Erkek arkadaşım devamlı buluşmaları erteliyor. Bunu neden yapıyor anlamiyorum?

Onunla 1,5 yıl once tanıstık. Ilk buluşma çok harika geçti. Inanilmaz uyumluyduk, adeta ruh ikizim gibiydi. Sonraki günler ilgi azaldı. Buluşmaları devamli erteler oldu. ya da öğlen paydosu gibi en müsait olmayan sacma zamanlar buluşmak istiyordu. Hep bir işi vardı, hep hastaydı hep bir bahanesi vardı. Beni çok uzun süre oyaladı. Dayanamadım sinirlenip ayrıldim. Sonra her ay beni arayip barişmak istedi. 6 ay sonra bariştim , ama yine aynı durum oldu. Bir kez buluşuyor sonra hep bahane uyduruyordu. Sonra yine ayrildim. 1 sene geçti ama bu devamli arayip barişmak istiyordu yalvariyordu, özlediğini, çok sevdiğini, evlenmek istediğini söylüyordu. Zaten 1,5 sene ayri kalip beni unutmayip israrla aramaya devam etmesi de "seviyor galiba" diye düşundürttü. Yine affettim barıstık, buluştuk, çok romantikti ve daha ilgili gibiydi ayrilmaktan korkuyordu kendini düzeltiyor gibiydi ama 2 ay geçti ikinci buluşma olmadı. Yine devamli bahane uydurdu. Cuma günü sormuştum hafta sonu buluşalim mi diye, "Cumartesi kurumsal bir eğitim var ama pazar bulusabiliriz" demişti. Tamam dedim. Bugün hiç orali olmadı. Hep meşguldü. Yarın buluşuyoruz değil mi dedim. "Yarın da eğitim var" dedi. Sinirim zıpladı. Ağzıma geleni saydim. Halen mesajimi görmemiş gibi davraniyor cevap yazmadı.

Bir adam bunu niye yapar yaa? Delireceğim. Bir mantikli açiklama bulamiyorum

Erkek arkadaşım devamlı buluşmaları erteliyor. Bunu neden yapıyor anlamiyorum?