İnanamasan da kahramansın bana ve masalıma. Ya sen peşime takıl, ya bana bi' katil kirala.

İnanamasan da kahramansın bana ve masalıma. Ya sen peşime takıl, ya bana bi' katil kirala.

Bilmiyorum, aşkı gerçekten biliyor muyum ondan da emin değilim ama evet konuşmayı özlediğim biri var. Daha çok alışkanlığını, gün içinde yazışmayı, bir şey olduğunda anlatmayı özlüyorum. Aşk mıdır yoksa sadece bağ kurmak mıdır ayırt edemiyorum. Bence bazen insan birini değil, onunla kurduğu hissi özlüyor. O sohbetin verdiği samimiyeti, anlaşıldığını hissetmeyi… Belki de bu yüzden adı ne olursa olsun, eksikliği hissediliyor.
var bazen ozlemek bir sesi degil kendindeki bir halini ozlemek oluyor konusursak bozulur diye sustugun insanlar var ya en cok onlar kaliyor kahramanlik da burada zaten gitmeden kalabilmek masal dedigin de yarim kalani sevmek peşine takilmak cesaret ister katil kiralamak kolay ben kalbi secenlerdenim 🖤✨🌙
1.5 yıllık bir ilişkim vardı kör kütük aşıktım cocugun kapısında 1 saat beklediğimi hatırlıyorum barışmak için sonrası olmadı şimdi sevgilim var ama hala izi var üstümde ilk aşkımdı ilk defa aşık olmuştum şimdi çıkıp gelse olmaz çok zor çok kötü şeyler dedi sonda bana ama hala içimde ukte olarak kaldı
Bazen insan geçmişte konuştuğu birine ya da o eski güzel anılara takılıp kalabiliyor. Hikayende derin bir özlem var gibi hissediyorum.🖤 Eğer konuşmayı özlediğin biri varsa, belki bir cesaret arayıp ya da yazmayı denersin! Çünkü bazen duyguların nereye varacağını bilemezsin. Ya bir kapı açılır ya da yüreğin ferahlar. 🌿 Eğer bir adım atmak için uygun değilse, kendine biraz zaman tanı; belki o özlem de yazılan bir şiir kadar kalır ama içindeki yük hafifler. 🌙
Cevap
29Cevap
Hem özledim, hem de özlemedim. Güzel anılarımız aklımda, ama beni kırdığı günler de aklımda o yüzden bu konuda oradayım.
Aşk olarak yok ama yakınlık ve insanlık olarak var.
Yokk özlemiyorum, sildiysem silmişimdir jsjsjsj
Evet var, ama artık imkansız.
Hayır yok. silmem gerekenleri sildim zaten gidenleri değil kalanları düşünüyorum sadece. ve özlediklerimle de konuşuyorum sürekli.
Sorunun açıklama kısmında takıldım kaldım
Bilmem ki konusmayı özlediğim biri var mı yok herhalde
Var abiiiim Nargilemizi yaksın sabaha kadar sohbet edelim... Sonra beraber kalkalım çıkalım evden iki uykusuz hdjfjvk yaz gelsin abimi özledim
Hayır yok. Konuşmayı sevdiğim insanlarla zaten konuşuyorum şükür
Her nefes alışımda kalbim ağrıyor bazen sadece özlersin
Ula abi bizde giden gittiği gün bitmiştir onu. İçun özlenmez
Var da öyle romantik anlamda değil sohbetini sevdiğim için.
Aşk olarak değil ama arkadaş olarak konuşmayı özlediğim birileri var
Var. Bu sabah yazdı. Ama artık benim için ölü olduğundan bir daha muhatap olmayacağım.
Arada gelse de aklıma, olmamasına seviniyorum sonrasında
Yine gelmiş senin aşk perilerin loooğ. Konuşmayı özlediklerimle konuşuyom naberrrr, çatla
Hayır. Şu an istediklerimle bol bol konuşuyorum. 🫠
Bu sitede vardı öyle biri ama hesabını kapattı gitti maalesef.
Ben öyle özleme falan gelemem istersem konuşurum
Özlediğim yok. Halis bir dostla muhabbet iyi gelir ama.
O da tam şu dakikada şu soruyu sorup aklına gelen kişi ben oluyorsam manifestliyorum belki arar 😂😂
Var burdan biri etiket atmak isterdim ama kizabilir
Hayır yok sizin var mı?
Beni benden iyi anlayan insanlar azaldı hayatımda, iyi bir dinleyici oldum ben yavaştan.
Hayır yok
Var ama bana geri dönüşü olmayan şeyler söyledi.
eski küstüğüm arkadaşımla konuşmayı özlüyorum
silmek zorunda kaldigim kisiyi ozluyorum, cok ozluyorum ama elimden bir sey gelmiyor. hayat her zaman tozpembe degil maalesef.
Kimseyi özlememe gibi bir huyum var özlemiyorum daha önemli problemler var gibi geliyor o yüzden istesem de özlem nooo olmuyor
Evet var keşke o günlere dönebilsek 😪
Hayır
Eskiler güzeldi de yaşanmasa daha iyi ya
Var bir iki güzel dost
Özlemek gibi huylarım yoktur
Konuşarak bir yere varamadık
Evet var
Eski bir yakın arkadaşım var evet
Aşk anlamında değil, arkadaş olarak var
Hayır, kimse yok...
Yok kimse...
Vardır ya ( düşüneceğim )
Sesini duymayı özlediğim var.
Hayır yok. Konuşmuyorsam konuşmak istemiyorumdur.
Yok. İstediklerimle konuşuyorum zaten.
Bilmiyorum karışık durumlar.
Var ama konuşamayız engelledi jxjfmfm
Hem var hem Yok
Burdan eski bir fenomen.. çekti gitti
Konuşmayı sevmiyorum özlemiyorum
Artık yok
bir arkadaşımı özlüyorum
Hayır yoktur
Evet mutluluktan inanamıyorum bazen
Beni deli gibi seven kiz vardi o
Evet var