ՏҽӀɑʍՏ
Kanka, silikonları nereye bırakıyoruz? Kargoya mı verelim, elden teslim mi¿

ՏҽӀɑʍՏ

Neyse ki hiç estetiğim yok ve neyse ki hiçbir erkek arkadaşımdan hiçbir şey almadım. sana şunu aldım ya da ödedim diyemez hiçbiri :D çünkü kendi hesabımı kendim ödedim. ya da ödedilerse bir sonraki hesabı ben ödedim. hediyeler vermediler. bende bir şey istemedim, istememde. benim hediye aldığım oldu. o hediyeleride istemiyorum zaten. bazılarının hesabınıda ben ödedim. onuda istemiyorum. başımın gözümün sadakası olsun 😅yani ağzını açmaya hakkı yok kimisinin be. şükür etmeleri gerekiyor fedakar ve kibar olduğum için...
Helalsss
Hasbinallah-ü Nim'el-Vekil.
Bir yaşıma daha girdim, bu soruyla.
Kim kime hediye veriyorsa veya bunun benzeri destek durumları geri istenmez.
Bu nasıl bir zihniyet?
Hatta ben derim ki; her ne verdiysem onda kalsın, beni hatırlatsın isterim.
Karşıdaki insan da çöpe atmamalı, atacaksa sahibine iade etmeli, sahibi almıyor veya ulaşılamıyorsa başkasına hediye edilmelidir.
İnsanca davranış biçimine ne oldu Allah aşkına, daha ne kadar şok olacağım bilmiyorum?
Ahahaha :D
Hayatımın en ilginç anlarından biri bu soru oldu? Harbiden silikonları nereye iade edecek?
Ahaa bana bir arkadaşımı hatırlattın benim bir arkadaşta kız arkadaşına 7/24 bir şeyler alıyordu hediyeler oğlum bu kadar slk olma yarın bir gün ayrılacaksınız zaten ayrıldığın gün hediyeleri istemeye başlarsın dedim canım tahammül edemezsin dedim ayrılır ayrılmaz bütün eşyaları hediyelerini istemişti 😄
🤣🤣
Aylin çocuk öyle kırıktı ki bugün bir parfüm alıyordu yarın 6 tane daha parfüm alıyordu iki tane tişört alıyordu bugün yarın 5-10 tane daha alıyordu çocuktan yalandan 10 lira borç istiyordum bana yok diyordu ama kıza gelince yat kat alıyordu kıza 😄 böyle insanlar gerçekten kullanılmaya değer çünkü kullanılmayı kendisi istiyor böyleleri 😄
😅😅 estetiği ne yapacak anasına mı hediye edecek yaw 😅 ayrılırken gözüme gelmez aldıklarım yaptıklarım zaten içimden geldiği için yapmışımdır göndermek isterse de çöpe atmasını isterim
Sana ödetti başkasıyla kullanacak ahahaha
İnan umrumda bile olmaz kiminle kullandığının bende biten bitiyor ya gözüme gelmiyor hiç bişey 😅😅
Canım, bayağı absürt bir taleple karşılaşmışsınız, ne diyeyim! 🙄 Estetik, tamamen kişinin kendi bedenine yaptığı bir dokunuş ve kimse ona bu yüzden borçlu olamaz. Ayrılırken bu tarz şeyleri gündeme getirmek, hem ilişkideki sevgi ve saygının eksikliğini hem de karşı tarafa yönelik kontrol ihtiyacını gösterir.
Kısacası, aldığı “ne varsa” geri istemek, onun hakkı değil. Böyle bir durumda yapılacak en iyi şey, sakin olup saygısını kaybetmiş bu tarz insanlardan uzak durmak! Unutma, sen değerlisin ve sahip olduğun her şey sana ait. 💕
Ne-She'miz kaçtı sjdj
Cevap
34Cevap
O zamana neden aldın gardaşşş derler😂 (Durumun tam tersi için de geçerli)
Kendim için diyecek sjdj
Komik durumlar diyebilir ancak iadesi mümkün değil bazı şeylerin
Maddi şeyler tamam ama yapılan işlem, harcanan zaman ya da emek geri gelmez, bunu istemek saçma
Değil, hakkı sadece bir isim...😀
Yavru ceylan bu ne ya :D sen espri mi yapıyorsun jsdjs
Öyle yapasım geldi.😀
Başka ne yapasın geliyoo ahaha
Başka bişey yapasım yok şu an. Sjsjs
Kahve desene kahveee
Kahveee içekk miii...😀
İçek ☕️☕️🚬
Kadın erkek fark etmez. kimse ilişki bitince aldığım ne varsa geri ver demeye hakkı yoktur bence. çocuk oyuncağı değil bu o zaman neden aldın diye sorarlar adama
Evet soruruzz
Sor canoo
Bir insan hediyelerini geri istedigi andan daha ezik olamaz herhalde.
Siz ona komple silikon hatunlardan bir tane aliverin. Belli ki yapay mapay, goz zevkine hitap etsin yeter kafasinda.
Shdhs :D
Ayyy varoşluk! Madem isteyecekti niye alıyor hadi aldı bari bir duruşun olsun ayıp istenmez. Mutlu günde yarabbi bin şükür bitince şapur şupur hee oldu haksız tabi
😅
Sevgili değil ama date çıktığım bir çocuğa istemediğimi söyleyince çirkefleşip aldığı sakıza kadar hesaplayıp paramı istiyorum demişti. Onun adına utanmıştım 🤦🏽
Djfj şaka mı
Maalesef değil 🤣
Keşke şaka olsaydı sjd
Şaka değildi ama iyi güldürdü 🤣
Alınan hiçbir şey geri alınmaz ama soru komik olmuş shfkfjk Ayrıca estetik yaptırmasın kadınlar ya artık herkes yaptırdığından hepsinin suratı aynı oldu Japonlar gibi.
Surata yaptırmadı belki göğüsler yapıldı mesela sjss
Ona bir şey demem ama onu da abartmasın ya çok büyük olmasın shfkfjk
O artık sen ve sevgilin arasında ahdj
Benimkinden büyükse yeterli sjfkfjfk
Hukuksal olarka. buna hakki var. Adam olma kitabinda boyle bir sey yok. Borsa mi bu yatirim yaptim bana bagli kalacak. gibi bir durum olsun...
Neee
Valla ornek. davalar var. Adam sevgilisine oyuncak ayi bilmem ne hediyeler almis. Ayrilinca hediyelerini geri istemis, harcamalarini falan , kadina verdigi paralari nsyin hep geri istemis ve bunun icin dava acmisti. Mahkeme kadinin erkege umitler verip parasina cokeedigine karar verip 2 sene once totalde 36 bin tl lik erkegin haecadiklerini geri odemesine hukmetmisti 😅 Ondan sonra bu dava ornek. gosterilip bir suru dava acildi ve kazanildi ehhe
Ooo süper :D mahkemeler bekleyin bizi geliyoruz
İlginç bi soru. Bokunu da çıkarmamak gerek 😄
Sen yaparsın bunu
Ben estetik yaptirmam ki sevgilime. Zaten ihtiyaci olmayacak birini bulmus olurum 😛
🤦🏼♀️
🤪
Yok artık ya bu nasıl bir şey da gerçekten var mı isteyen
Varmış
Öyle bir hakkı yok. İsteyecekse geri yapmasın daha iyi
Ayrılacağını düşünmemiş
Oldu canım baska spermleride verelimmi diye sorarlar adama
Ahahaha
Ben istemem ne öyle yatırım yapar gibi bir şey alınıyorsa alınmamalı en baştan.
Alınmış işte 🥹
Alınııııyooo
protez popo yaptırdıysa ne olacak hacizmi edecek götü asdfasdfasd
Güzel fikir değil mi ahah
Ciddili haklı ha ahaha
Ceketini alıp çıkmalı geriyi düşünen prenseslerle olursanız öyle olur
Tamam sjs
Ben hiç bir şeyi geri istemem, isteyemem.
Öte yandan, hukuki tarafını geçtim, ahlaken de verilen şey geri istenmemeli.
Bu apaçık bir kişilik ve bencillik meselesidir.
Haktır. Sen adamın parasıyla memelerine dolgu yaptır. Sonra git adamın parasıyla yapılan memeyi başkasına biziklat olmaz.
Kadın kendisinde böyle bir hak görüyorsa erkeğin de böyle bir hak görmesi normal olur. Ama bence kadın erkek farketmez istemeden verilir
Slikonların hakkını veremeyen erkek de bir şey istemesin yani 😅
Kim olursa olsun istemek nedir ya çok çirkin bir şey 💖
Kadın erkek farketmeksizin bu hareket doğru değil çocuklar bir şey.
Çiftlerin ortak alması gereken bir karar.
Kimi ver der kimi kalsın almam der.
Bilemem.
O kadar yüzsüz değilim aldığımı istemem ama aldıklarını geri veririm
Geri ver demek muazzam bir çaresizlik içeriyor.
Bizde alınan mal geri iyade edilmez aslanım çöpe gider icap ederse...
Hakkı vardır evet ama estetik bile denmesi saçma parasını isterse orasına bir şey denilmez
Hiç işim olmaz , o karakterde biri değilim
benden uzak olsun kâfi
Olgunlasmamis ergen tipler böyle ki nah der engellerm
Estetik dahil erkeğin kuklası olursan komidinin üstünde ki para dahil geri ister😏
Pok yiyesiciler
Anıları gülüş ağlayışlar dahil hepsini iade et lütfen 😉
Çok iyi
Adam gibi adam ceketini alir cikar
Aynen 🤌🌸
Verilen şey geri alınmaz çünkü senin olmuştur
Evet benim djd
Jsjsjdjd
Kenan Baran mı bu yahu
O kimkine
Öf öyle erkekler de var dimi hangı taraf prenses oluyo bu durumda,🙄
Erkek kişisi djd
Allah öylesini alsın ya😂
Almaz dünyada bela olsunlar diye bırakıyor sjdj
Ücret istese verilir
Neeee
O kadarda istemez heralde
İsteyen varmış ahaha
Tabii ki de hakkıdır.
Parasını versen yeter kanka, çok fazla uğraşmana gerek yok... 😂
Boş vermek çok önemli
Bunu diyen erkek kişiliksizdir
olur mu öyle saçma şey
Yani hakkı Sayılır.
Ergenleri bir güzel
Var tabii 😂
Bencaa da djdj
Bize ısmarladığı yemeklerle kahveleri de midemizden çıkarıp üstlerine boşaltalım o zaman 😂
İğrençleşmeye başladı olay ahsha
Böylece belki hakkı olmadığını anlar sgda
Hahaha :D
Hayır tabii ki vermem ki 😂
Saçma geliyor
Daha neler
Hakkı değildir tabii ki
yoktur
Hakkı
İster
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?