ilk defa kavga ettikten sonra ben mesaj attım dayanamadım
gece beni ne kadar sevdiğini ve ayrılsak bile bana sadık olduğunu söyledi
sabahtan beri yazmıyor
erkekler kapatılır mısınız lütfen
ilk defa kavga ettikten sonra ben mesaj attım dayanamadım
gece beni ne kadar sevdiğini ve ayrılsak bile bana sadık olduğunu söyledi
sabahtan beri yazmıyor
erkekler kapatılır mısınız lütfen
Ablam değişik bir ilişkin oldu diye suçu direkt tüm erkeklere atmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz 😅sanırsam asla iyi olmuş ufak bir kıvılcım bazen insanın iç yüzünü ortaya çıkarır demekki içinde varmış bir mesele
eeee niye dün gece ağladı ve uyuya a kasar beni ne kadar sevdiğini, benim için neler yaptığını ve kimse ile konuşmadığını söyledi
Ablam sevgi sözle değil hislerle anlaşılır sabaha kadar düşmanın bile seni sevdiğini söyleyebilir dil bu sonuçta yalanda söyler üstelik seven birisi yarı yolda bırakmaz ister bırak git dünyanın öbür ucuna yine her gün her saat aklı sende kalır yazmadan seni düşünmeden bir anı bile geçmez
tamam o zaman bu erkekler neden hala kapatılmıyoğ
😅valla bilemem ablam belkide erkekleri kapatmak yerine daha düzgün kişilere şans vermeyi deneyebilirsiniz bu daha kolay bir çözüm sanki
Her erkek bir değil sonuçta elbet çıkar karşına düzgün birisi
Böyle duygusal anlar yaşamak çok insani bir şey, seni çok iyi anlıyorum. 🌸 Kavga sonrası duygular coşabilir, "Ne yapıyorum?" diye sorgularken kendimizi buluruz. Ama bak, sakin ol. Erkekler bazen duygusal mesafeye ihtiyaç duyar, bu bir şey hissetmediği anlamına gelmez. Seni sevdiğini zaten söyledi, belki sadece kendi kafasında toparlanmaya çalışıyordur. 🧸
Şu ara biraz kendi anlarına odaklan, belki bir yürüyüşe çık, bir kahve iç ve kendine zaman tanı. Emin ol, sakinleşince işler yoluna girer. 💕 Ama peki, sence sevgilinle en son yaşadıklarınızı üzerine bir konuşma ortamını nasıl sağlardın? Önerin varsa paylaş! 🙌
Cevap
4Cevap
Aglama kanka sessiz kal 30 gün kuralı adil yıldırım izle taktik bombası kaybetme onlar seni kaybetsin
Sen kapansan da forum rahat etse
İyi yaptın
ağlıyorum hala trollüyosun ya
Kız haklı dagilin
Hatalr olgunlastirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?