Çıkmazda kaldım yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Öncelikle hamileyim son ayımdayım. Eşimle saçma sebeplerden kavgalarımızın büyüdüğü oluyor bir şekilde çoğu ilişkide olabilecek şeyler gibi. Alttan alıyorum/alıyor konu kapanıyor. Ama bazı durumlar var ki artık tahammülüm kalmadı. Hamilelikten kaynaklı uykusuzum bir kaç saatlik uykuyla durduğum oluyor ağrılarım oluyor. Evin yemeğini asla ihmal etmem etmedim bu güne kadar ama eşim olmayan şeyi söylemeye başladı. Yemek yapmıyorsun gibi şeyler söylüyor toplasak 2 ayda sadece 2 kez dışarıdan söylemek zorunda kaldık hamilelikten kaynaklı olarak ekstra gripte olunca yatantan kalkıp kahvaltı yapacak halim bile olmuyor. Genelde hamilelik döneminde kocalar eşlerle ilgilenir ama bizde tam tersi ben zaten kendi işimi kendim görüyorum ama gecenin bi yarısı kocam acıkıyor kendiside bir şeyler hazırlamıyor hep benden istiyor çoğunluk zaten yapıyorum ama halim yok dediğim zamanlarda tavır yapıyor bana hamile halimle ben ondan su bile istemem gerisini siz düşünün hep kendim yaparım işlerimi yaptığı şey bana artık normal gelmiyor. Benzeri şeylerde yaşıyoruz çünkü. Neyse maddi olarak eşim biraz sıkışık ve bu sebepten kum torbası gibi bana bağırıp duruyor. Öyle param yok dükkan kirasını ödeyecek param yok sende beni sinirlendiriyorsun alttan almıyorsun falan diye bana bağırıp çağırıyor oysa bana karşı manevi şeylerden eksik çok yanı var ben böyle davranmıyorum en azından bu kadar yapmıyorum söylendiğim illa ki oluyorda. Neyse sonuç olarak kaçtır eşim beni anlayışsız olarak görüyor babanın evine git beğenmiyorsan gibi şeyler söylemeye başladı konu hep buraya geliyor ve hamileyim şu an ben. Sinirli birisi bende sinirliyim herkes bazen sinirlidir ama kelimelerimize dikkat ediyoruz yaptığı doğru değil her konuyu buraya neden getiriyorsun diyorum bir şeyler saçmalayıp kendini haklı çıkartıyor. Evden git deyip sonra da pişman olup evden gitmeme de engel oluyor ailemi üzmek istemiyorum kendimi hele hiç. Az önce yine aynı şey yaşandı ve işe gitti. Ailelere bunu yansıtmak istemiyorum gitsem ailem üzüldüğüyle kalacak. Derdim ceza vermek değil ama siz olsanız ne yol izlerdiniz. 2 gündür ateşim var ateşim insin diye ıslak bezi kendime tuttum da düzeldim bunu 2. ye oluyor onda da aynı şekilde kendi kendime yaptım ağlayarak zoruma gittii çünkü aile evinde hiç böyle yaşamadım ailem olsa ilgilenirdi burada kendi kendimi iyileştiriyorum resmen kocam o sırada pc başında düzeldin mi nasıl oldun diye sormaya gelmiyor gelse görür zaten ıslak bezle kendi kendimin ateşini düşürmeye çalıştığımın. Sonradan gelip bana deseydin keşke bez tutayım mı bilmem ne diyor hiçbir kıymeti yok ki. En güzel verilecek cevap ne olur bu tip insana artık uykusuzluktan yorgunluktan yanlızlık hissinden sağlıklı düşünemiyorum lütfen siz bu tip şeyler yaşasanız nasıl yol izlerdiniz yazar mısınız?

Çıkmazda kaldım yardımcı olur musunuz?