Sizce aile, aşk ilişkileri konusunda biraz daha eğitici/kısıtlayıcı olmalı mı? ?

Sen dersin gezelim ben derim ailem izin vermez. Sen dersin arayim mi seni ben derim dur annem yanimda. Neden mi? Çünkü bana olan güvenlerini kaybetmelerini istemiyorum. Çünkü ileride ilişkimizde sorunlar çıkmaması için güzel ve uygun bir şekilde öğrenmelerini istiyorum. hanii görüyoruz yaa kiz ailesine ben sevgilim var diyor onlar mutlu olup Allah'ım şükürler olsun diyorlar... biz o ailelerden değiliz:) . Öncelikle o kişi hakkında her şeyi öğrenmek ve dürüst ve güvenilir olduğundan emin olmak istiyorlar sonra mutlu oluyorlar. Bu durumdan da çok mutluyum çünkü eğer bu kadar kontrolcü ve koruyucu olmasalardı, herkesin imrendiği kız olmazdım. Sen dersin "Hadi gezelim restoranlara gidelim ve dışarıda yemek yiyelim" ben derim ki bu kadar harcamaya gerek yok. Sizin ailenizle aynı evde yaşayamayacağımı söylüyorlar... ben derim ki "güzel olurdu" Neden mi? Çünkü aile herşeydir annem beni böyle öğrendi 🤍. Kendim ve ailem icin gurur duyuyorum:)

Sizce aile, aşk ilişkileri konusunda biraz daha eğitici/kısıtlayıcı olmalı mı? ?

#Perikizi0007