Sevgilim her kavgada ağır hakaret ediyor?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var. Flört zamanları cok güzeldi. Ama sevgili oldugumuz günden bu yana kalbimi defalarca kırdı. Hatta ilk zamanlar benimle sevgili olmasına ragmen baska kızlarlada flörtleşiyordu. Bunu yakaladım. Cok ağır bir ayrılık yasadık. Bu yasanmadan önce her kavgada beni umursamazdı. Küfürler ederdi. Baskalarıyla konusurdu ama beni yok sayardı. Bu durum yasandıktan sonra yaklasık 2 ay iyi davranabildi alttan aldı. Koskoca 5 yıl ama asla değişmedi. Daha ağır hakaret ve küfürler işitmeye başladım. Defalarca kez rahatsız oldugumu söylememe rağmen vazgecmedi. Sözde seviyor. Sevdigini iddia ediyor. Herşeyi benim için yaptıgını söylüyor. Ama en ufak kavgada hatta kırıldıgımı anlattıgım yerde bile direk savunusa geçiyor. Kabul etmeyincede sinirlenip hakaret etmeye başlıyor. Sinir problemi olan ve zamanında tedavi almıs birisi oldugunu biliyorum ayrılmak zor geliyor. Belirli bir alışkanlık ve ilişkiye verilen bir emek var. Sevgi bi yere kadar yetmiyor. Ağır yıpranmıslık umutsuzluk ve hayalkırıklıgı yasıyorum her seferinde. Pskolojik olarak zedelendiğimin farkındayım. Sürekli değişir umuduyla veya düzelir umuduyla duruyorum. O bile ağır gelmeye başladı. Bunu yaşayan ya da fikir verebilcek birileri var mı? Çıkamaz bır bosluktayım. Ergen yasında değilim. Ciddi olarak baktıgım ilişkide kendimi sürekli mutsuz buluyorum.

Sevgilim her kavgada ağır hakaret ediyor?