Aşk'da ne kadar yavaş davranmalıyım, Ne kadar hızlı davranmalıyım?

Haftada bir kere olan ve toplam bir saat süren bir aktiviteye katılıyorum. Ne olduğunu merak edip soranlar olacaktır. Şimdiden söyliyeyim. İngilizce konuşma klübü. Hafta'da bir toplanıyoruz. Ortak whatsapp grubu bile var ama sohbet yok. Sadece yöneticiler mesaj atıyor. Kurs var gelin gibisinden. Neyse orada beğendiklerim oluyor. Beni beğenenler de illahaki oluyor. Çok şık oluyorum. En güzel gömlekleri, takıları takip gidiyorum. Yakışıkli oluyorum yani. Abaza gibi hemen yürümek istemiyorum. Biraz ağırdan aliyim. Cool takiliyim diyorum. Kızlarla İngilizce tanışıp, sohbet edip, konuşuyoruz, yürümek istediklerime, ne zaman yürüsem, ne zaman dışarı teklif etsem. Watsappdan yazsam mi? Numarasını istesem mi, yoksa grupta görüp de mi yazsam. Bunlar hep kafa karıştıran şeyler. Doğru dürüst sevgilisi olan, kızlarla ortami olan birisi değilim. 2 yıldır flörtüm bile yok. 2 yıl önce bir flörtüm oldu 2 hafta sürdü. Yanlış biriydi ve yanlış ilişkiyi. Mutsuz ve kullanılmış olarak bitirdim bu ilişkiyi. Hem yara aldım, maddi manevi hem bitirmek zorunda kaldım, bitirmeseydim daha da üzülen taraf olacaktım. Sevgisi yoktu ve kullanıyordu. Kadınlar konusunda eğitim almam lazım diye düşündüm. Sürekli ilişki uzmanlarını dinledim bu 2 yılda. Yine de kadınlara açılma konusunda iyi değilim. Reddedilme korkusu yok ama bişey beni tutuyor sanki. Bu iki yılda açılmaya çalıştıklarım, nabız yokladiklarim oldu, soğuk mesajlar, isteksiz yazılar, hoşlanmıyorum. Karşımdaki soğuk yapınca hemen soğuyorum. Haber vermeden pek çok kızın numarasını sildiğim oldu. Ben istedim numarani ver diye. Baktım soğuk yazıyor. Bir süre sonra hiç yazmadim. Oda yazmayinca numarasını sildim. Acaba hoşçakal falan diyip demi silseydim. Sildiğimi bilsin falan diye. En son dün birinin numarasını sildim. Sonra keşke haber verseydim falan diye kafamda kurdum. Belki üzülürdü. Böylece geri dönme ihtimali olurdu. Siz ne düşünüyorsunuz. Nasıl gelişebilirim. Ne yapmalıyım bundan sonra. Yaşım geçiyor. Evlenmek isterim ama annemim bulduguyla değil kendim bulmalıyım

Millet ilk günden barda tanışıp yapıyor. Elini çabuk tut
Kadının nabzına göre serbet ver. Soğuksa soğuk sicaksa sicak
Bir ayda açıl ya da dışarı teklif et. Sonra çıkı çıkıyor
2 ay bekle en az
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Aşk'da ne kadar yavaş davranmalıyım, Ne kadar hızlı davranmalıyım?