22/31 yaş farkı normal mi?

Arkadaşlar 4 aydır falan sevgiliyiz ilk tanistigimiz da yaşına 27 dedi bende 22 demiştim zaten sonra ağzından yaşının daha büyük olduğunu kaçırdı o zaman da ben kızdım falan 29 yaşındayım dedi tabi bunlar baya oldu bende geçen günlerde telegram da bunun profilinde doğum tarihini ay gün yıl olarak gördüm 95 li gözüküyordu dün akşam sorduğum da yaş konusuna mı döndük yine dedi bende dedim soru bu değil yıl olarak soylemeni bekliyorum dedim oda bana 94 lü olduğunu söyledi bende kendisine 27 dediğin de benim küçük oldugumu düşündüğünü ve ona şans vermek istemeyecegimi düşündüğü için 27 dediğini soylemisti bunu anlatıp peki bu sefer neden 29 dedin neden doğruyu söylemedin yaşı problem etmiyorum demedim mi sana neden yalan söylüyorsun dedim "zamanında ben buna ilk zamanlar hayatımın hatasını 32 yaşında biriyle sevgili olarak yapmıştım asla o iliski yürümedi demiştim" ben onu unutmuşum bile bunu dediğimi oda bunu demiştin ben seni kaybetmek istemiyorum bu konudan dolayı o yüzden korktum doğruyu söylemekten tarzında şeyler söyledi ben biraz kızdım ama sonuçta bu bir yalan hiç hoş değil falan dedim güvensizlik yaratiyorsun bunu mu istiyorsun dedim bunu istemiyorum tabikide ama sana sürekli yalan soyluyormuşum gibi de davranmasan kötü niyetle yaptığım bir şey değil dedi bende çok sıkıldım bu durumdan bu saatten sonra olursa olur olmazsa yollarımıza bakarız uğraşamam ben seninle tarzında konuştum oda bana abarttigimi falan söyledi sonra bende konuyu kapattım ama sizce haklı olabilir mi? Ve 22-31 sizce normal bir yaş farkı mi?
22/31 yaş farkı normal mi?