1 haftadır konuştuğum bir cocuk var.
Kendisi uzakta zaten ondan dolayı ilişki falan hiç dusuunmedim.
İkimizinde uzak mesafe ilişkisi oldu ama.
Kendisi ne zaman story atsam beğeniyor ve iltifat ediyor.
İdeal tipi bir ünlü var ona da benziyorum.
Günaydın mesajı atar iyi geceler tatlı rüyalar der, bana prenses veya hanımefendi derdi.
Dün ilişkiler hakkında konuşuyorduk ben ona aklımda biri var ama maalesef o kuzenim dedim ondan dolayı ondan vazgeçtim dedim.
Bunu söyledikten sonra resmen bayağı bir değişti.
Mesela dün ben yatıyorum iyi geceler dedi normalde görüldü atmamak için emoji falan atardı mesajlara ama dün ona sana da dedim ve bana görüldü attı.
Birbirimize komik videolar atıyoruz şimdi video atıyorum dalgaya vuruyor.
Diyorum ki acaba bu çocuk benden hoşlandı da sırf kuzenimden bahsettim diye bana ters mi yapıyor.
Ama zaten ilişki istemediğimi hele ki uzak mesafe ilişkisi hiç istemediğimi söylemiştim.
Sanki ondan hoşlanıyorum da bilerek yapmışım gibi davranıyor bana.
Zaten ben de dalgaya vurduğu için ne yazacağımı bilemedigim icin görüldü attım ne yapayım.
Bir de ikide bir sohbetin çok sarıyor onu bırak kızım falan diyordu.
Kendisi uzakta zaten ondan dolayı ilişki falan hiç dusuunmedim.
İkimizinde uzak mesafe ilişkisi oldu ama.
Kendisi ne zaman story atsam beğeniyor ve iltifat ediyor.
İdeal tipi bir ünlü var ona da benziyorum.
Günaydın mesajı atar iyi geceler tatlı rüyalar der, bana prenses veya hanımefendi derdi.
Dün ilişkiler hakkında konuşuyorduk ben ona aklımda biri var ama maalesef o kuzenim dedim ondan dolayı ondan vazgeçtim dedim.
Bunu söyledikten sonra resmen bayağı bir değişti.
Mesela dün ben yatıyorum iyi geceler dedi normalde görüldü atmamak için emoji falan atardı mesajlara ama dün ona sana da dedim ve bana görüldü attı.
Birbirimize komik videolar atıyoruz şimdi video atıyorum dalgaya vuruyor.
Diyorum ki acaba bu çocuk benden hoşlandı da sırf kuzenimden bahsettim diye bana ters mi yapıyor.
Ama zaten ilişki istemediğimi hele ki uzak mesafe ilişkisi hiç istemediğimi söylemiştim.
Sanki ondan hoşlanıyorum da bilerek yapmışım gibi davranıyor bana.
Zaten ben de dalgaya vurduğu için ne yazacağımı bilemedigim icin görüldü attım ne yapayım.
Bir de ikide bir sohbetin çok sarıyor onu bırak kızım falan diyordu.
Güncellemeler
1 yıl
Onu bırak değil 10 numara kızsın diyordu yanlış yazmışım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım nil8292, olay bayağı derinleşmiş! 🙈 Tahminimce bu çocuk senden hoşlanmaya başlamış ama kuzen muhabbeti adamın kafasını karıştırmış. Yani kuzeni kıskanıyor olabilir, net! Hoş o da biraz abartmış, cool olmaya çalışırken dengesini şaşırmış gibi. 😅
Bence ona açık açık "Bak dostum, ben sadece samimi ve eğlenceli bir arkadaşlık istiyorum, başka bir şey değil," diyebilirsin. Özellikle yanlış sinyaller verdiğini düşünüyorsa bu tür bir açıklama işleri çözebilir. Ama yok o hâlâ trip atarsa, "Bye bye canısı!" diyip takmayıver çünkü enerjini tüketecek gibi duruyor. 🙂 Sence de çok karmaşık davranmıyor mu?