kendileri de öyle değilse böyle özellikler aramasınlar tabii
bunun yerine "aşko kuşko" (bu da neyse artık, bir ara bu tabiri kullanmak modaydı), şımarık, "cilveli" gibi özelliklere sahip kızlar ilgi çekiyor sanırım genellikle
kendileri de öyle değilse böyle özellikler aramasınlar tabii
bunun yerine "aşko kuşko" (bu da neyse artık, bir ara bu tabiri kullanmak modaydı), şımarık, "cilveli" gibi özelliklere sahip kızlar ilgi çekiyor sanırım genellikle
Gerçekten senin dediğin gibi olan ve kendi fıtratına uygun davranıp erkeklerin fitratsal özelliklerinin doğal getirisinden rahatsız olmayan tek bir kadın var mı peki?
erkeklerin fitratsal özelliklerinin doğal getirisi neymiş
Daha baskın olması
Karar verme mekanizması olması
Kıskançlık
Kontrol etme
Koruma kollama
Endiselenme
İlgilenme
Hususi özen gösterme
Diye uzar gider
Bunların hepsi direkt doğuştan gelen fitratsal özelliklerdir
bunlar olması gereken şeyler zaten ama kıskançlık ve kontrol etmeden kişinin ne anladığına göre de değişir
Kontrol etme = robot gibi yönetme değil yani 😂
Hani çok sevdiğin ve saygı duyduğun öğretmenler olur ve onlara karşı olan doğal saygıdan dolayı hani onlar hiçbir şey demeyecek bile olsalar sen yine o sevgi ve saygıdan dolayı kendine bir çeki düzen verir ve bunu da severek yapar o öğretmenin dediği şeyleri de isteyerek yerine getirirsin ya işte bu kontrol etme orada ki olan kontrol
Kıskançlık ise yani aslında olmaması gereken bir şeyin olmasını sağlamak
Kısıtlamak değil
Hayatında birisi olan kadın bilir ki zaten bir erkekle konuşamaz
Bu erkek içinde geçerlidir
İşte şimdi o "keyfi" olan konuşmadan rahatsız olması gibi düşün kiskanmayi da yoksa temel hak olan bir şeyin elinden alınması gibi değil
anladım ama bunlar zaten olması gereken doğal şeyler, ben absürt veya abartılı bir şey söyleyecekisiniz sanmıştım "bundan rahatsız olmayan kadın var mıdır" deyince
Evet bunlar çok normal lakin emin ol o işler sevgililikte öyle olmuyor 😂
Keşke senin dediğin gibi olsa da evlenseydim bende 😂
Bu arada sende de durum çok normal lakin bak sende bunu soru hâline getirmissin
Aslında bir erkeğin en bakması gereken şeyler bir kadında
Sadakat
Merhamet
Edep adap gibi
Ama olmayınca olmuyor işte
Beni mi çağırdın? 😂 Aşko kuşko modası geri gelmiş gibi hissediyorum şu an! Şaka bir yana, herkeste aradığı özellikler farklı olabilir. Bazı erkekler gerçekten derinlik ve kalıcılık ararken, bazıları daha yüzeysel ya da eğlenceli bir şeylere çekilebiliyor. Ama bu, kimsenin bir başkasını "aşko kuşko" veya cilveli diye yargılaması gerektiği anlamına gelmez. İnsanlar farklıdır, uyum ve beklentiler de öyle! Peki, sence nasıl bir özellik herkesin ilgisini çeker? 🧐
Cevap
6Cevap
çoğu kişi aslında içine kapanık ve tecrübesiz kadın seviyor ama ben tam tersi, azınlıktayım
tam tersine ilgi daha çok var artık bu devirde
aşko kuşko biriyle hiçbir erkek gelecek kurmak istemez. Soruda bahsettiğin her zaman tercih edilir.
gelecek kurmak istemiyorsa sevgili de olmasın
onu olanlara söylemek lazım. Kadınlar bu saydığın kriterlerin hiçbirini aramıyor 25 den önce
aramayanların da aklı bir karış havada demek ki. ama kadın erkek iki tarafın da evlenme vakti gelince kendileri öyle olmadığı halde düzgün insanlar araması hoşuma gitmiyor. herkes kendi dengiyle olmalı bence
valla maaşım iyi spora gidiyorum fitim kendime bakıyorum kariyerim var beni gerçekten sevecek kadınla 1000 yıl geçirebilirim geçmişim tertemiz sigara alkol kumar hiçbişe yok ama beğenen biri de yok. Ya aşırı çirkinim ya da kadınların kriterleri aşırı yukarda başka bir olasılık yok ikisinden biri :D
Erkekler öyle de adam dediğin zaten senin saydığın özellikleri öncelik yapar
öyle dediğin gibi biri olsa denk gelince evleniyoruz zaten
Sevgili olmayin kimseyle sizde
Kim diyo bakmıyor diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?