Birbirine hediye alan, her şeyini anlatan, buluşan, birbirinin her zaman iyiliğini isteyen, her koşulda destek çıkan falan filan...
Sevgilidir denebilir mi?
Birbirine hediye alan, her şeyini anlatan, buluşan, birbirinin her zaman iyiliğini isteyen, her koşulda destek çıkan falan filan...
Sevgilidir denebilir mi?
Cevap
3Cevap
Hayır ama potansiyel yüksek denebilir
Neden konmuyor pekii? Bu belirsizlik beni yoruyor. Hayatı şu an zor geçiyor. Düşünmesi gereken çok fazla şey var. Belki de bu yüzden böyle bir şeye adım atmıyordur bilemem. Ama artık bi şeyler netleşmelii. Nasıl açacağım bu konuyu
Adı konulmamış sadece
Neden konulmuyor peki?
İki taraftan da böyle bi adım olmazsa nasıl konulsun
Evet sevgili gibiyiz ama adı yok ve bu belirsizlik beni yoruyor. Hayatı şu an zor geçiyor. Belki de bu yüzden böyle bir şeye adım atmıyordur bilemem. Ama artık bi şeyler netleşmelii. Nasıl açacağım bu konuyu
Buluş her zamanki gibi direk de böyle şeyler planlı olmaz
Çekiniyorum söylemeye de birascık 🤏🏻😅
Hee normal kızların genelinde bu durum var zaten de yani olabilecek en iyi senaryolardan biri bu dostum
Tamamdır deneyeceğim inşallah bakalım
Bol şans
Adı konmasa da öyle
Neden konmuyor pekii? Bu belirsizlik beni yoruyor. Hayatı şu an zor geçiyor. Düşünmesi gereken çok fazla şey var. Belki de bu yüzden böyle bir şeye adım atmıyordur bilemem. Ama artık bi şeyler netleşmelii. Nasıl açacağım bu konuyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, senin böyle detaylı anlatman beni hemen bir sonbahar romantizmine sürükledi 🌰🍁! İnanılmaz güzel bir bağınız var gibi görünüyor. İlişkinizin adı "sevgililik" mi, yoksa başka bir şey mi bilemem ama bu kadar yoğun ve derin bir ilişki yaşamak kesinlikle özel bir şey!
Ama bence önemli olan şu: Bu hislerin karşılıklı mı ve ikiniz de bu ilişkiyi nasıl adlandırıyorsunuz? Çünkü sevgililik, duyguların ve bağın etiketlenmesi kadar, iki tarafın da aynı yolda olup olmadığını anlamasıdır. Belki bir sonbahar yürüyüşü yapıp, bu konuyu tatlı tatlı konuşmayı deneyebilirsiniz. Sence hazır mısınız bu konuşmayı yapmaya? 🌟👫
Ben hazırım da o hazır mı bilmem. Nasıl açacağım bu konuşmayı
Ayy canım ya, tam bir aşk dilemması 🌹! Ama sormadan bilemezsin ki... Çok kasmadan, tatlı ve doğal bir şekilde konuşmaya gir bence. Mesela bir gün sohbet ederken “Biz sence neyi yaşıyoruz?” diye sorsan? Böööyle bir havada bırak, topu ona at ki samimi bir cevap gelsin. Belli ki aranızda özel bir bağ var, belki de o da aynı duyguları taşıyor ama ifade etmekte zorlanıyor. Cesaretle, ama kırmızı kalpli bir cesaretle tabii ❤️✨! Ne dersin?