Exim, bizi tanıştıran ortak arkadaşımız ile sevgili?

cümledeki arkadaşım ile çook uzun yıllar öncesinde aynı ortamda tanıştık. iletişimimiz kesilene kadar kendisinden hiç art niyetli bir hareket görmedim. exim ile de, bir gün arkadaşımla beraber vakit geçirirken daha eğlenceli olur diye cümledeki eximi de çağırması ile tanıştık. başta direkt flört etmeye başlamadık ama gittikçe daha çok beraber zaman geçirme derken ilişkimiz ilerledi. bu süre zarfında cümledeki arkadaşın da yıllardır situtionship yaşadığı bir ilişkisi vardı. ki biz ilişkiye başladığımızda en çok şaşıran, en çok mutlu olan da kendisiydi. ilişki boyunca hiç tartışma yaşamadık ancak bir yıl geçince bazı nedenlerden ayrıldık. sonrasında bir yıl boyunca iletişimimiz olmadı. bu süre zarfında yavaşça ortak arkadaşımız ile de konuşmamız kesildi, sonrasında hiç konuşmadık. ondan sonrasında da garip bir denk geliş ile tekrardan konuşmaya başladık. bu konuşmadığımız zaman da hala birbirimizi düşünüp arkadaşlarımıza birbirimizi anlatıp duruyormuşuz. (ve küçük bir detay bana ortak arkadaşımızın beni merak ettiğini, benimle konuşsa güzel olacağını söylediğini söylemişti. ama ben ortak arkadaşımıza yazmamıştım.) birkaç ayın sonrasında özel bir nedenden ilk defa tartıştığımız için aramız limoniydi. fevri davranıp o beni her yerden çıkardı ben de hiçbir açıklama yapmadan çıkarışına sinirlenip her yerden engelledim. daha da hiç konuşmadık. bir yıl olmak üzere ve öğrendim ki birkaç aydır en başında bizi tanıştıran arkadaşımız ile bir ilişkisi varmış. sevgili olamazlar demiyorum veya karaktersizlik olarak nitelendirmiyorum. ancak yine de öğrendiğim an çok fazla ağlamak istedim. arada düşününce de kalbim sıkışıyormuş gibi hissediyorum, moralim bozuluyor. sizce böyle olması çok normal mi? ben mi abartıyorum? yoksa gerçekten bir gariplik mi var?

Exim, bizi tanıştıran ortak arkadaşımız ile sevgili?