Valla herkesin ne yaptığını bende yaptıklarını görünce valla heves kalmıyor biliyor musun en yakın ikizim gibiydi herşeyimiz aynı olan biri kavga vs yok olduğum biriydi durduk yere bağı kesti diğeri de öyle yapınca valla konuşmayı özlediğim inan ki yok ama
Rahmetli Babannem'i çok özledim onunla konuşmak çok isterdim şimdi.
Amcam. Abim gibidir kendisi fakat eşi büyü yapmış kadın bildiğin süründürüyor. Görüşemiyoruz büyü yaptığını söylediğimizde amcama hemen amcam büyünün etkisi ile söylemiş eşine. Bozdururuz diye korkusundan hemen hocaya götürmüş daha etkilisini yapmış çok özlüyorum ama o bizi sildi en zoruma giden de düğünümde yoktu çok ağladım kuşak bağlanırken
Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Özlediğim biri yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayrıldık, çok özlüyorum ama bana ümit verip benimle bir gelecek düşünmeyip hala görüşmek isteyen biri ile nasıl devam ederim... Şimdi 5 10 tane kızı takibe almış bunu özlesen nolur değil mi esamen kalmamışki onda...
Var ama çekindiğim için değil yanlış yaptığı için konuşmam, istesem özlesemde konuşmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır yok genelde benle konuşmayı özlerler diyormuşum😅 şuana kadar olmadı ama ya hepsine ben yol verdim pişmanda değilim hiç birini de özlemedim hahahah