbirli ve mantıklıdırlar. Erkekler ise sonuç odaklı ve nolacaksa olsun kafasındadırlar. Yani erkek daha cesurdur.
bence erkekler cesur düşünür ama cesur olurlar ama gene de hanımefendiler cesur planlar düşünceler hareketler ve davirlwr sergilerler o yüzden bence hanımefendiler daha cesur
Cesaretin konu olduğu işlere bakarsak kadınların daha cesur olduğu konularla erkeklerin cesur olduğu konular kıyaslanamaz. Ben kendime göre cevapladım anketi.
Kadınlar çok daha cesurdur. Çünkü fıtri olarak savaşkan ve ruhsal yönden daha güçlüler erkeklerden. Erkekler destek almadıkları müddetçe hemen pes ediyor ama kadınlar öyle değil.
Duruma göre değişir, bir kadın farklı şeylerde risk alabilir. Erkekler ise daha farklı şeylerde risk alabilir.
Kadınlar bence çünkü erkekler çevrelerince bir güç timsali olarak görülmüş hani sevgilimi , ailemi ben koruyayim diye ama kadınlar daha çok korunmaya mahkûmmus gibi bir izlenim var çoğu kişinin gözünde o yüzden kadınlar daha cesurdur
Kadınların neresi cesur ya, erkekler her boku yer şeyinin uğruna. O cesareti gösterecek kadar canım olmaz kadınlar. Biraz mantıklı düşünün.
Bence duruma göre değişir. Cinsiyete göre değil insandan insana bile olaylara verdiğimiz tepkiler değişebilir😊
Cesaret kişiyle alakalıdır ve buradan atıp tutmakla olmaz diyorum herşeye rağmen gülümsemek bile büyük bir cesaret örneğidir.
Eril beyne sahip olan cinsler daha cesur olur çünkü eril beyin savaşçı ve cesurdur
Duygularını söyleme konusunda erkekler, yaşama konusunda kadınlar daha cesur
Erkekler herşeyi üstlenip yapıyorlar sorgulamaya gerek bile yok
Ne konuda?
Çünkü her alanda değişebilir bir durum
Her cinsiyetin kendi alanında cesur olduğu alan var.
Kişilikle alakalı. Asker kadınlarımız da var; tırnağı kırıldı diye ağlayan kadınlarımız da...
Söz konusu aktivite ise erkekler cesur bence ama söz konusu bir adım ise kadınlar daha cesur
Erkekler daha cesurdur ama bu hangi konuda sorulduğunda göre değişir.
Erkeklerin alamadığı riski alan kadınlarda var
Ben kadın olarak çok cesurum erkekleri bilemiyorum
kadını erkeği yok. cesur cesurdur. kadın erkek diye bi genelleme yok
Bana şey geliyor sanki bu olay erkeklerin doğasında varken kadınlar çaba göstererek elde ediyor bunu. Bu yüzden Kadınlar diyorum.
Erkekler daha cesur sonra Kadınlar sonra Çocuklar
ama erkek var mı bu dönemde? biraz çocuk durumunda …
Kadınlar.
Kadınlar daha cesur yürek
Net bişey diyemem. Çoğu erkekten daha delikanlı kadınlarda gördüm, dansöz gibi kıvıran erkeklerde
Daha cesur olduğumu düşünüyorum 👀
İkili ilişkiler demek istiyorsan kadın karar verdiyse ve karşılıklı beğeni varsa...
Bence kadınlar tamamen ya
Bu cinsiyete bakan bir durum değil.
Ankette nasıl kadinlar çıkar ya 😃
Herkes alanına göre cesur bence
Erkekler daha çok kadınlar nadir
Iki tarafında gözü karası makbuldür 🙂
Kadınlar korkak oldukları için mutlu bir hayat süremezler
Ne alaka duruma göre değişir
Erkekler daha cesurdur her türlü, göz ardı ederek yaparız, kadınlar izler.
Cinsiyetle bir alakasi yok bu işin
Kadınlar daha cesur kafasına koyduysa yapar
Erkekler cunku kadinlar
Cesaret
Edemiyor bir turlu
Kaybedecek pek bir şeyi olmayanlar daha cesurdur.
cinsiyetten ziyade yürek işi :D
Erkekler..
Doğaları gereği erkekler tabiki
Kadınlar
Tabiiki kadınlar
kadınlar tabi
Kadınlar daha cesur.
Kadınlar lo
Erkek
Kadınlar 💪
Cinsiyeti yok kanka
haklısın