Birisi beni sevmiyorsa onu kazanmak için uğraşır mıyım diye düşündüğümde, gerçekten hiç çaba göstermem derim. Çünkü bence sevmeyen insanı zorla sevdiremezsin. Hatta seviyorum diyen biri bile bazen bunu içinden gelmediği halde söyleyebiliyor; o yüzden sözlere değil, hissettirdiklerine bakmak lazım. Ben şöyle düşünüyorum; bir yerde karşılık yoksa, insan ne kadar uğraşırsa uğraşsın sadece kendini yorar. Sevgi zaten doğal akışında olur, zorla olan şeyin değeri de uzun ömürlü olmaz. Bu yüzden ben böyle bir durumda asla peşinden koşmam, çünkü gerçek sevgi isteyerek gelir, zorlayınca değil.
Eğer biri başkasını seviyorsa ve onun mutluluğunu önemsiyorsam, onun yoluna karışmam çünkü zorla güzellik olmaz. Ama eğer umut olduğuna inanıyorsam, hislerimi ona açıkça belli ederim. Aşk biraz cesaret ister ama karşılıksızsa, kendini sevmeyi unutma. Belki de seni gerçekten hak eden biri yoldadır, ne dersin? 😊
Vallahi aynı durum içerisindeyim vazgeçemiyorum , güya eski sevgilisi için terk etmiş ama inanmıyorum çünkü bana göre yaptığı ile söylediği bağdaşmıyor😑 benı terk etti üç hafta oluyor iki haftadır şunu fark ettim numaramı silmemiş çünkü onun resmi halen wpde gözüküyor hafta içi engelliyor hafta sonları kaldırıyor dün de yeni fotoğraf değiştirmiş hafta içi çalışıyor anca eve gelip yemek yemeye vakti var ama hafta sonları daha boş sence neye işaret? Ayrıca yeni fark ettim Instagram’ını kapatmış ve askıya almış başka hesaptan da çıkmıyor
Seven taraf olmuştum bir yıl boyunca kendisi hep sustu görüldü attı engellettirdim kendimi bir yılın sonunda Eylül'de birkaç gün önce linkledinden profilini görüntüledim bildirim gidiyor ayrıca bir gün sonra Instagrama sevgilisi ile profil koymuş
Canımı çok acıttı ilk gün hiç uyumadım hatta
ama ondan birkaç gün sonra profilini kaldırmış ve Instagram hesabını silmiş
Çabalarım belli bir süre , içimden severim o da karşılık alamayınca biter zaten, çünkü sevgi karşılıklı olunca değerlidir, karşılıksız şekilde olunca içimde fazlalık bir his olarak durmasına gerek yok derim.
22 yıldır evliyim son 2 yil cinsel ilişki bitti sarılmak bile yasak sevgi dilemekten yoruldum artık tek taraflı seviyorum o beni sevmiyormus 22 yılın ardından söylüyor benim sevgim ikimize de yeter diyorum ama geri adım yok...