Çıkmazdayım, yardımcı olur musunuz?

Arkadaslar merhaba ben gecmiste çok buyuk bir yanlis yaptim. Hayatimi kararttim intiharin esigine bile geldim ama Allahin verdiği canı Allah alir bunu cok iyi biliyorum. Olmusla, ölmüşe çare yok bunu da biliyorum. Namus bekçileri uzak dursun lutfen. Gunahimi bilebilirsiniz ama ettigim tovbeleri akittigim gozyaslarini bilemezsiniz yargilamayin lütfen. Çıkmazda oldugum konu ise şu; Aileme haber gondermisler aslinda pek gorucu usulü de sayilmaz hani kizinizi begendik bı gorussunler tanissinlar tarzinda. Ailemde istersen gorus tanis anlasirsaniz olur yoksa kararina saygı duyarız dediler. Ben durustluk taraftariyim evlenecegim kisinin bilmesini isterim diktirenler cok var evet ama ben evliligimi yalan uzerine kurmak istemem, kandirmak istemem. Gorustuk, anlastik bana cok uygun iyi biri, o da beni seviyor ama geleceğinde bisi yasamis mi bilemem daha cok yeni. Korkularım çok var, ya ailesine soyler duyulursa? Gerci nasil, ne zaman soyleyebilirim inanın bunu da bilemiyorum. Ya kabul eder, ilerde başıma bu durumu kakarsa? Of o kadar karisik cikmazdayim ki gerçekten çok zor. Gecmiste yaptigim yanlistan dolayı bütün hayatim karardi gerçekten lütfen ibret alin ben yandim siz yanmayin.
Güncellemeler
+1 yıl
25 yasindayim evet, bu gunahimdan dolayi hayatıma kimseyi alamiyorum guvenemiyorum. Ailelerimiz uygun, Şu an cok yeni, anlasabiliyoruz, yakisiyoruz da. Ama yaptigim tek yanlistan dolayi kaybedicem. Herkes hakettigi hayati yasarmis hayirlisi, nasip diyeyim. Çok sagolun.
Çıkmazdayım, yardımcı olur musunuz?