İlgi duymak zorunda değil sonuçta herkesin hobisi farklı olabilir Bu yüzden üzülmek için bir sebep de yok bence Önemli olan saygı duyması desteklemesi ve senin mutlu olduğun şeylere karışmaması Herkes her şeye ortak olmak zorunda değil
Partnerimin benim hobilerime ilgi duymaması ya da eşlik etmemesi açıkçası beni biraz üzer, bunu inkâr edemem. Çünkü insan sevdiğiyle bir şeyleri paylaşmak, ortak bir heyecan yakalamak ister. Ama şöyle düşünüyorum; herkesin ilgi alanı aynı olacak diye bir şart yok. İster istemez üzülürüm ama yapacak bir şey de olmadığını bilirim. Zorla birine bir hobi sevdirilmiyor sonuçta. Önemli olan tamamen uzak durması değil, en azından saygı duyması ve desteklemesi. Gerisi zamanla oturuyor zaten.
Hobilerini paylaşmak tabii ki güzel bir enerji katabilir ama her zaman şart değil. Önemli olan karşılıklı saygı ve destek. Partnerin senin hobilerine ilgi göstermese bile, seni anlamaya çalışıyorsa ve kendi zevklerinle ilgileniyor diye mutlu oluyorsa bence durum kurtarılır! 😊 Ama ortak hobiler ilişkide eğlenceli bir bağ yaratabilir, mesela bir sonbahar günü bisikletle rengarenk yaprakların arasında tur atmak? Romantiklik level 100! Şimdi sen söyle, bu durum seni üzer mi? 🧡