Çıkmazdayım, lütfen okuyun yardım edin, ayrılmalı mıyım?

Allah rızasına kız kardeşiniz sayın beni okuyun akıl verin, çok kötü haldeyim.
Bir ay önce nişanlımla buluştuğumuzda wp sinde bir mesajlaşma yakaladım. Kızın biri kadınsal hormonlarla alakalı kan tahlilini atıyor nişanlıma. Nişanlım da tahlili chat gpt ye yollayıp yanıtın ss ini kıza atmış. Chat gpt ss inde ise hamilelik hormonu yoktur diye bir açıklama var.
Bende nişanlıma kızın kim olduğunu ve yazışmayı bana neden söylemediğini sordum. Nişanlıma burs veren amcanın kızıymış, ben kızarım diye dememiş bana saklamış. Neden sana bunu atıyor kız arkadaşına ya da kuzenine atsaydı dedim, kızsal durumlar bir erkekle paylaşılmaz genelde dedim. yeminler etti farklı bişeyler olmadığına dair arkadaşcaymış kızın atıcak başka güvendiği yokmuş laf çıkarmış diye nişanlıma atmış. Bi aydır üstünü kapattm ama her gün içime takıldı mevzu. Nişanlım bugün bize akşam yemeğine gelince başbaşayken sordum. “İzninle o kızla konuşmak istiyorum, söz veriyorum güzel konuşacağım, nişanlın olduğumu ve onun attığı bu mesajın aramızda huzursuzluk oluşturduğunu böyle bir mesajı neden attığını soracağım” dedim. Hiddetlendi “ben sildim o kızı da mesajlaşmayı da sürekli kıskançlık yapıyorsun bunaldım artık böyle devam edemeyiz” dedi. Ama kızın yaptığı yanlış bişey dedim böyle böyle gitti tartışma baya yükseldi bir anda parladı, ailemle vedalaşıp çıktı arkasından gittim. “Beni yatmakla itham ediyosun dedi. Öyle bişey demedim ben, kendisi oraya çekti lafı ben onu suçlamamıştım, kız niye böyle yapıyor demiştim. Ama bağırıyodu bana eli ayağı titriyodu sokakta ben onu durdurmak için tuttum kolunu yüzüğü fırlattı yere beni itekledi vurdu şok oldum. Bana vuruyorsun şu an farkında mısın dedim vurmaya devam etti kendine gelsin diye yüzüne sert bir tokat attım. Yandaki merdivenlere çok sert bir şekilde ittirdi beni yere düştüm ama olayın şokundayım kılıma zarar gelse dünyayı yakıcak biri sanıyordum ilk defa hayatımda böyle bişey başıma geliyor ne yapacağımı bilemedim. Sonra yerdeki yüzüğü aldı ailene vericem diye yukarı çıktı ama komşulara karşı bağır çağır rezillik çıkarıcak diye korktum birlikte asansöre bindik ama vuruyor lütfen dur dedim, inmesine izin vermedim en üst kata çıktık merdivenlere götürdüm lütfen sakinleş yapma böyle dedim tuttm elini merdivene oturttum onu ağlıyodum zaten, yumuşadı yarım sarıldı bana çok kötüydüm.
Beni insanlıktan çıkardın dedi aşağıya indik bankta oturduk yüzüğü verdi elime artık senin hakkında iyi şeyler düşünmüyorum bir süre yüzük sende kalsın, ben düşüneceğim dedi. Zorla eline takmaya çalıştım ama takmadı tramvaya gitti peşinden gittim. Bindi gitti. Saatlerce soğukta parkta ağladım. Sonra ailesini arıyıp durumu anlattım.
Benim babam da beni döverdi ben alışkınım ama o benim sığınağımdı nasıl yaptı bana bunu. Şiddet uygulamasına rağmen hala onu sevebildiğim için kendimden nefret ediyorum.

Hakkınızı helal edin buraya kadar okuyandan destek çıkan kardeşi sayandan Allah razı olsun
Güncellemeler
6 ay
Babası aradı, oğlunun üniden kız arkadaşı böyle bir mesaj atabilirmiş benim zihniyetim kötüymüş, herşeyi ordan mı anlamak lazımmış, kız yardım isteyebilirmiş, konuşabilirlermiş çok kıskançlık sergiliyormuşum bir ahlaklı sensin biz değil miyiz dedi. Ben onun kız arkadaşlarla konuşup istişare etmesini yanlış bulmuyorum dedi.
Güncellemeler
6 ay
Sizin eşinizle aynı durumlar olsa ne düşünürdünüz adamın biri yazsa normal mi karşılıcaktınız dedim, olayı farklı boyutlara sokma dedi. Oğlunun bana vurmasına artık çatlatmışsın dayanamamış vurmuş diye saçma sapan yorumlarda bulundu, ben eksik kalmışım, medeni olmam gerekirmiş eğitmem gerekirmiş kendimi aşırı boğuyormuşum erkek adam sıkılmaya gelmezmiş
Güncellemeler
5 ay
Böyle bir erkek tahmini kaç yıl sonra anlar ve aklı başına gelir daha 24 yaşında
Çıkmazdayım, lütfen okuyun yardım edin, ayrılmalı mıyım?