4 yıllık kız arkadaşıma aşık oldum ne yapacağımı bilmiyorum?

18 yaşındayım valla işin açıkcası normalde bu tarz sitelerle pek alakam yok ama burası bir anda dank etti neyse konuya gireyim ben ortamlarda genellikle sesiz takılan ama günümdeysem gülmekten kıran halk kimle çıktığı konuştuğu her an değişebilen basın dilinde çapkın halk dilinde p! c olan birisiyim şuana kadar çok fazla kızla kısa süreli dahi olsa da muhabbetim oldu şansımı denedim ama en uzun süreni 2 ay falan aşık olduğum kızdan bahsedecek olursam o ise benim tam tersim 4 yıldan beri sadece 1 kere sevgili yaptı 3 ay çıktı ama çıktığı çocuğun odun olduğunu bahane ederek ayrıldı Ankara da yaşıyor ailevi sebeplerden dolayı çok fazla şehir gezdiğimden dolaylı her yıl 2 3 kere gidiyorum Ankara ya 4 yıldır tanıyorum o beni tanıyor özellikle son 6 aydır samimileşti ve hemen hemen her gün arar sorar oldu ama benim en çok korktuğum kısım ilk tanıştığmızda da ondan hoşlanıyordum ama ergenlik ateşiyle 1 sonra arkadaşlarımın gaza getirmesiyle ona aşık olduğumu söyledim o ise bunu bir tokatla karşıladı :D sonra 1 ay falan arkadaşlarım arasında bir şaka idda olduğunu aslında benimde onu arkadaş olarak gördğüğmü söyledim tabi ki de 4 yıl boyunca boş kalmadım (büyük mallık bu arada ) bir çok sevgilim oldu ama gel gör ki hiç biride aradığım kafa yapısında biri değildi aslında aradığı kriterlerde biriyim ama en büyük korkum bütün sözde olan aşk geçmişimi bilmesi son 6 aydır kız olan birisiyle sohbetimi max 1 hafta tuttum artık hepsi ergen muhhabbetleri gibi geliyor çünki neyse son 1 aydır çok daha farklı düşünmeye başladım rüyalarıma girmeye başladı hayllerimde falan bile düşünmeye başladım tek bir hatasında insanları silebilirken ona ne olursa olsun katlanıyorum işin açığı artık ne yapacağımı bilemedim sizlere soruyorum sizce onunla konuşup aşık olduğumu söylemelimiyim yoksa hayatımdan tamamen çıkarmalımıyım ha her ne kadar aşıkda olsam hayatımdan çıkarmak benim için çok zor olmaz hayatımdan çıktığı zamanda 2 gün kafaya takarım 2 gün sonra yine devam ederim vakit ayırıp cevaplayacak herkese teşekkür ederim ama net bir cevap verebilmeniz için detayları bilmeniz gerekiyordu

aşık olduğunu söyle
hayatından çıkar bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
4 yıllık kız arkadaşıma aşık oldum ne yapacağımı bilmiyorum?