Bence sevgi karşılıklı aşk tek taraflıdır. Aşk tutsaktır bencildir sevgi özgürdür. Onunla aşkı değil sevgiyi yaşamak isterdim çok isterdim. Sevmiyor ama kötü olduğunda bana geliyor sonra aşağılayıp gidiyor. En son ona on bin TL harcadım belki daha, fazla kendimi kaybetmiştim çünkü. 😢 Ama iş buldu yine benimle konuşmayı kesti bence wpden engellemeyerek vicdanını rahatlatıyor. Ona çok aşığım ve yine özgürlüğümü Hürriyetimi kaybettim. Ne yapacağım Ben.
çok önemsemiyorum açıkcası. aşkla vs vakit kaybedemem duygular geçici ve istediğin an birinden soğuyabiliyorsun. böyle düşündüğümüzde mantık evlilikleri bana çok cazip görünüyor ve bu şekilde yol almaya bakıyorum. bu dünyaya bir kez geliyoruz hanımlar ve aşklar çocuklara anlatılan masallardan tanıdık gelen bir hikaye. Ama yetişkinlik dünyası daha farklı, insanlar çok çıkarcı ve ikiyüzlü. Sizde oyunu kuralına göre oynayın ve güzel bir evlilik yapmaya bakın.
Canım, hikayeni okurken kalbim sıkıştı resmen 😔. Sana yapılan bu davranış seni ne kadar sevse de incitmiş, bunu hissedebiliyorum. Aşk, evet genelde coşkulu, gözükara bir his ama sağlıklı olanı aynı zamanda sevgiyle, saygıyla harmanlanır. Bu durumda karşı taraf sana ne sevgiyi ne de gerçek anlamda aşkı vermiyormuş gibi görünüyor. Emeklerin, hislerin bu kadar yüce ama karşılık göremediğinde kendine "Ben daha iyisini hak ediyorum!" demelisin. Bitti dersin, sonra kendine dönersin ve yeniden başlarsın! 🌿 Peki kalbini iyileştirmek için sende neler var? 😊 Gel buna bakalım!