Fabrikada bi arkadaşına söylerek açılmıştı bana. Arkadaşı da benim arkadaşıma söyledi. Arkadaşımda bana söyledi bu şekil öğrendim.
Neyse arkadaşıma dedimki tanışmam lazım yüz yüze. Öyle numara falan veremem tanımadığım bilmediğim birine. Klavyeden herkes her şeyi yazar dedim. Sonra İğrenç bi tanışma şekli oldu. Yani tanışamadık bile. O 20 yaşında. Ben 19. Benden daha utangaç tek kelime etmiyor. Bi şey söylerken erkek arkadaşının kulağına söylüyor...
Bende dedimki bundan olmaz dedim instagramdan takipten çıktım. Takipçilerden de çıktım. Arkadaşlarımda benim istemediğimi belirtti. Böylece konu kapanmış oldu.
O günden bugüne zaten doğru dürüst olmayan iletişim sonlanmış oldu. Üzerinden 2 ay geçti. Kendisi 1.5 aydır işten ayrılmış olmasına rağmen bana durduk yere 3 gündür istek gönderiyor. Mesaj kutuma ismimi yazmış. Bende derdi ne bi bakim dedim. Buyur? Dedim. Napıyosun yazdı. Öyle bi delirdim ki bakmadım bile cevabına. Saatler sonra mesaj atmış "cevap vericek misin? " Diye. Hâlâ bakmadım mesajına hâlâ istek atıyor. Durduk yere noldu manyak mı ne. Benim istemediğim açık açık belliyken
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abin filan vat söyle gitsin dövsün şunu. 1 kere adam gibi fırsat bulmuş kendisi yüzünden olmamış şimdi niye rahatsız ediyor. Kendini rezil ediyor
Abim yok. Ruh hastası mı ne ya. Sanki aramızda ne gibi bi Samimiyet varda napıyosun diyo aylar sonra. Zaten yeterince rezil oldu tanışma daha doğrusu tanışamama aşamasında
Ben hastalıktan kıvranıyorım bi de bu delilerle uğraş
O kadar istek attı saatte bi. Bende noluyo derdi ne bunun dedim. Aylar sonra bi de valla gidik bu
Salla gitsin engelle atamasın istek filan. Uğraşmaya değmez
Cinsellikle alakası ne bunun
Site kattı o etiketi