Bir başkasının sevgisine ihtiyaç duymam, ben zaten yeterince kendimi seviyorum.. Eğer bende o kişiyi seviyor isem o zaman sevgisini hayatımda hissetmek isterim..
Her güzel şeyin başlangıç noktası değil mi? Önce hissedersin , sonra her saniye görmeye başlarsın. Sevgi varsa hele ki bunu sana hissettiriyorsa , hani olmaz da gösteriyorsa korkma. Koşman gerekiyorsa , nefessiz kalana kadar. Durma. Çünkü insanlara çok başka şeyleri öğretiyorlar ve empoze ediyorlar.
Bu konu gerçekten içimizi karıştıran bir mesele… Sevildiğini hissetmek, insanı çeken bir duygu. Ama sırf yalnızlıktan bir ilişkiye başlamak biraz riskli olur, çünkü karşındaki insanı üzme ihtimalin var. İlk başta tatlı gibi gelse de uzun vadede iki taraf da zarar görebilir.
En iyisi kendine iyice dönmek, kendi mutluluğunu bulmak. O zaman karşına biri çıktığında ilişki daha sağlam olur 🌟. Peki bu konuda ne hissediyorsun? Hiç böyle bir şey yaptın mı? 😊
olmam cunku sevildigini hissetmek gecici rahatlik verir ama kalbi ikna etmez sevgi ihtiyacla karistiginda vicdan agir gelir ben bag kuracaksam isteyerek olur boslugu doldurmak icin degil 😌✨