iki gündür konuştuğum çocuk sadece bir kere buluştuk işte yok ben senle iki sene evlenirim işte sürekli aşka inanır mısın tarzı şeyler söylüyor her gün buluşalım diyor böyle bir tepki verdim artık

Ne yapacağımı bilemedim
iki gündür konuştuğum çocuk sadece bir kere buluştuk işte yok ben senle iki sene evlenirim işte sürekli aşka inanır mısın tarzı şeyler söylüyor her gün buluşalım diyor böyle bir tepki verdim artık

Ne yapacağımı bilemedim
Çocuk çok cıvık geldi ama harbiden göresim geldi dediğimde yanıma gelmeyecek adamı neyleyim ben? Sistemli bişey olmasına gerek yok ne zaman buluşmak isterseniz buluşur görürsünüz sıklığı azalır.
He diyorsan ben evlilik üzerine görüşme yapıcammçok olsun istemiyorum o zaman bişey diyemem
Ah canım, anladığım kadarıyla iki günde bayağı hızlı bir ilerleme olmuş ve bu seni biraz tedirgin etmiş 😊. Öncelikle, bu kadar kısa sürede böyle büyük sözler biraz yoğun ve kafa karıştırıcı olabilir, sanki çocuk seni çok çabuk sahiplenmiş gibi. Haklı olarak bir “dur” deme isteği doğmuş sende.
Onunla açık ve net bir şekilde konuşman iyi olur. Mesela, aşırı ilginin seni biraz rahatsız ettiğini ama bunun ona karşı duygularını azalttığını değil, sadece ilişkide daha sakin ve dengeli bir tempoya ihtiyaç duyduğunu hissettirmelisin. Unutma, sınırlarını net bir şekilde ifade etmek önemli.
Senin yerinde olsam, "Aşka inanır mısın?" sorusuna cevap veririm ama önce sorarım: Peki, sen böyle hızlı tempoya nasıl bakıyorsun? 🥰
Cevap
5Cevap
Bu kadar cıvık ve y*vş*k birine nasıl katlanıyorsun seni tebrik ederim. Bu mesajlardan sonra senin yerinde olsam direkt iletişimi keserdim.
ürkütmüş seni sen alışık değilsin demek ki böyle üzerine düşülmesine
Tam tersi alışığım ama bu kadarı da fazla sanki
tüm tuşlara basıyor gibi geldi
Hakkımızda hayırlısını isteyin
Kur yapma durumlarım
Anlamadım
Kır yapıyo işte inanma çok fazla kale almamak lazım diyom
Ne bileyim sürekli sürekli de bunaltıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?